Şimdi Ara

fotoğraf çekinmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotolarda hep kötü çıkan bir insanım hep instagrama foto atmak istemişimdir ama hiç atmadım.5 yıl öncesinden kalan bir pp'm var sadece.Normalde de hiç foto çekinmem hem fotojenik değilim hem de tipim kötü.Bunu nasıl aşabilirim?Daha önce lisedeyken foto çekiniyordum pp'me filan koyardım fakat birkaç arkadaşın 'bu nasıl tip' demeseiyle özgüvenim kırıldı o gün bugündür foto çekinmem.Arkadaş çevrem de instagram vb. çok önem veriyor maaslef. Ben aslında diğer insanların ne düşündüğünü zerre umursamam ama bazen üzülüyorum.

• benim instam bile yok şükret haline. bide 10bin liralık telefon aldım kamerası iyi falan diyip galerimde sadece çicek fotoları var senin sorununun çözümü de efektle şopla tipini normal yapabilirsin kızlar hep sopluyo fotolarını mesela sokağa çıksan 10 kızdan anca 2si güzel ama instada 9u güzel.
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum
  • görmeden karar veremeyiz
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 21:6:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerayla çene kemiği nasıl belirginleştirliyor reis?
  • atma o zaman hocam
    bana ex.im bile
    cidden çirkinsin iyi çıktığın foto yok diyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş fotoğrafı çekmek!!!
    18 yıl önce açıldı
    Fotoğraf çekmek yasak!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • At bakalım fotoğraf ona göre tavsiye verelim ya da güzel çıktığın açıya göre çek

• İnstama kendimi koymam, başka şeylerin fotoğrafını çekmeyi severim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • No ss no güven

• yok hocam ya buraya atmam yüzüm yuvarlak açık tenli sivilceler filan var kötü yani
  • ı haven't got any pieces of self esteem
  • gezdiğin yerleri filan koymak mantıklı aslında
  • vizyoncukk kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 21:5:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyoncukk

yok hocam ya buraya atmam yüzüm yuvarlak açık tenli sivilceler filan var kötü yani
    Salgin bitsin roaccutane kullan. Yüzüm yuvarlak diyorsun genetikten çene kemiklerinden kaynaklı değilse kilo ver spor yap

• vizyoncukk kullanıcısına yanıt
    Gittiğim yerlerden güzel fotoğraflar çeker yüklerim, kitap yüklerim iştw gündemle alakalı bir şey paylaşırım öyle yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de instagramım yok facebook falan da hiç olmadı çirkin geldik çirkin gidiyoruz işte
  • fotoğraflar da berbat çıkıp normalde daha iyi görünmek bence bütün sorun fotojenik olmamak yüzümüzün yapısının ışığı yansıtma şekli burnumuzun büyük olması yanaklarda şişkinlik veya çöküklük gözlerin çukur olması kaşların kalın veya dağınık olması saçların duruşu yarattığı gölge bütün bunlar fotoğlarda kötü çıkmamıza neden olduğunu düşünüyorum.

çeşitli zamanlarda çekilmiş bir sürü fotoğrafım var görmek bile istemiyorum içlerinden olsa olsa 5-6 tane işe yarar çıkar onlar bile gerçek halimi doğru dürüst yansıtmıyor işin ilginci fotoğraftaki halimi görüp gerçek halimi görenler de bana hak vermekte sadece kendi görüş açımdan durum böyle değil.

tek başıma çekildiğim fotoğraflarda hep gergin genelde somurtakanım bu yüzdende kötüler ama yanımda birisinin olduğu çekimlerde daha iyi görünmekteyim, sanırım tek başıma çekilenlerde sürekli kötü çıkacak endişesinden şekilden şekle girmekte bu sonucu hepten kötüleştirmekte.

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyoncukk

up up up
    Hocam tabiri caizse şuan instagram resmen kişinin e kataloğu , günlük hayatta bi kızla flörtleşiyorsun seni yüz yüze beğenmiş olsa bile instagramını isteyip fotoğraflarını beğenmezse seni eliyor ... arkadaşlarınızdan sizi farklı açıklardan çekmesini isteyin snapseed gibi uygulamalarla fotoğrafların ışık ayarlarını falan kurcalayın . İlk önce kendi kafanızda aşın fotoğraflarda çirkin çıkmadığınıza inandırın , siz kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez . Bu dünyada sadece bir tane senden var hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.