Şimdi Ara

Fotoğraf Çekinemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi bir sorun bu lütfen.. Fotoğraf çekinme fobim var, daha doğrusu bu fobi sonradan oluştu. Ya 19 yaşına geldim, son dört yıla ait bir tane bile fotoğrafım yok. Tatile gittim kaç kere, bir sürü değişik yerlere gittim, arkadaşlarımla çok güzel vakit geçiriyorum ama tek bir tane bile fotoğraf yok. Kaçıyorum hemen..
    Sebebi ise fotoğraflarda berbat ötesi çıkmam. Ya yakışıklı falan değilim, tipsiz bile sayılırım belki ama fotoğraflarda iyice iğrençleşiyorum. Ve bu fotoğraf eksikliği de arkadaş ilişkilerimde sorun yaratmaya başladı artık. Ne yapabilirim, lütfen yardımcı olun!

• tabi çekinemezsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 17 Kasım 2008; 19:35:45 >
  • Aynanın karsısına gecip kendine guzel bir poz yakala once.. <<<<Bunun gbi bisi yaparsan olur...Ayrıca bu kdr dert etme herkes fotograflarda guzel cıkmak zorunda degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

tabi çekinemezsin..

Aman be kardeşim ya. Hadi iyi akşamlar sana. Gereksiz yorum yapma..
  • Aynen ben de fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum. Boyun posun maşallahı var, herkes ben gibi değil ki.
    Ondan sonra bir de kafa bulurlar, cinayete teşebbüs.
    Onun için fotoğraf çekinmekten uzak duruyorum.
  • O kadar kompleks varsa iğrençsindir sen fotoğraf çektirme o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nondeux

Aynanın karsısına gecip kendine guzel bir poz yakala once.. <<<<Bunun gbi bisi yaparsan olur...Ayrıca bu kdr dert etme herkes fotograflarda guzel cıkmak zorunda degil

Oldu olacak saçıyla sol gözünü kapatıp tepedende bir foto çekinsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karındeşen Jack

quote:

Aynanın karsısına gecip kendine guzel bir poz yakala once.. <<<<Bunun gbi bisi yaparsan olur...Ayrıca bu kdr dert etme herkes fotograflarda guzel cıkmak zorunda degil

Fotograf cek demedim sadece kendisine yakısan bir poz bulsun dedim..Herseye atlama oyle...

• bende hiç sevmem fotoğraf çekilmeyi genelde fotoğrafı çeken olurum o yüzden hiç bir fotoda yokum
  • quote:

Teşekkürler arkadaşım yorumun için. Şöyle söyleyeyim; yüz hatlarım aslında güzel. Ancak küçükken yaptığım bir aptallık yüzünden kaşlarım kalınlaştı. Bayaa bir kalın..
    Resim çektim daha önce bir kaç kere tek başıma. Tamam yani idare eder ama kaşların kalınlığı fotoğrafı mahfediyor..
    Ciddi bir sorun oldu artık bu.. Ne yapacağım bilmiyorum..

• Aynı sorun bendede var kaç yıldır fotograf çektirmiyorum herkes pişman olacaksın diyor ama ne yapım elimde değil.Çok iğrenç çıkıyorum fotoda makinanın suçu yok gerçeği yansıtıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

quote:

Teşekkürler arkadaşım yorumun için. Şöyle söyleyeyim; yüz hatlarım aslında güzel. Ancak küçükken yaptığım bir aptallık yüzünden kaşlarım kalınlaştı. Bayaa bir kalın..
    Resim çektim daha önce bir kaç kere tek başıma. Tamam yani idare eder ama kaşların kalınlığı fotoğrafı mahfediyor..

Hocam kaşları aldırmayı dusundun mu hic?Utanılacak birsey degil bu cozumu var yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nondeux -- 17 Kasım 2008; 19:42:09 >

• Bende bu seneye kadar çekilemiyordum.Fakat sonra bi kere çekilince devamı geliyor
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kaşları aldırmayı dusundun mu hic?Utanılacak birsey degil bu cozumu var yani...

Düşündüm.. Ortada çıkmıyor zaten de kenarları çok kalınlaştı ve sıklaştı. Yani kenarlardan da aldırmak pek mantıklı gelmiyor bir erkek olarak.
    Acayip bir sorun oldu bu artık. Üniversiteye başlayacağım yakın bir zamanda, yeni çektirdiğim dandik bir vesikalık dışında bir tane bile fotoğrafım yok..

• Durumun erkeklikle alakası yok sadece biraz incelteceksin...Emin kaşlarını alan ilk erkek sen degilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nondeux -- 17 Kasım 2008; 19:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasin Köse

Bende bu seneye kadar çekilemiyordum.Fakat sonra bi kere çekilince devamı geliyor

Bende bir başlayabilsem inşallah devamı gelecek ama..
    Yok mu arkadaşlar önerisi olan ne yapabileceğim konusunda?
  • quote:

quote:

quote:

Fotograf cek demedim sadece kendisine yakısan bir poz bulsun dedim..Herseye atlama oyle...

Şaka yapmıştım ben.

• yoksa şu sen misin?

Fotoğraf Çekinemiyorum!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka yapmıştım ben.

Kusura bakma o kadar cok fake var ki hangisi gercek hangisi deil bilmiom

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yasin Köse

Bende bu seneye kadar çekilemiyordum.Fakat sonra bi kere çekilince devamı geliyor

Bende bir başlayabilsem inşallah devamı gelecek ama..
    Yok mu arkadaşlar önerisi olan ne yapabileceğim konusunda?

Kardeş bu konuda birde MSN Spaces devreye giriyor.Bir spaces at foto çekilme aşkı geliyor insana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.