Şimdi Ara

Fotoğraf Arşivi'ni Bilgisayara Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok araştırma yaptım ama ihityacım olan cevaba ulaşamadım.

Ben bir tanıdıgımdan 3g 8gb aldım. ve bu telefonda fotograf arsivi diye bir klasör var. bu klasörde 750 adet fotograf var.
    Bu işlemler başka bir bilgisayarda yapılmış ve benm bilgisayarımda itunes ile fotografları aktaramıyorum. demek istedigim sadece fotograf arsivi klasöründekileri atamıyorum.

sync yapim diyorum bu sekilde telefondaki tüm müzikleri yanlıslıkla aktarım derken sildim.
    ki fotograflarda da oyle. yani itunes ile bilgisayardakilerin kopyası iphone a atılıyor ama iphone dakileri siliyor bu sekilde de.
    nappcam bu sekilde? jb falan yapcam ama bunları bilgisayara atamadıgım için hiçbişi yapamıyorum.
    bilgisi olan var mı?
    telefon Turkiye'den alınma unlock telefon. 3g 8gb 4.1 versiyon
    şimdiden tesekkürler

• Yazdılklarının hepsini okuyamadım ancak eger telefonundaki tüm resimleri PC ye almak istiyorsan bunun icin iTunes a gerek yok telefonu USB ile PC ye bagla klasör menüsü çıkacaktır orada bütün resimlerin videoların mevcut kopyala yapıştır ile alabilirsin.
  • dostum o konuda sorun yok zaten :) normal telefonla cekilen fotografları aktarabiliyorum film rulosu klasorundekilerin hepsini alabiliyorum.
    işte sorun bu degil.
    fotograf arşivindeki fotograflar!
  • O dosyaları telefondan alabilmek için önce Jailbreak yapman gerekiyor. Jailbreak yaptıktan sonra ifunbox adlı programla tüm dosyaları görebilir ve bilgisayara kopyalayabilirsin. Jailbreak yaparken dosyalar silinmiyor.
    Hatta istersen bu programı jailbreak'tan önce bi dene. Belki görür.
    Bu arada yenisin galiba. Shsh kaydı almayı unutma. Ne olduğunu bilmiyorsan forumda arat bulursun.
  • aslında iphone konusunda evet yeniyim...

jb yaparken dosyaların silinip silinmeyeceğini bilmiyordum bu nedenle de sorun yasamak istemiyordum. fotograflar ise cok onemli. arkadasım yurtdısına gittiginde orada akrabalarının fotograflarını almış ve bir daha ulaşmak mümkün değil.

bakalım ben biraz daha arastırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy
    aslında iphone konusunda evet yeniyim...

jb yaparken dosyaların silinip silinmeyeceğini bilmiyordum bu nedenle de sorun yasamak istemiyordum. fotograflar ise cok onemli. arkadasım yurtdısına gittiginde orada akrabalarının fotograflarını almış ve bir daha ulaşmak mümkün değil.

Fotograflar önemli ise facebook uygulamasıyla facebook hesabınıza yada flickr gibi bir programla internete yükleyip bilgisayardan da alabilirsiniz.
    Hatta fotografları kendinize mail ilede gonderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 13 Aralık 2010; 14:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev
    quote:

Fotograflar önemli ise facebook uygulamasıyla facebook hesabınıza yada flickr gibi bir programla internete yükleyip bilgisayardan da alabilirsiniz.

Bu islemde goruntu kalitesi dusebilir. Maille gonderince orjinal boyutu
    korunmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu olmadı işte...
    ben de deneyeyim diyordum...
  • itunese telefonu baglayınca solda cıkan senin telefonun sekmesine sag tıkla telefonu itunese seknonize et(sag tıklayınca cıkan 2. secenek) boylece telefonundaki bilgiler itunese aktarılır. eger bunu yapmadan direk sync (seknorize) edersen bu sefer itunesdekileri telefonuna uyduracagından telefonundaki fazla gordugu müzikleri fotoları siler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 14 Aralık 2010; 9:28:04 >
  • şuanda işyerindeyim...
    eve gidince ilk yapcağım bu olacak. umarım işe yarar ve eğer olursa harika olur.
    Cok tesekkur ederim ilginiz için aksam deneyip bilgi vereceğim.
  • Valla ben cihazı bağladığımda iPhone u kamera olarak tanıyor. Bilgisayarım da sekme açılıyor. İçine girince çektiğim tüm fotoğraf ve videoları görüp kopyalabiliyorum. Ama içerisine harici bir resim atamıyorum .

Bu durum Xp de de Win 7 de de sorunsuz şekilde işliyor.
  • yok dostum fotografları falan almıyor bi yere...
    dedigin gibi sync yaptım zaten iphone da şuanda hiç muzik yok ve fotograf arsivi klasorundeki 745 adet fotograf tek sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem
    quote:

quote:

korunmuyor.

Maille gönderirken gerçek boyut diye bir seçenek var. Ayrıca flickr ile de yükleyebilirsiniz. Ondada tam boyut korunuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem
    quote:

quote:

korunmuyor.

Maille gönderirken gerçek boyut diye bir seçenek var. Ayrıca flickr ile de yükleyebilirsiniz. Ondada tam boyut korunuyor.

Bu çözüm değil,mesela benim 17 klasörde 14GB'lık resim arşivim var bunlar gidene kadar İnternetIII filan çıkar herhalde

Şu kuralı unutmamak lazım,bu sadece bir telefon değil ondan dolayı hangi PC'ye ilk taktıysanız onunla evleniyor ! O nedenlede bunun yedeklemesini falan öğrenin,mümkünse yıllarca sorun olmayacak olan bir mac makina ile yapın.Yoksa windows ile nasıl klasörler yedeklenir araştırın forumda konuları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 14 Aralık 2010; 20:54:22 >

• dün aksam artık jb yapıp dosyaları farklı app yükleyerek almayı planlıyordum yarıda kaldı jb. tekrardan recovery modedan cıktım kullanıyorum şimdilik ama fotolar hala bu telefonda :(
  • konu nasıl çözüldü aynı sorundan müzdaribim. lütfen sorunu çözdüyseninz cevabını yazarmısınız
  • lütfen acil cevap jb yaptıktan sonra resim ARŞİVİndeki (tel çekilmişler değil bilgisayardan aktarılmış olanlardan bahs ediyorum) telefonda kalıyor mu birde olası bir hatada backuptan geri dönüş yaparsam resimlerime tekrar ulaşabilirmiyim.
  • Tum fotolari mail atarak sorunu cozmustum. 😄😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya hala çözüm arayan var mı ? Ona göre resimli anlatım yüklerim boşa kürek sallamayalım :)

Konu hortlatmak budur :) Ama harbi can sıkıcı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.Cevik -- 18 Aralık 2015; 9:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik88

Bu konuya hala çözüm arayan var mı ? Ona göre resimli anlatım yüklerim boşa kürek sallamayalım :)

Konu hortlatmak budur :) Ama harbi can sıkıcı bir durum.

Ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.