Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
36
Favori
217.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu yedeklemenin yolu yok mu? 50 kusur gb yi tekrar indirmek zorunda kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM 7 100 GB alan isteyecekmiş. MS'nin bu yedekleme olayına el atması lazım. Steam gibi bir yedek alma sistemi getirmesi lazım.

MS için zor olmasa gerek bu.
  • FM 7 çıksın yeter ki isterse 200gb olsun FM 6 APEX tadı hala damağımda FM 7 düşünemiyorum. Microsoft bu Xbox oyunlarını PC'ye getirmekle süper iş yaptı.
  • Tamo Racemo Forzathon'u ne çabuk bitmiş ya, neyse ki araba vermiyordu.
  • Beyler birşey sorabilirmiyim, oyunu PC de oynuyorum gamepad ayarlarını zor bela yaptım. logitech rumblepad 2 kullanıyorum ama titreşimi bir türlü bulamadım rica etsem bilen biri yada bu ayarı nereden açmam gerektiğini bilen biri yardım eder mi ya :)
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    Gamepad uzerinden acman gerek.vibration tusu vardir ona tiklayinca acilmasi gerek.Ayrica bir ayar yok.
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Hocam gamepad üzerinde vibration tuşu var doğru bir kere bastığım da kısa titreşim ikinci bastığım da daha uzun titreşim veriyor. AÇ/KAPA gibi değil yani anlamadım. İkisini de denedim oyunda ama araba çarpmalarda falan hiç bir titreme yok zira farklı oyunlarda hiç bir ayar yapmadan titriyor kol, bunu çözmemin başka bir yolu yada bir ek program ne biliyim bir şey yok mudur acaba ya ?

XOutput adlı programı kullanıyorum ben forza için, bu program olmadan kolu görmüyor. Diğer oyunlar için Logitech gaming software yani gamepad in kendi programını kullanıyorum. Bu programda libration ayarı var lakin bu program üzerinden Forza da kolu görmüyor. XOutput ile mecbur oynuyorum onda da titreşim yok yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 22 Haziran 2017; 20:19:27 >
    Uzun titresim de titremesi gerekir.Pil zayifsa kendi titresimi otomatik kesiyordu sanki.Xinputda xbox kolu olarak gormesi icin.Driver guncellemesi yapin ve kolu xbox controller olarak ayarlayin aygit yoneticisinden.

Hocam kablo ile kullanıyorum, xbox kolu olarak görüyor kurduğum programla, oyun içinde ama arabaya duvara vursam hiç bir titreme yok acaba oyun içinde böyle bir ayar var mı ? siz xbox da mı oynuyorsunuz oyunu PC de mi acaba ? eğer PC de ise siz hangi programı kullanıyorsunuz ?
    Pc`de oynuyorum F710 var bende.Pc direk xbox kolu olarak algiliyor zaten ayriyetten bir program kullanmiyorum.
  • Horizon 3 ü g25 ile sağlıklı oynayabileceğim bir yol bir yöntem var mıdır? Sırf bu yüzden oynayasım gelmiyor. Ne olur bir yardım edin
    Sağolun hocam neyse ben başka yollar deneyeyim napayım, olmazsa bendekini satar F710 alırım bende, bu oyun için değer yani
  • xbox one kolu için ayarları bilen var mı ? araba çok devriliyor sanki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

Horizon 3 ü g25 ile sağlıklı oynayabileceğim bir yol bir yöntem var mıdır? Sırf bu yüzden oynayasım gelmiyor. Ne olur bir yardım edin

Bu oyun direksiyon icin bildigin kanser.Dogru durust hicbir ayar yapilamiyor.Googledan forza horizon 3 g25-g27 settings olarak aratin bazi ayarlar vardir.Ama inanin tam anlamiyla ayar oturmuyor,gamepad uzerine yapildigi icin oyun.
  • Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • playstation 3 koluyla oynanıyormu arkadaşlar acaba ?
  • oyun orjinal lakin belli bir süre oynuyorum
    sonra gri ekran geliyor çat diye oyundan atıyor sorgu sualsiz nedir çözüm? gizlilik mikrofondan kapattik forza için
    yine aynı problem
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Win10 Oyun modunu kapatin.
    xbox + microsoft market içinde mikrofonu kapalı yaptım
    bir de oyun içinde arabanın hasarı simulasyondaydı onuda kapattım yaklaşık 4 saat oynadım
    şuan kapatmak zorunda kaldım kasam alev alıyor birde oyun low memory diyor ama cok keyifli keşke daha iyi performans alabilsek ama
    40 fps üstünü göremiyorum
    1920-1080 cozunurlukte
    nerdeyse herşey lowda
    sistemim : geforce gtx 660
    8 gb ram
    amd phenom 2 X4 945 processor 3.0ghz
    bir tokyo drift fanı olarak ilk aldıgım aracım da evo oldu
    Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

• İyi bayramlar.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.