Şimdi Ara

Fosil Grubu (Dikkat içerde dedeler var) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
25
Favori
80.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaz bakalım

Orijinalden alıntı: Guest-F11DB8970

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haydi dedeler bekliyor nineler

DH Forum, 2000 yılında bir fikirdi,bir idealdi.Ülkede ürün inceleme kavramı bile bilinmez iken,parasız öğrenciler olarak dial-up bağlantılarla yurtdışı sitelerden yeni ürünlerle ilgili bilgi almaya ve bunu elden geldiği kadar tercüme edip o zamanki ziyaretçi kitle ile paylaşmaya çalışırdık.Yine de "Haber" başlığı altında etkileşim sınırlı idi...
    DH Forum'u nihai bir ürün,bir yemek olarak düşünürsek o ürünü/yemeği tüketecek kalabalıklardan önce ürünü/yemeği üretecek ekibin görmesi doğaldır ;)
    Hatta DH Forum'dan önce sitede (1999/2000 sanırım) bir de DH Teknik Servis kısmı vardı,eskiler bilir? Az zamanımı almamıştı o soruları cevaplamak (!) Google'da aratırsanız az bir ihtimal belki çıkabilir...
    Neyse ki zamanla binlerce kişi bu bilgi paylaşım işine severek,hevesle talip oldu :)

Selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: ilke

Merhaba,

DH Forum, 2000 yılında bir fikirdi,bir idealdi.Ülkede ürün inceleme kavramı bile bilinmez iken,parasız öğrenciler olarak dial-up bağlantılarla yurtdışı sitelerden yeni ürünlerle ilgili bilgi almaya ve bunu elden geldiği kadar tercüme edip o zamanki ziyaretçi kitle ile paylaşmaya çalışırdık.Yine de "Haber" başlığı altında etkileşim sınırlı idi...
    DH Forum'u nihai bir ürün,bir yemek olarak düşünürsek o ürünü/yemeği tüketecek kalabalıklardan önce ürünü/yemeği üretecek ekibin görmesi doğaldır ;)
    Hatta DH Forum'dan önce sitede (1999/2000 sanırım) bir de DH Teknik Servis kısmı vardı,eskiler bilir? Az zamanımı almamıştı o soruları cevaplamak (!) Google'da aratırsanız az bir ihtimal belki çıkabilir...
    Neyse ki zamanla binlerce kişi bu bilgi paylaşım işine severek,hevesle talip oldu :)

Selamlar,

Beyaz sayfamiydi o dedigin 2002 yilinda ilk oradan okumaya basladim soru cevap soru cevap alt alta gidiyordu hep sanki baya oldu tam hatirlamiyorum ama bana cok sey katti bu forum ama aldida :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Lalesi

quote:

Orijinalden alıntı: ilke

Merhaba,

Selamlar,

Beyaz sayfamiydi o dedigin 2002 yilinda ilk oradan okumaya basladim soru cevap soru cevap alt alta gidiyordu hep sanki baya oldu tam hatirlamiyorum ama bana cok sey katti bu forum ama aldida :D

Alıntıları Göster
    Vay be, doğduğum yıl da foruma kayıt olanlar varmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Bu mesaj silindi.
    Hoppp fosil tayfa, hazır zam da gelmişken bir rafineriye uğrayalım da benzine terfi edelim artık.

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

2001 de hatta daha öncesinde pentium4 işlemci 256mb ram li (bazıları 512mb) bilgisayarlarla dial-up modemle çevirmeyle bağlanıyorduk internete,fax modem 5-10dk bağlanırdık ev telefonunu arayan olursa, o esnada ev telefonu meşgul çalardı

Alıntıları Göster
    Benide ekle lütfen baş dedemiz

katılım zamanı : 4 Şubat 2005

• quote:

Orijinalden alıntı: mesga

Benide ekle lütfen baş dedemiz

katılım zamanı : 4 Şubat 2005

Alıntıları Göster
    Bizde yavaştan fosil olmaya doğru ilerliyoruz ha :)

2011

Orijinalden alıntı: Guest-C5E38AFF9

Bizde yavaştan fosil olmaya doğru ilerliyoruz ha :)

2011

Alıntıları Göster
    Bugün tam 10 yıl olmuş forumda :)

Eskiden buralar dutluktu yeğenim, hangi konular açıldı gitti bak şimdi yeller esiyor eski tadı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 30 Haziran 2015; 23:31:50 >

Orijinalden alıntı: ibraxi

Bugün tam 10 yıl olmuş forumda :)

Eskiden buralar dutluktu yeğenim, hangi konular açıldı gitti bak şimdi yeller esiyor eski tadı yok

Alıntıları Göster
    beni de eklermisiniz katılım tarihim 12 temmuz 2005

Orijinalden alıntı: kazuya1023

beni de eklermisiniz katılım tarihim 12 temmuz 2005

Alıntıları Göster
    Baş dede emekli oldu galiba. Uğramıyor artık

Orijinalden alıntı: Guest-F11DB8970

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    25 haziran 2005 10 yılı devirdik. nice on yıllara.
    Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

25 haziran 2005 10 yılı devirdik. nice on yıllara.

Alıntıları Göster
    2007 kurtariyor mu :) Bu arada ilk mesaj 2001 yazıyor. yılların nasıl geçtiğinin kanıtıdır.
    Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
    Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

2007 kurtariyor mu :) Bu arada ilk mesaj 2001 yazıyor. yılların nasıl geçtiğinin kanıtıdır.

Alıntıları Göster
    Konu sahibi herhalde forumda değil artık.Forumdaysa beni de ekler mi acaba?
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paladin

vay be dinazor olduk ha :]

Yok abicim siz big bang sonrası yeryüzünde yüzen organik madde grubu, bizler dinazor oluyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekler misiniz lütfen,
    Katılım zamanı : 6 Mayıs 2001

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

Açmayın dedeler
    beni de ekle kardeş katılım zamanı 2005
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

beni de ekle kardeş katılım zamanı 2005

Alıntıları Göster
    dede geldi :) Katılım zamanı: 14 Kasım 2004
    MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.