Şimdi Ara

fotoğraf makinasi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 200 tl kadar bütçem var. otomatik ayarları olan fotoğraf makinesi önerilerinizi bekliyorum. sağlam makine olsun şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: konyaaslani

arkadaşlar 200 tl kadar bütçem var. otomatik ayarları olan fotoğraf makinesi önerilerinizi bekliyorum. sağlam makine olsun şimdiden teşekkür ederim.

Canon a400 serisinin modellerini tercih edebilirsiniz hocam, fiyat ve model belirtmedim çünkü son zamanlarda pek piyasayı takip edemiyorum.. Alınca pişman olmayacağınıza inanıyorum, iyi işler çıkaran bir seri.. Kolay gelsin
  • Tavsiyeniz üzerine biraz araştırmadan sonra canon a470 makinada karar kıldım gibi. Yalnız biraz büyük gibi geldi Neyse bu paraya ancak bu kadar gibi Peki bu makina ayarında başka marka tercihleriniz varmı acaba hocam.Bende samsung nv8 var bu makineyi bir tanıdığa alacağım o yüzden bu kadar didikliyorum Benim nv 8 gibiyse çekimi felan mükemmeldir..

Şimdiden teşekkür ederim..
  • Makineyi biraz kullanma fırsatım oldu, üst sınıflarına göre(A570, A650 vs.) biraz zayıf olabilir, ancak oldukça başarılı işler ortaya koyabiliyor. Görüntü kalitesi açısından NV8 den kötü olacağını sanmam, daha iyi bile olabilir.. Nv8 i kullanmadığım için kesin birşey diyemem bu konuda.. Ancak 470'in ebat dezavantajı var dediğiniz gibi.. A470 2 tane AA pille çalışıyor, nv8 ise kendi bataryası var. Nv8 video sırasında optik zoom yapabiliyomuş ekstra olarak. diğer özellikleri neredeyse aynı iki modelin de. Canon'un kompakt makinelerdeki başarısını da işin içine katarsak a470 i alınca pişman olacağınızı sanmıyorum :) iki modelin fiyatları da birbirine yakın heralde araştırdığım kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.