Şimdi Ara

FOSSIL cüzdan hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fossil cüzdan alınırmı daha kaliteli cüzdan onerirmisiniz.hangi cüzdanı kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 4 Ekim 2015; 20:35:07 >

• Alınmaz. Sat petrol yapsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calvin Klein kullaniyorum ben,cuzdanlari gayet guzel.Bir sey olursa bile gider degistirirsin.

• Fossil cüzdan kullanıyorum harbiden kaliteli ben memnunum
  • İ 'li mi I 'lı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan bi arkadaşim memnun değil hiç, daha başka markalara yönel.

• quote:

Orijinalden alıntı: KomsununOglu

Kullanan bi arkadaşim memnun değil hiç, daha başka markalara yönel.

derisinden şikayet ediyorlar gerci cüzdan değilde saatte yasanmıs bir vaka bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORİJİNAL PARFÜM SORGULAMA HK.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Alınmaz. Sat petrol yapsınlar.

FOSSIL cüzdan hk.

• Aynen ben de bunu merak ediyorum şu linkteki ürünü almayı düşünüyordum ekşisözlükte ve yurtdışı sitelerde övmüşler epeyce ama fossilin resmi sitesinde bu ürünü bulamadım hatta morhipodaki hiçbir cüzdanı bulamadım desem yeridir acaba burada sahte fossil ürünleri mi satılıyor ebay deki fossil cüzdanların derileri daha kaliteli gözüküyordu.

http://www.morhipo.com/fossil--100-deri-cuzdan/15402460/detay
  • Matraş al bende alıcam ömür boyu garanti veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Aynen ben de bunu merak ediyorum şu linkteki ürünü almayı düşünüyordum ekşisözlükte ve yurtdışı sitelerde övmüşler epeyce ama fossilin resmi sitesinde bu ürünü bulamadım hatta morhipodaki hiçbir cüzdanı bulamadım desem yeridir acaba burada sahte fossil ürünleri mi satılıyor ebay deki fossil cüzdanların derileri daha kaliteli gözüküyordu.

http://www.morhipo.com/fossil--100-deri-cuzdan/15402460/detay

bu linkteki FOSSİL . düşündüğün orjinal olan değil yani. morhipodan farklı bir modeli almıştım bende orada yazan fiyat çok fazla, üründen memnunum ama çekle falan almak lazım.

• kukaraça kullanıcısına yanıt
    Hocam şu 3 al 2 öde kampanyasından mı almıştınız ? Ben de orjinal olmadığını farkettim forumda bakınırken o "İ" meselesinden dolayı ama alanlar memnun gibi sanki uzun süre idare eder mi acaba bu cüzdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Hocam şu 3 al 2 öde kampanyasından mı almıştınız ? Ben de orjinal olmadığını farkettim forumda bakınırken o "İ" meselesinden dolayı ama alanlar memnun gibi sanki uzun süre idare eder mi acaba bu cüzdan

yok 20 lira çekim vardı 45 liralık ürünü 25 liraya almıştım. aldığım cüzdan aşağıda ;

FOSSIL cüzdan hk.

4 ay olmuş alalı derisinde bir soyulma falan görmedim. her cüzdan gibi arka cepte dura dura yamuldu tabi üzerine oturmaktan. ben memnunum ama dediğim gibi ederi 20-25 liradır zaten. daha fazlasını vermeniz pek mantıklı değil yinede siz bilirsiniz yanlış yönlendirmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 30 Ekim 2015; 1:05:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.