Şimdi Ara

Fotoğraf makineleri hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,sizlere bişey danışmak istiyorum.Umarım yardım edebilirsiniz.
    Kendime ve kardeşime iki adet fotoğraf makinesi satın aldık (markalarını vermiyorum çünkü forum kuralları gereği mesajlar silinebilir diye yazmış) ama ikiside faturalı ve bilindik ürünler.Yalnız bu ürünleri artık kullanamama seviyesine geldik çünkü bir ürün ellere aşırı derecede elektrik akımı geçirirken diğer ürünü 15-20 dakika kullandığımızda ise şiddetli baş ağrısı yapmakta.Benim takıldığım nokta bataryalı makine kullananlar benim gibi sorun yaşıyorlar mı?Eğer böyle bi sorun varsa pille çalışan makinelere mi yönelmek gerek?

    Not:Forumda yeni olduğum için diğer gönderdiğim mesajı düzenlemek istediğimden ötürü silindiğini tahmin ediyorum.



  • Marka verebilirsiniz, sizin söylediginiz gibi bir kural yok diye biliyorum. Urunlerinizde sorun olabilir, garantisi varsa servise gönderin, durum normal durmuyor.
  • Kullandığım makineler Sony W350 ve Panasonic Lumix FS10.
    Keşke bu kullandığımız elektronik ürünlerinde cep telefonlarının SAR değerleri gibi yaydıkları radyasyon seviyesini belirten siteler olsa
    Sanırım konuyu yetkili servise danışmak gerek,cevabınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.