Şimdi Ara

FOSSIL FS4656 alacağım. İlk saatim olacak. Yorum bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda hiç saat takmadım.
    20 yaşındayım. Giyim tarzım spor. Genellikle kot, tshirt tarzı giyiniyorum.
    Bu saati internette 300(+-10) TL civarına buldum.

Kullananlar veya saatlere ilgisi olan kişilerden bu saat için yorumda bulunmalarını rica ediyorum. Ya da bu fiyat civarına önerebileceğiniz farklı bir saat de olabilir.

Teşekkür ederim.

• Bende uzun süredir saat araştırıyorum ve bu saat denk geldi dün akşam. Bende almayı düşünüyorum gösterişi gayet iyi. Daha önce kullanan var ise yorum yaparsa çok iyi olur. Bende tam konu açmak için geliyordum konuyu görünce altına yazıyım dedim. Ayrıca + 20TL de mobilden girişten indirim alabilirsin arkadasım saat 270 gibi fiyata gelir. Yorumlarını ve görüşlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.

@SyMertAslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acar_x -- 5 Mart 2015; 14:48:09 >
  • Acar_x A kullanıcısına yanıt
    moobil olayını bilmiyordum dostum. siparişi verdim yarın elime geçer büyük ihtimalle. unutmazsam yazarım buraya.
  • Arkadaşlar bu saatten almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 yıl önce aldım. Son derece memnunum. Farklı saatleri gördükçe her seferinde iyi ki bu saati almışım diyorum. Geri kalma, su geçirme vb. hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • Selamlar, ben de bu saati almak istiyordum ancak forumda gezinirken armani, fossil, diesel gibi markaların sadece gösteriş amaçlı saat ürettiklerini okudum. Kararsız kaldım, aklımda hugo boss da var ancak bütçem 500-600 civarında olduğu için alt modellerine bakabiliyorum sadece. Sizin önerileriniz nelerdir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.