Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.634
Cevap
85
Favori
459.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xeat

Yıllardır aradığım yarış oyunu buymuş (X360 İlk Horizon oyunundan itibaren)
    6TL ye 3 aylık üyelik ile oynama şansına eriştim. Nasıl güzel nasıl eğlenceli
    Hocam gamepass kampanyası hala geçerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Arkadaşlar selam, kuzenimle oynamak istiyorum, konvoy ekranından adını görüyorum konvoya katıldı yazıyor ama bir türlü aynı oturuma girip birbirimizi göremiyoruz. Nasıl olacak bu iş ?
    Sorun çözüldü, kuzenin oyununu güncelledik bağlandı.
  • Bayadır oynamıyordum gece gece aklıma geldi, uzun bir aradan sonra girince ilk günkü gibi zevkli oluyor oynaması.
    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]
  • Arkadaşlar xbox gamepass üyeliğinden oynuyorum şu anda. Oyunu çok beğendim gamepass bitince ultimate edition almak istiyorum, indirime giriyor mu acaba girerse kac liraya düşüyor?
  • Online bağlanamıyorum bi türlü.

burdaki terede sorununu gideriyor, ama "Sunucu bağlantısı engellendi" uyarısı veriyor bu seferde. windows storedan bir daha oyun alırsam...
  • Mudkickers 50 havalanma zıplama yetenek görevini tamamladım sonunda. Hep 49da kalıyordum meğer olay parkurda ortada bulunan kalın yolda gidip gelmemiş. 54 yaparak bitirdim

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    hocam siz hangi satıcıdan aldınız mp da sıkıntı çıksın istemiyorum
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Unlockonline dan aldım her hangi bi sıkıntıda yardimci da oluyor satıcı

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    www.hepsiburada.com
    Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-uyumlu-p-BSSARFST01380
    bu ürün nasıldır windows 10 da sıkıntı çıkarmı yada başka kontrolcü önerisi arkadaş varmı
  • Oyunu tek kişilik modda oynarım bırakırım diyen olursa 3 aylık 5.90 kampanyasını beklesin. 3 Ayda drift görevleri hariç tüm görevleri vs 3 yıldız yaptım. Driftte doğru aracı bulamadigim için 2 yıldızda bırakabildim. Nüfuz panolarında ise 200 panodan 176siji bulabildim. Diğerlerini internetten bakarak bulabilirdim ugrasmadim. Biraz işsiz işi gibi.

Sans çarklarından vs toplam 450 arabadan 370ini elde ettim. Tüm evleri satin aldim 13 milyon para kaldı bununla araba vs alınabilirdi muzayededen.

Yeni başlayanlar için tavsiye verecek olursam çıkan her arabadaki nüfuz perkleri ve şans farkı perklerini acın(o kadar çok araba çıkacak ki yetenek puanınız yetmeyecek,en azından nüfuzlarını alın seviye atlarsınız).

Saat başı olan etkinlikte ise görevi 1 kere yapın daha sonrasında boş arazide araba sürüp yetenek puanı kasın. Bırakın millet görevi tamamlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitter kullanan insan -- 16 Temmuz 2019; 20:46:57 >

• Gamepass bitti ama hala oyuna erişebiliyorum?

• Bu sabahtan beri oyun donuyor sonra da atıyor sizde de oluyor mu?
  • Arkadaşlar g29 ile oynuyorum, direksiyonu hafif sağ sol yapsam deli gibi dönüyor araba, hiz yaparken dönüşlerde sürekli spin atıyorum, bunun bi ayarı var mi

• Ruvhart kullanıcısına yanıt
    Şu an %50 indirimli. 200 liraya satılıyor. Alıp almamakta çok kararsız kaldım ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Benimde alasım var M.store'den bende çok kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Şu an %50 indirimli. 200 liraya satılıyor. Alıp almamakta çok kararsız kaldım ben de.
    Gampass ile oynuyordum fena alışdım
    Ultimate sürümü DLCler, VIP, Carpass 200TL gayet uygun...
    Büyük olasykla alacam
  • Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

Tanesi 5 liradan verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Tanesi 5 liradan verilir.
    + her araç itina ile temin edilir aynı gün teslim edilir

• Arkadaşlar acil yardım rica edeceğim. Daha önce üç aylık gamepass ile sorunsuz oynuyordum fh4'ü. 3 aylık süre bitince 6 lira kampanyasından bir ay daha aldım. Ancak oyunda bir sorun var sanırım. Girmeye çalıştığımda masa üstünde gözüken ilk giriş ekranındaki araba resmi gözüktükten iki saniye sonra oyuna giremeden kapanıyor. Herhangi bir hata falan da vermiyor. Başlattan denedim, xbox konsolu yardımcısı uygulamasından denedim, mağaza üzerinden oyna butonuyla denedim hep aynı. Microsoft destektekilerde yüzeysel tavsiyelerde bulunuyorlar (ekran kartı sürücünüz ve windows10 güncel olsun gibi), hepsini denedim ama hiçbir fark yok. Bazı yerlerde Msi Afterburner buna sebep oluyor demişler onu zaten kullanmıyorum pc de bile yok o program. Game pass üyeliğimin 10 günü boşa geçti. Sadece Forza'ya devam etmek için uzatmıştım onu da oynayamıyorum şu an. Benzer sorun yaşayan, duyan ve çözebilecek bir arkadaşım varsa desteklerini rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bushido Samurai

Benimde alasım var M.store'den bende çok kararsızım.
    Sorunlar bir şekilde çözülüyor,bende yaşadım ama revo uninstaller pro ile kaldırdım oyunu tekrar yükledim.Ve sorunsuz oynuyorum.Bu oyun kaçmaz kesinlikle harika gerçekten..Tabi karar sizin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74C919D2B -- 19 Temmuz 2019; 19:3:24 >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.