Şimdi Ara

Forza Horizon 6 devasa indirme boyutuyla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza Horizon 6 devasa indirme boyutuyla geliyor
    Forza Horizon 6, bu yılın en iyi yarış oyunu olmaya aday. Oyun, büyük ve kurgusal Japonya'da geçiyor; Tokyo, önceki Horizon oyunlarındaki herhangi bir şehir alanından beş kat daha büyük. Tabii ki bunun bir bedeli var; Forza Horizon 6, hem Xbox hem de PC’de serinin diğer oyunlarından çok daha fazla yer kaplayacak; oyuncuların yalnızca oyunu indirmek için SSD’de daha fazla alan açması gerekecek.

Ayrıca Bkz.Forza Horizon 6 PC sistem gereksinimleri açıklandı

Forza Horizon 6 PC'ye 156GB indirme boyutuyla geliyor

Forza Horizon 6 devasa indirme boyutuyla geliyor
    Forza Horizon 6, Xbox Series X|S'te 144.84 GB, PC’de 156.65 GB indirme gerektirecek ve bu tek bir güncelleme veya DLC yayınlanmadan önceki boyut. Hatırlatma açısından, Forza Horizon 5, PC'de (oyunun kendisi bundan çok daha fazla depolama alanı gerektiriyor) ve yeni nesil Xbox konsollarında 103 GB indirme boyutuyla gelmişti. Tüm DLC’lerle birlikte 170GB’ı geçtiği söyleniyor. Forza Horizon 4, Xbox'ta (piyasaya sürüldüğünde) yaklaşık 63 GB civarındaydı.

Forza Horizon 6, Japonya'da dört mevsim kaydedilen saha görüntülerini içeriyor. PC'de oyun, gelişmiş ışın izleme, küresel aydınlatma, sınırsız kare hızı ve Nvidia DLSS 4, AMD FSR 3 ve XeSS 2.1 aracılığıyla yükseltmeyi destekliyor. Bu, oyuna çok fazla görsel kalite sığdırmak anlamına geliyor. Ayrıca 550'den fazla araba mevcut.

Forza Horizon 6 ne zaman çıkacak?

Forza Horizon 6, 19 Mayıs 2026'da Xbox Series X|S ve PC’ye çıkış yapacak. Yılın ilerleyen aylarında PS5 konsollara gelecek.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Forza-Horizon-6-will-reportedly-eat-up-an-enormous-chunk-of-your-SSD.1287495.0.html

• gelmesin dayı forza kimin umrunda hic biri 4 kalitesinde değil saçma saçma oyun yapiyorlar fh5 ilk çıkışı rezalet hatalıydı sürekli online da kopuyodun açık dünyada görev yapamaya değecek hikaye akışı yok araba seslerine o kadar özenmiyorlar bi yerden alip bi yerden kısıyorlar nfs heat nfs payback in vibesini vermedigi surece kisa sürece çöp benim için insanlar old school nfs most wanted tarzı hikayeli açık dünya yarış oyunu istiyor salak salak şeylerle doldurmuş mapleri herkes her fh oyunu çıkınca hile yapip lvl leri fulluyor hiç ruhu yok oyunun hikaye namına bişi yok farcry gibi
  • PS 5'e ilk etapta gelmemesi normal. Xbox Game Stüdyosu'ndan çünkü. Last Of Us da Xbox'ta yok.
    Bu böyle sürüp gider.

• onurkse088 O kullanıcısına yanıt
    gelmesin dayı forza kimin umrunda hic biri 4 kalitesinde değil saçma saçma oyun yapiyorlar fh5 ilk çıkışı rezalet hatalıydı sürekli online da kopuyodun açık dünyada görev yapamaya değecek hikaye akışı yok araba seslerine o kadar özenmiyorlar bi yerden alip bi yerden kısıyorlar nfs heat nfs payback in vibesini vermedigi surece kisa sürece çöp benim için insanlar old school nfs most wanted tarzı hikayeli açık dünya yarış oyunu istiyor salak salak şeylerle doldurmuş mapleri herkes her fh oyunu çıkınca hile yapip lvl leri fulluyor hiç ruhu yok oyunun hikaye namına bişi yok farcry gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Artık 150-200 gb ler çok da büyük değil. İnternet hızları 1000 lere çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şimdi bu çıktı aldın yükledin sonra Gta6 çıktı onu da yükledin muhtemelen 200 gb üstü olacak belki 300 üstü

Şu ikisiyle bile doldurdun

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• RTXberat R kullanıcısına yanıt

4. oyunun neresi kaliteli?

Rakibi yok ama hala.

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    ben iki oyunu bitirmiş birisi olarak diyorum map dizaynı olarak 4 en iyisi youtubedan biraz araştırınca anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun motorunu koruyup kullanıcıları haritalar yapmasına müsade etseler çok iyi para kazanırlar. illa haritayı kendin yapmak zorunda değilsin. bırak insanlar oyunu geliştirsin daha fazla sadık müşterin olsun.

• RTXberat R kullanıcısına yanıt
    Forza ve NFS aynı paralelde değil.

nfs türü oyun bekleyen kişi daha fazla bence most wanted remastered ciksa fh 6 falan konuşacağını zannetmiyorum kimsenin benim demek istediğim oyunun tarzini degişmeleri anlamıyormusunuz yazdığımı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.