Şimdi Ara

Fotoğraf Makinası Tavsiyesi (Yeni Mezun Muhabir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni mezun oldum basın yayın'dan "HABERCİLİK" ile uğraşacağım. Bana bir fotoğraf makinası önerirmisiniz?

Öğrenci işi olsun öyle çok pahalı birşey istemiyorum. Çünkü param yetmez. DSLR 'lar genelde pahalı benim onlara Verecek şu an için maalesef param yok ...

En fazla 400 TL ayırabilirim.

Sevgi ve Saygılarımla,

• cevap verecek yok mu arkadaşlar
  • canon sx150 yada 130.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el temiz daha ıyı makınalar bulabılırsın forumda. hayırlı olsun bu arada
  • ben modellerinden tam anlamam..ancak kuzenim fotoğrafçı denemediği foto makinesi kalmadı..ve anladı ki nikon bu işin uzmanı..nikonun herhangii modelini olmalı derim ben..bu kadar bilgim var idare et kardeş..
  • temiz 2.el bir canon g9, şarzı uzun gider, raw çeker, geniş açısı yeterlidir, ilerde d-slr alırsan yedek olarakta uzun yıllar hizmet eder sana.
  • 500 550 arasıan 400 d 350 d40 gibi modeller bulunabilir sankı en azından degıstırmessın uzun sure ve ısı kavramana baya bı yardımcı olur

örnekk (kişiyi tanımam )

400 tl ye alıcagın her turlu compack veya dslr benzerı aletten ıyıdır

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-350d-uzaktan-kumandali-bol-hediyeli-95524092/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-350d-acil-satilik-95559130/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 11 Ağustos 2012; 0:37:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.