Fosfor Tayfa Bir Alem Ya

-
-
Sayısalda 70K falan gelir diyordum. Forum, QTV,Muratcan sağolsun şok yaşamadım. 70K'lık üni de baktım daha kötü üni de. Ama kendini inandıranlara geçmiş olsun.(88K geldi)
-
Maalesef babam da fosforcu
73.75 ayt yaptigimi söylediğimde Hacettepe tıp yazariz sana demişti. Her ne kadar 2020x1.2 gelecek de desem dinletemedim. Şu an twitterdan osymye saldırmakla meşgul
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ne yazıcan hocam kocaeli makine yazıcan gibi görüyom seni mekatronikten uzak dur bu arada
-
Niye mekatronikten uzak durayım?
-
hem bizzat öz kuzenim mezun hem de okul arkadaşım bu bölümde okuyor en belirli sebebi bölümde bir şeye uzmanlaşamıyorsun her bölümden ders var bunun yerine makina,elektronik,bilgisayar dan birini okumak çok daha mantıklı
-
Ben 5k 10k gelir fln diyodum
Aynen. GTÜ Makineye giderim büyük ihtimalle okul 1.liği ile. GTÜ Makine iyidir fırsatı çok. KTÜ yazılımda olabilir. 88K okul birinciliği ile sen ne tavsiye edersin?
-
makina okuyacaksan GTÜ iyidir bence ktü yazılım iyi değil.
-
Okul birinciliği varsa YTÜ de gelebilir sana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye yazılım her unide aşağı yukarı aynı değil mi? KTÜ CENG ya da YTÜ Gemide var seçenekler arasında olur mu iyi midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen YTÜ de imkanı var yazicam ama benden yüksek puanlı biri yazarsa olmaz ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de babam 2019X1,25 diyordu ben 2020X1,15 dememe ragmen
Nasip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ytü gemi de on numaradır genel olarak ytü de ben inşaat harici diğer mühendislikler de bir sıkıntı görmedim okunur.
-
tamam aklıma koydum onu da.
En Beğenilen Yanıtlar

Maalesef babam da fosforcu
![]() 73.75 ayt yaptigimi söylediğimde Hacettepe tıp yazariz sana demişti. Her ne kadar 2020x1.2 gelecek de desem dinletemedim. Şu an twitterdan osymye saldırmakla meşgul ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X