Şimdi Ara

fotoğraf çekme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Webcam kameradan fotoğraf almak için yapılmış bi program varmı.?bilgisardaki bana biraz karışık geliyorda..

• web cam la birlikte aldığın cd nin içinde mutlaka olması lazım. bütün web camlar da fotoğraf çekme özellikleri ve birçok özellikler mevcut. bu özellikler piyasada oluşan rekabetten kaynaklanmaktadır. eğer yine de bulamazzan google da web camın markasıyla birlikte driverini yaz : örn.: philips pcv 830k driver .... yaz. bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_yavuzy_

Webcam kameradan fotoğraf almak için yapılmış bi program varmı.?bilgisardaki bana biraz karışık geliyorda..

dostum genelde blgisayarım-cam- tıkla- solda resim al seçeneği olur. Wind sunar bize bu resim alma işlemini,
    ancak sizinkini anlamak elde değil? neresi zor, CAM inizin marka ve modelimi yazın sürücüsünü bulmaya çalışayım,
  • Amcap diye bir program var bildiğim kaatıyla tüm webcamlarle calışıyor
  • pc yi ilk aldığımda bilgisayarımda kamera menüsü vardı.ordan çekiyodum.sonra format atınca kendim kurdum bi daha o menu hiç çıkmadı.başka arkadaşlarımada kurdurdum onlarda beceremedi.bende onun için acaba böyle bi program varmı diye sordum.kamera modeli; FLy webcam Wc-oml300
  • driver için teşekkürler ama bende cd si zaten var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    quicktime dan resim çekme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende webcam'den fotoğraf çekmek istiyorum. Ama Windows'un kendi foto çekme özelliği çok yetersiz. Çözünürlük ayarını değiştiremiyoruz. Kameranın kendi programı (VP-EYE adında) zaten uyduruk bir şey. Herhangi bir web cam'den gelen görüntüyü fotoğraf olarak çekecek program yok mu? Google'da aramadığım yer kalmadı. Bilmiyorum belki de ben doğru kelimeleri aratamıyorum. Lütfen yardımcı olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.