Şimdi Ara

Fotoğraf Arşivi İçin Cloud Servisi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan kişisel bir fotoğraf arşivim var.Bu arşivimi online bir clouda (google drive , dropbox) yedekleyip bunu birçok kişiyle paylaşmam gerekli.

Ancak bir sorunum var.Benim klasörü yükleyip paylaştıktan sonra diğer kişilerin klasör içinde bir arama butonuna ihtiyacı var.Örneğin windowsta sağ üstteki gibi o klasör içinde arama yapacak bir şey gerekli.

Ücretli veya ücretsiz farketmez , önerilerinizi bekliyorum

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • google driveda olmuyor mu?

desteğe yaz canlı desteğe. yardımcı olurlar herhalde. ben de ödeme yapamıyordum fazla depo için canlı desteğe bastem angela diye bi karı geldi onla konuştum sonra beni google one şeysine transfer etti o adam halletti işimi. kapatmadan önce angelaya selam yolladım o adam aracılığıyla kapadım hala dönüş yok ama telefon elimde bekliyorum.
  • Yandex Disk'i dene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.