Şimdi Ara

fotoğraf baskısı için yazıcı öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraf baskısı için yazıcı ne önerirsiniz vesikalık çıkartabilmek ve digital foto mak. resimlerini küçük boy basma için hangi cihaz önerinizdir? ayrıca bu dolum yapılan markalar var modifiye edilmiş yazıcılar bunlardan öneri olarak ne seçelim birde ürekkep olarak ne marka önerirsiniz + hangi foto kağıdı almalıyım işimi görecek pahalı olmayan bir ürün önerisi

• Sitemizdeki profeyonel fotoğraf yazıcıları ve fotoğraf kağıtlarının inceleyip kıyas yapabilirsiniz.

Epson P50 Profesyonel Fotoğraf Yazıcısı

Profesyonel Fotoğraf Kağıtları

• EPSON P50 şuan sıfırı piyasada yok zaten ayrıca şuan L800 modeli var yeni model.

L800 önerirmisiniz satış açısından değil teknik açıdan bilgi istiyorum .

tşkrler
  • Epson Stylus Photo P50 stoklarımızda isterseniz bitmeyen kartuşlu isterseniz DolanKartuşlu seçenekleri ile sıfır olarak mevcuttur.

http://www.dolankartus.com.tr/epson-stylus-photo-p50-yazici-surekli-murekkep-besleme-sistemi-urun1497.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 4 Şubat 2013; 22:24:29 >
  • anlıyorum fakat şuan epsonun üretimi p50 için yok diyorum .sizin cihaz elinizde sıfır olabilir fakat şu an Yeni ürün L800 aynı fiyata zaten
  • Bu konuları daha önce forumda uzun uzadıya konuşmuştuk fakat bir daha söyleyebilirim ki P50 baskı kalitesi olarak L800'ü katlar. İkisinin de satışını yapıyorum. İkisinden de stoğum da bulunuyor bunu yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum. Bence L800'ün renk kalitesi bir fotoğraf yazıcısı için çok kötü.
  • peki CANON 5350 cihazı var bu cihaz için ne düşünüyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraf baskısı için en güzel yazıcılardandır. HD foto baskı imkanı ve hızı gayet iyidir. Çift taraflı baskı ve CD baskı yapabilirsiniz. Bence tek eksiği stabil çalışan bir sürekli mürekkep besleme sistemi olmamasıdır. Fakat DolanKartuş ile sorunsuz kullanabilirsiniz. Bence elinizde bu yazıcı varken başka yazıcı aramanıza gerek yok. Aşağıda bu yazıcıya ait DolanKartuşların da linkini veriyorum inceleybilirsiniz.

http://www.dolankartus.com.tr/canon-pgi-525bk-cli-526c-m-y-bk-5-renk-uyumlu-dolankartus-seti-urun1111.html

• Acaba bu canon baski kalitesi acisindan studyo kalitesinin neresindedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta bir Epson 6 kartuşlu yazıcılar kadar olmasa da çok çok iyidir. İyi kalitede mürekkep kullanırsanız, neredeyse fotoğraf stüdyosu kalitesinde baskı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

Sonuçta bir Epson 6 kartuşlu yazıcılar kadar olmasa da çok çok iyidir. İyi kalitede mürekkep kullanırsanız, neredeyse fotoğraf stüdyosu kalitesinde baskı alabilirsiniz.

hocam size pm attım bir bakabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

Sonuçta bir Epson 6 kartuşlu yazıcılar kadar olmasa da çok çok iyidir. İyi kalitede mürekkep kullanırsanız, neredeyse fotoğraf stüdyosu kalitesinde baskı alabilirsiniz.

hocam size pm attım bir bakabilirmisiniz

Gördüm ve cevapladım
  • ya kusura bakmayın bu yeni mesaj sistemi pek oturmadı galiba
  • Epson almak yerine Canon daha iyi olduğunu anlatttılar. CANON marka 5350 şuan da alınabilecek en iyisimidir? teknik acıdan görüntü kalitesi bakımından ?. tek kafa sistemi biraz kötü olduğunu okudum bir süre sonra saçmalıyormuş tıkanmasa bile
  • Bence Epson yazıcılar fotoğraf baskısı açısından daha iyi. Canon MG5350'de kartuşların altında bulunan baskı kafası vardır. Ama Epson yazıcılarda da baskı kafası bulunmaktadır. Güvenilir ve kaliteli bir mürekkep ve DolanKartuş kullanırsanız bence ikisinde de bir sıkıntı yaşamazsınız.
  • canon un dpi ve full hd olması epsondan daha yüksek kalitede baskı yapıyor. fakat epsonun fiyatı yüksek canon daha ucuz. ve baskı kallitesi canon 5350 resimleri daha net olduğunu görmüştüm epson a göre özelliği yüksek.
    CANON 5350 nin dışında canon markalarından hangisini önerirsiniz. CANONDA tabi sürekli besleme özelliği yok bu kötü tabi. yinede mürekkep doldurulabiliyoruz
  • Bence Canon'un tek kaliteli fotoğraf yazıcı serisi MG serisidir. 5250 veya 5350 serisinden başka A3 boyutunda olan IX 6500 serisi var ama onlarda da tarayıcı digital ekran vs. yok. Ben hala Epson'da ısrar edin derim ama yine de sizin tercihiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 6 Şubat 2013; 16:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydd

canon un dpi ve full hd olması epsondan daha yüksek kalitede baskı yapıyor. fakat epsonun fiyatı yüksek canon daha ucuz. ve baskı kallitesi canon 5350 resimleri daha net olduğunu görmüştüm epson a göre özelliği yüksek.
    CANON 5350 nin dışında canon markalarından hangisini önerirsiniz. CANONDA tabi sürekli besleme özelliği yok bu kötü tabi. yinede mürekkep doldurulabiliyoruz

hoca ciga75 doğru söylüyor fotoğraf basmaksa maksat 6 renk kullanan epsonlardan almalısın şu sıralar bunları piyasada bulmak çok zor ama bulabiliyorsan kaçırma. en kral canonun foto baskısı epsonla boy ölçüşemez. evde hobi niyetine foto basacaksan canon olur bak, ama ticari maksatla kullanacaksan yazıcıyı pxlerden herhangi birini yada P50 hiç birini bulamazsan L800 işini çok rahat görür. PX'lerden birini tanksız sistemsiz olarak bulabilirsen banada haber ver banada lazım :)

• ticari amaçla kullanmak istiyorum canon 5350 iyi geldi bana L800 ile 5350 arasında görüntü farkı var 5350 dahakaliteli basıyor doğru değilmi? Baskı çözünürlüğü çok yüksek canonda doğru değilmi ? yanlışsa k.bakmayn
  • Eğer ticari amaçla kullanacaksanız bırakın 5350 ile falan kesinlikle verim alamazsınız. PX serisi veya P50'den başka yazıcı ticari anlamda hiçbir yazıcı sizi memnun etmez. L800'ün mürekkep mevzusunu forumda konuşmuştuk. L800 mürekkepleri çok soluk veriyor. Yaptığım testlerde benim hiç hoşuma gitmedi, satışını yaptığım kullanıcılarımında. Daha sonra Epson mürekkeplerinden vazgeçip bizim mürekkeplerimize dönüş yaptılar bir çoğu. L800 mürekkeplerinin solma direnci çok düşük. Ama yinede iyi araştırın derim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.