Şimdi Ara

Fossil saat alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum desinger markalarının saatlerine karşı sert bir tutum var ama belki bu saatin kötü bir tarafı yoktur diye umut ediyorum çünkü cidden çok hoş geliyor bana.

www.saatvesaat.com.tr
    FFS6042 Erkek Kol Saati
    https://www.saatvesaat.com.tr/fossil-erkek-kol-saati-p-ffs6042

• 11 yıldır kullandığım bir Fossil saatim var. Tasarım hoşuna gidiyorsa almaman için bir sebep yok.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moda markaları çok pahalı olduğu halde çok ucuz üretimler olabiliyor. Mesela şu anki Versace... bu da bazılarını epey kızdırdı.

Yakından bakın, mekanizmasını araştırın, beğenirseniz alnabilir tabii. Moda markası iyi olabilir, eskiden saat markası diye bildiklerimiz de kötü olabilir. Mesela, Casio'nun MTP serilerinin kötü moda üretimlerinden bir farkı yok, içleride Casio mekanizması bile yok. Veya pahalı markaların her gün ve uzun yıllar kullanılamayacak, dikkatsiz, hızlı çıkarılmış tasarımları var. Moda markaları tasarım konusunda daha dikkatli olabiliyorlar.

Büyük endüstriler tasarımcıları dinlemez. Büyük sermaye ürkek olur, birbirlerini taklit ederler. Bütün saat markaları, birbilerine baka baka at nalı kadar saatler yapmaya karar verdiklerinde moda markaları kurtarıcı olmuştu, onlar da olmasa kullanılabilecek bir tane model bulunmuyordu. Bu bakımdan seviyorum moda markalarını, endüstriye düzen getiriyorlar.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Casio çok fazla adının ve eski modellerin ekmeğini yemeye başladı ama sağlam darbe yiyecek artık. Yıllardır aynı modelleri bir iki makyaj yapıp retro diye kazık fiyattan sokuyor. Ama birçok modelinde de ekran hâlâ daha güneş altında okunamıyor bile.
    Ortalama 20 bin olan modelleri 40 bin seviyelerine geldi ki zaten alınabilirliği de kalmadı artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi saat üreticilerindan saat alın diyen adamların önerdiği modellere bakınca tsk askerinin saati gibi modeller buluyorum hep.

Bu attığım modelde japon movt yazıyor ve quartz bir saat siz ne düşünüyorsunuz nerelerden araştırma yapcağımı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzexe -- 21 Şubat 2025; 20:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Replika Diesel Saat alınacaktır
    10 yıl önce açıldı
    CASİO SAAT ALMAYIN!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.