Merhabalar 400-450 Tl arası bir fiyata alınabilecek iyi bir makina bakıyoruz ama bilgim malesef yok denecek kadar az bu konuda.Tek bildiğim megapixel muhabbeti :) Çok ahım şahım özelliklere gerek yok,olabildiğince net çeksin yeterli.Makinanın sağlamlığı da önemli elbet uzun yıllar kullanmak amacıyla.Her türlü tavsiyeye açığım,şimdiden teşekkürler
Canon sx130 gayet yeterli olacaktır.
ben uzun süre araştırdım ve bugün elektroworld den 449 tl ye canon ixus 220 hs aldım. gerçekten doğru bir karar vermişim bunu anladım. hem ev içi fotoğraf aydınlığı hem de video kaydı harika. kesinlikle tavsiye ederim.
Çok anlamıyorum gerçekten :D Ama yine de biraz detayla beraber söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa ? Teşekkürler tekrardan önerilerinize bakıyorum
Megapikselin önemi farklı yani, 18 megapiksel olsa dahi zoom girdiğinde görüntünün piksele düşmemesi gerek. Uzun ömürlü olsun istiyorsan Nikon bak. İstanbul'da isen mutlaka HAYYAM'a uğra..
Çok anlamıyorum gerçekten :D Ama yine de biraz detayla beraber söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa ? Teşekkürler tekrardan önerilerinize bakıyorum
makinenin video kaydı kendi kullandığım sony el kamerasından daha iyi öncelikle.
asıl önemli konu ev içinde diğer kompak cihazların çoğu karanlık ve puslu çekerken bu cihaz hs teknolojisi sayesinde aydınlık ve net çekiyor. sayamadığım kadar manuel çekim ayarları var ve hangi ortamdaysanız o ortamı ayarlayıp daha kaliteli fotolar çekmeniz mümkün. otomatik mod da ise her ortamda kullanabilirsiniz.
açıkcası ben çok memnun kaldım. ben araştırırken millet doğru düzgün cevap vermedi ama doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.
makinenin video kaydı kendi kullandığım sony el kamerasından daha iyi öncelikle.
asıl önemli konu ev içinde diğer kompak cihazların çoğu karanlık ve puslu çekerken bu cihaz hs teknolojisi sayesinde aydınlık ve net çekiyor. sayamadığım kadar manuel çekim ayarları var ve hangi ortamdaysanız o ortamı ayarlayıp daha kaliteli fotolar çekmeniz mümkün. otomatik mod da ise her ortamda kullanabilirsiniz.
açıkcası ben çok memnun kaldım. ben araştırırken millet doğru düzgün cevap vermedi ama doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.
Teşekkürler ilginiz için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme