Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.634
Cevap
86
Favori
459.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] 

• Oyunun fotoğraf modu çok iyi gerçekten

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]
  • İlk etkinliğe girerken araba ve karakter kısmındaki sahnede oyun çöküyor sürekli. Bir çözümü var mı yoksa iade edeceğim yarışa giremiyorum.

Edit: Şu videodakini yaptım ilk etkinlikleri geçebildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 11 Nisan 2021; 19:37:27 >
  • Oyunun win store sürümünde çalışan th8a vites Steam versiyonunda çalışmıyor şaka gibi birden fazla aygıt (oyun kontrolcü) desteklemiyormuş ben bu lanet olası oyunu diğer platformda
    Ayrı ayrı bağladığım direksiyon ve vites USB bağlantısı ile oynuyordum zaten bu direksiyon zımbırtısı PC de direksiyon ve vites tek USB bağlantısı ile zaten çalışmıyor.kısır bir döngü lanet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bende Snopy var hocam. Alelade Çin malı Gamepad. x360ce yazılımıyla oynuyorum oyunu. Normalde görmüyor çünkü diğer gamepadleri. Dilersen böyle bir şey yapabilirsin 

Alıntıları Göster

hocam steam kendi arayüzünde gamepad ayarı yapılıyor eğer steamdan oynuyorsanız. Bütün gamepadleri xbox kolu olarak görüyor oyunlar.

• VIP içerik tam olarak ne sağlıyor diğer DLC'leri anladım galiba Lego ve Fortune hariç araba geliyor. Ev verdi, çark verdi ve sanırsam x2 CP veriyor.

• Yine düzelmedi. Normal Windows kullanıcımla etkinlik-yarışlara giremiyorum.

Yeni açtığım 2. kullanıcı hesabıyla yarışlar açılıyor sadece. Bu nasıl düzelecek bilen var mı?

Edit: Bunu yaptım düzeldi şu an yarışlar açılıyor normal hesapla, tek sorun ara geçişlerde oyunun kasması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 11 Nisan 2021; 23:4:56 >
  • karar veremedim almaya vazgeçicem nasıl olsa yine fiyatı düşer o zaman karar veririm
    Edit: dayanamadım aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 12 Nisan 2021; 0:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

hocam steam kendi arayüzünde gamepad ayarı yapılıyor eğer steamdan oynuyorsanız. Bütün gamepadleri xbox kolu olarak görüyor oyunlar.

Alıntıları Göster

Hocam bunu bilmiyordum. Kontrolcü kısmından aktif edince işe yaradı. Ek yazılıma gerek kalmadı böylece. Çok teşekkür ederim bu bilgi için.

• snopy v5h direksiyon seti ekstra yazilm vs gerekmeksizin normal.calisabilir degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

snopy v5h direksiyon seti ekstra yazilm vs gerekmeksizin normal.calisabilir degil mi ?

Hocam benim dediğim ayar steam kütüphanesindeki bütün gamepad destekleyen oyunlar için. Her hangi bir gamepadi xbox gamepad olarak tanıtıyor oyunlara. Ama o ayar kısmında direksiyon filan ayarı yoktu ve daha önce kullanmadım pek bir fikrim yok bu konuda. Zaten oyunu almaktan vazgeçtim oyın hakkında pek bilgim yok umarım ileride tekrar indirme girer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anladim tşk...olmadi ds4 ü takariz madem xbox gamepad gibi tanitiyor..Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] 

• quote:

anladim tşk...olmadi ds4 ü takariz madem xbox gamepad gibi tanitiyor.. 

Ds kolu olarak tanıtma ayarıda var hocam. Nintendo switch kolu olarak tanıtmada var. Xbox kolu daha uyumlu olduğu için onu demiştim şimdiden iyi oyunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ağ tehşisi hatası vermeye başladı yenı wındows kullanıcı hesabı actım orda gırıyor ne dengesiz online durumu var

• steam yorumlarina bakilirsa epeyce oyundan atma drop vs sorunlar mecvut..

• Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

Şu hatayı nasıl çözerim arkadaşlar denemediğim şey kalmadı terendo vs hepsini yaptım baglanamiyorum bir türlü onlineye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

steam yorumlarina bakilirsa epeyce oyundan atma drop vs sorunlar mecvut..

Oyunu ilk çıktığında Windows Store üzerinden Ultimate sürüm olarak satın almıştım. Ardından 1 ay kadar önce steam'de oyunun çıkacağı duyuruldu ve ben oyunu steam'den de satın aldım. Oyun garip ve saçma sapan bir şekilde kasıyor. Yarış sonlarındaki geçiş animasyonlarında PC kendinden geçiyor resmen. Ama gel gör ki aynı oyunu Xbox App üzerinden açtığımda cayır cayır akıyor. Ben de tuttum iade ettim Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] 

Origin programı da aynı halt. Steam üzerinden EA Play'e abone oldum, hangi EA oyununa girmek istersem isteyeyim zaten log-in olduğum halde tekrar log-in olmamı istiyor vs vs...

Sanırım diğer platformların steam'e entegrasyonu konusunda çok ciddi sıkıntılar var. Aralarında bir tek Ubisoft doğru düzgün entegre olmuş durumda.

• Bu nüfuz ne işe yarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Şu hatayı nasıl çözerim arkadaşlar denemediğim şey kalmadı terendo vs hepsini yaptım baglanamiyorum bir türlü onlineye

Bende arada bu sorunu yaşıyorum kendiliğinden düzeliyor sonra. Netim kötü o yüzden böyle oluyor diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Uzun zamandır takip ediyordum, sonunda ultimate olarak aldım.

Fakat sürüşten hiç zevk alamadım, zorluğu arttırdım fakat ne biliyim "need for speed-payback" bile daha bir oturaklı geldi, sürüş zevki açısından. Forza'nın eski versiyonlarını oynamıştım, bu sanki aşırı arcade, umarım fikrim değişir.

Sıkıntı kullandığım arabaymış, zorluk seviyesini artırınca ve değişik arabalar kullanınca, çok tat vermeye başladı. Kesinlikle efsane bir oyunmuş.

Ultimate edition aldım, üzerime evler, arabalar yağdı adeta. İçimden normal sürüm alsaydım da bu arabaları oyun içinde kazansaydım dahi mı iyi olurdu acaba diye sormadan edemedim. Yani sanki bu araba paketleri falan, birşeyler başarma zevkini baltalıyor.

Söyleyeceğim tek şey, sanki oyundaki anti-aliasing çok iyi değil :) değişik şekillerde en iyi grafiği bulmaya çalışıyorum. Bir de benim için en rahatsız edici tarafı, diyelim ki arabayla saate 200km süratle kamyona kafadan çarpıyorsunuz, balona çarpmış gibi oluyor, yani birşey olmuyor, örneğin nfs oyunlarında bile hızlı çarpınca araba hurda olur, birkaç saniye sonra yenisi doğar, hem o çarpmayı hissedersin, hem de vakit kaybedersin, işte bu eksik.

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.