Şimdi Ara

Fotoğraf kağıdı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o zaman onun için yeterli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme

    rovi 300 gr premium kağıtların hem solma direnci hemde parlaklığı açısından piyasadaki en iyi kağıtlar olduğu konusunda iddialıyız.

    10x15 :http://www.sanalpazar.com/Rovi-300-Gr-Parlak-Fotograf-Kagidi-10x15-100-Yaprak__isp21768905

    15x21 (A5) :http://www.sanalpazar.com/Rovi-300-Gr-Parlak-Fotograf-Kagidi-15x21a5-100-Yaprak__isp21769600

    A4 :http://www.sanalpazar.com/Rovi-300-Gr-Parlak-Fotograf-Kagidi-A4-100-Yaprak__isp21770923

    Kargo ücretsiz olsaydı iyiymis .. acaba istanbulda adresinize gelsek hem test etsek hemde kargo ücretinden kurtulsak olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizin yazıcı daha bir profesyonel ama doldurulabilir kartuşu filan derken biraz daha maliyetli oluyor ev kullanıcısı için. Cescesor mürekkebi ben fazla beğenmedim photoinki daha çok beğendim. Tabi bunlara baskı yaparak değil, üzerinde test yaparak karar verdim. Baskıda da renkler orijinal mürekkeple çok yakın. Sadece CMY renklere +5 -10 -5 yapıyorum daha güzel görüntü veriyor.
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    elbette her zaman bekleriz buyrun gelin bir çayımızı için beraber baskı alalım kağıtlarımızı mürekkeplerimizi inceleyin. pm'den iletişim adreslerimizi yazıyorum size.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet2025

    1- rovi 300gr premıum veya bulabılırsenız
    2- epson 255gr orıjınal kağıdı var.
    3- ayrıca starfılm 260 gr da güzel.
    4- fiyatı uygun olsun dersenız hp 200gr onerırım.


    http://www.sanalpazar.com/Rovi-Premium-Parlak-Fotograf-Kagidi-300gr-50-Adet-10x15__isp19952540

    http://www.sanalpazar.com/100-Adet-10x15-Cm-Fotograf-Kagidi-Fotografcilara-Ozel__isp19531535


    http://hepsiburada.sanalpazar.com/dukkan/Bitmeyen-Kartuscu__u362994__dp33614__ofsttm__otDESC__s40__f




    Erdem baskı malzeme arkadasin verdigi linkteki cok uygun bunlara bakarsak ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Starfilmi önermem. Elimde var hoşuma gitmedi. Arka kaplaması rovi gibi PE kaplama değil, karton kaplama. Fotoğraf kağıdı havasından çok karton havası veriyor. Baskı alınca sıkıntı yok haklarını yememek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blauzahn

    Starfilmi önermem. Elimde var hoşuma gitmedi. Arka kaplaması rovi gibi PE kaplama değil, karton kaplama. Fotoğraf kağıdı havasından çok karton havası veriyor. Baskı alınca sıkıntı yok haklarını yememek lazım.

    Hocam son bi sorum var Sizce e514 ü bitmeyen kartuslusu icin 100 lira fazla vermeye deger mi ?

    Söyle bisey geldi aklıma tabi olur mu bilmiyorum .. kartusu bittikten sonra bitmeyen kartus montajı yaptiririm ..yine bana 50-100 arasi gibi bi masraf tutar geliyo .. var mi ama boyle bisey :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmuhendisi -- 15 Mayıs 2014; 19:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak bitmiş kartuşa da yapılabilir ama bunu yaptırabileceğin yere sorsan daha iyi olur :)
  • dün sipariş verdiğim rovi advantage kağıtlar elime ulaştı ve bir daha almamak üzere dövbe ettim. hp kağıtlardan hem en de hemde boyda küçük. kağıtlar elde makasla kesilmiş gibi kenarları hep çaplı ve bozuk hiç düzgün kesilmemiş. satın aldığım kişiye mesaj attım bakalım ne diyecek iade alma konusunda. hp kağıt bunun yanında mükemmel ötesi geldi bana. daha kağıt eline alır almaz ben dandiğim diyor. birde gelen kağıtların kutusu ayrı marka içi ayrı marka bu nasıl iş anlamadım. sanırım büyük tabakalardan elle kesilip paketleniyor kağıtların bulunduğu naylon poşetin bile ağrı bantla yapıştırılmış. hp kağıtların en ufak bir ölçü bozukluğu veya kenarlarında bir eğrilik veya kağıtların kenarlarında bozukluk yok. bu nedenle ben bir daha rovi kağıt almam sanırım. alırım hp advantage mi içim rahat olur. burdan görüşümü paylaşmak istedim.
    aldığım kağıtta işte bu

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-rovi-advanced-parlak-fotograf-kagidi-280g-10x15-100-yaprak-134330571/detay

    1 adet te resim ekliyorum umarım anlaşılır kenarda görülen renkli bölümlerden hp kağıdın büyüklüğünü görebilirsiniz.
     Fotoğraf kağıdı önerisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 16 Mayıs 2014; 8:49:42 >




  • Hocam Cescesor'den alsaydınız böyle olmazdı. Cescesor kapalı vakumlu poşette gönderiyor ve üzerinde marka vs. yazıyor. Boyutlarıyla ilgili de en ufak bir sıkıntı yok. Bu arada boyutlarını ölçtünüz mü? 10,1 x 15,1 gibi bir değerde olması lazım. Eğer küçük veya büyük ise elle kesim yapılmıştır. Zaten orantısızlık var diyorsunuz kesin el kesimidir...
  • 9.8x14.8 gibi bir ölçüde kağıtlar. rovi dir diye aldım bir denemiş olmak için ama asrın hatasını yaptım sanırım. satıcıya mesaj attım bir cevapta yazmadı.
    kağıtların kenarı eğik birde. inanın direk kağıttan soğuttu bu durum. bu sitede mesajı da var kağıdı satan kişinin. geri iade etmek için sahibinden.com a da yazdım mail ile bakıyım ne olacak.
    demekki adı sanı duyulmamış yerden almamak gerekiyormuş. gerçi gönderdiği kartta bursa kartuş bayisi olarak görünüyor. bu kişide belkide bursa kartuştan alıyordur kağıtları. bilemiyorum ama yazıcıya dahi koymak içimden gelmiyor o kağıtları keşke almasaydım.
    bu mesajda kağıdı aldığım kişinin linkleride varhttp://forum.donanimhaber.com/m_87888817/tm.htm . mehmet2025 olan kişi den aldım kağıdı.

    Sahibindene attığım mesaj bu şekilde
    Gelen kağıtların boyutları standart kağıt boyutlarından farklı ve kesimleri eğik yapılmış kullanılacak tarzda değil. 10,1 x 15,1 olması gereken kağıt boyutları çok farklılık göstermekle birlikte 9.8 x 14.8 civarında bulunmakta ve kağıtlar yamuk kesilmiş vakumsuz normal ağzı bantlı poşette içindeki kağıttan farklı marka bir dış kutu ile teslim edildi.
    Satıcıya mesaj attım fakat geri dönüş yapmadı ürün iadesi ile ilgili. Sahibinden.com iade şartları gereğince hatalı gelen ürünün iade işlemleri ile ilgili işlemlerin başlatılmasını istiyorum.


    @mehmet2025
    @blauzahn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 16 Mayıs 2014; 11:10:00 >




  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    Valla ne diyeyim geçmiş olsun. İnşallah sorununuz çözülür. Ben cescesor sitesinden sipariş vermiştim. 300 gr. lık kağıttı benimkisi. Sizinki sanırım 280lik olan. Ben 280 liği inceliğinden dolayı beğenmemiştim o yüzden 300 lük sipariş geçmiştim. Kapalı vakumlu poşette geldi bana kağıtlar ve boyutları 10.1 x 15.1 zaten bilgisayardan bakarsanız 10x15 lik kağıdın boyutu 101,6 x 152,4 olarak görünür. 1mm eksiklik çok büyük bir durum değildir ama sizin durum gerçekten vahim olmuş.

    Kağıdın boyutlarından hariç kalitesini beğenmediyseniz piyasadan başka kağıt almamanızı tavsiye ederim. Diğer kağıtlar daha iyisi değil emin olun. HP, Canon veya Epson almanız daha iyi olur (Bana göre rovi ile bilinen markalar arasında hiç fark yok)

    Bana gelen kağıdın resmi şu şekilde bu arada. Biraz ışıksız bir ortamdayım resimler belli olsun diye beyaz dengesi verdim garip renkler olabilir :) Kağıdın boyutu eğri gibi görünüyorsa benim beceriksiz çekimimle alakalıdır :P

     Fotoğraf kağıdı önerisi
     Fotoğraf kağıdı önerisi
     Fotoğraf kağıdı önerisi

    Taranmış hali
     Fotoğraf kağıdı önerisi




  • HP Q8692A Parlak Fotoğraf Kağıdı 250 g/m²,10x15,100 syf bu kağıdı kullanıyordum ne kalınlık nede başka bir sorun. Ama gelen kağıt normal bir poşete koyulmuş ve tamamen farklı bir kutudaydı. Sanırım çakma kağıtlar. Kimseye önermiyorum bu satıcıyı bilinen yerden alın başınız ağrımasın.
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    blauzahn' da dediği gibi rovi kağıtlar vakumlu ambalajlarda 50 yapraklık paketlerde satılır. aşağıda resimlerini çektiğim paketler gibi

    10x15 :http://www.sanalpazar.com/Rovi-300-Gr-Parlak-Fotograf-Kagidi-10x15-100-Yaprak__isp21768905
    15x21http://www.sanalpazar.com/Rovi-300-Gr-Parlak-Fotograf-Kagidi-15x21a5-100-Yaprak__isp21769600
    A4:http://www.sanalpazar.com/Rovi-300-Gr-Parlak-Fotograf-Kagidi-A4-100-Yaprak__isp21770923

     Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı malzeme -- 16 Mayıs 2014; 15:03:20 >




  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    satıcıya mesaj attım dönüş bile yapmadı bu nasıl iş anlamadım sanırım tüm herşey malı satana kadar. birde burada mesaj atan biri kağıtları aldığım kişi. burdan herkesi uyarıyorum sakın bilmediğiniz yerden kağıt almayın.
    hem defolu ürün satılıyor hemde geri iade etmesinler diye iade ve değişim kargosu alıcıya aittir yazmışlar.


    İADE VE DEĞİŞİMLERDE KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.

    TÜM sahibinden ÜYELERİNE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİZ

    KALİTEYİ ve GÜVENİ SATIN ALIN


    ADETLİ ALIMLAR İÇİN:

    ISPARTA BİTMEYEN KARTUŞ & DOLAN TONER

    0(505) 319 53 82

    Ama şu unutuluyor sanırım sahibinden.com da yazan durum.

    ilanda belirtilen kriterlere uygun olmayan bir ürün elinize ulaştıysa,
    Üründe hasar varsa veya çalışmıyorsa,
    Ürün tarafınıza eksik ulaştıysa

    ürünü iade edebilirsiniz.

    Ürünü teslim almadan kargo görevlisi yanında kontrol edebilir, iade edilecekse kargo onayı süresi olan 3 gün içinde iade edebilirsiniz.

    Güvenli e-Ticaret’te 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Usul ve Esasları hakkında Yönetmelik uyarınca belirtilen tüm haklarınız saklı kalır. Bu Yönetmelikle alıcı üyemizin hiçbir sorun belirtmeksizin 7 gün içerisinde ürünü, satıcı üyemize iade etme hakkı mevcuttur.

    Ürününüzü satın almanız durumunda tarafınıza “Mesafeli Satış Sözleşmesi” adı altında bilgi aktarımı gerçekleşecektir.


    ve bu

    Cayma hakkı nedir? Nasıl kullanabilirim?

    Nedensiz (ve/veya vazgeçme durumlarında) iade talepleri GeT süreçleri kapsamında ürün elinize ulaştıktan üç gün içerisinde kullanılabilmektedir. Bu hakkı kullanmak istediğinizde sistem üzerinden "işlemi duraklatarak" bildirimde bulunmanız ve ürünü tekrar “kargo ücretini satıcı öder” olarak kargoya verip satıcıya iade etmeniz gerekmektedir. Bildirimin yapılmasından ve ürünün iadesine ilişkin kargo bilgilerinin sisteme girilmesinden sonra ürün için ödediğiniz bedel tarafınıza iade edilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 16 Mayıs 2014; 13:34:03 >




  • photo ink mükrekkep kullanıyorum orjinal mürekkepte hp kağıt güzel sonuç verdi fakat photoinkde patladı resmen daha sonra epson kağıt denedim fena değil ama canon deneme amaçlı kağıt vermişti onların yanına hiçbiri yaklaşamaz az öncede rovi kağıt siparişi verdim birde onu deneyeyim dedim 50 lik 10x15 parlak 300g kağıt aldım gelsin birde onu canon ve epson ile kıyaslayacağım bakalım sonuç ne olacak
  • herschell H kullanıcısına yanıt
    merhaba, photoink ile aldığınız baskıları burada paylaşır mısınız ?
  • herschell H kullanıcısına yanıt
    Canon e514 kullanıyorum yanında kağıt yoktu ama 300gr parlak rovi kağıda kendi mürekkebiyle baskılar almıştım. Sonrasında mürekkepler bitince photoink ile aldığım baskılar rovide sıkıntı yaratmadı. Renkler daha belirgin, ben bunu biraz koyu tonlu fotolarda bir ton açık yazdırarak çözdüm. Photoink patladı derken sizin sıkıntınız nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.