Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
217.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 lira nedir bee heveslendim bir an ama işte.. çakma oynamak istemiyorum zaten çıkmayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni video

• Şu an canlı yayın var

forza canlı yayın
  • Canlı yayında lag da gördük ferrari italy ile, ayrıca adv1 ve fifteen52 forza horizon 3 özel jantlar tasarlamış.
  • Son günler kala yayın yapıyorlar iyice hype trenine biniyoruz.
  • Önyükleme hakkında söylenen birkaç gün içinde açılacağı. Bu akşam olmayacak demek oluyor bu da. 21 gibi geliyor bana. 22 zaten mecbur olacak 21 olmazsa.
  • Oyunun ilk gunleri bence tam kargasa olacak.Soldan gitmeyip sagdan gidenler direk kafa kafaya

Yalandan pcde oynayin birde be
  • Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

Iste beni en uyuz eden nokta bu.
  • Bende pek beğenmedim oraları, iyiki kumda yavaşlıyor, yeşillik kısımlarda asfalt göre biraz daha yavaş ama, oyundaki eksikleri yayını sürekli trolleyen agera lı arkadaş gösteriyor bize,

Yalnız vip olunca 3-0 önde başlıyorsun hayata Her şey iki katı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 19 Eylül 2016; 23:04:28 >
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    ooo yüzen farrari iyiymiş hangi pakette bu ultimate deluxe ?
  • Çevre gene çok boş ve cansız geldi bana.Yoldaki araç sayısı bile çok az gibi gözüküyor.Yalnız hissettirmez umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari 458 Italia herhangi bir sürüme özel değil. Maalesef bu suda araç sürme olayı falan olacak. Tabii spor araçlar daha yavaş olacak ancak yine sürülebilecek. Yapabileceğimiz bir şey yok bu konuda.
  • Monaco sokaklarinda gezmek ne guzel olurdu. Nese buna şükür :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık krediyi beklicez hocam başka çare yok şimdi kim bekler ocağa kadar siz oyundan sıkılırsınız ben alana kadar artık crewle avutmaya calışacam kendımı bu arada oyun çıkana kadar crew varsa hepinizde önden bi crewde mı car meet yapsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir ya araba 1 vitesli mi

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • Evet. :) Regera'da geleneksel şanzıman yok.
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    The crew'de arabalar pahalı olunca giresim gelmiyor birde optimizasyon sorunu var, kolay kolay kimsenin sıkılacağını sanmam.

Bu arada arkadaşlar standart ön sipariş geçtim ilk sayfayı yeniledim, alacak arkadaşlar için tax free olan adres koydum kolayca ulaşabilirler ilk sayfadan.
    Değişiklik yapmamı istediğiniz birşey varsa paylaşabilirsiniz.
  • Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam. Dayanamadim aldim bende Standart surumunu
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    bende onu espirisine söylüyorum emre. uçanı kaçanı da olmasın diye bu olayın benzeri zaten forza 2 de vardı. adamlar üzüm tarlasının bir tarafından girip öbür tarafından çıkıyordu. görende altlarında tank var sanır. maksat eğlence bunlar kafaya takılacak şeyler değil. tdu 2 de yapıyorduk bunu. sport araçlarla yolsuz dağlara tırmanıyorduk.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.