Bildirim
Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (262. sayfa)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tesekkurler cevaplar icin.Bu detaylar varsa alinir o zaman -
haritadan new yazan bir yarışa giriyorum 1. oluyorum hala orda new yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: duranUysaL
Ben Expansion Pass olarak aldım. 2 tane genişleme olacağı söyleniyor. Biri Blizzard diğeride büyük ihtimalle Hızlı ve Öfkeli paketi olacak. Hızlı ve Öfkeli paketini kesin alacaktım zaten. Expansion Pass olarak aldım ayrı ayrı almaktan daha uyguna geldi. Haritaya gelicek olursak; birleşik bir harita değil uçakla seyahat ediyorsun. Kar ve buzun ayrı fizikleri var ve beni tatmin etti açıkçası. Bazen kar fırtınası oluyor ve hiç birşey göremiyorsunuz. Araba seçimlerine dikkat etmen gerekiyor. Karda oynaması bir ayrı zevk verdi bana.
Cevap için teşekkür ettim. Biraz önce aldım, indiriyor. Siz böyle yazınca daha çok merak ettim. Oyunun başından zaten kalkamıyorum, bu eklenti paketini aldığım kötü oldu aslında. :) -
Yarışları tek bir araba üzerine düşünmeyin şöyle ki ana görevler (Festival yarışları) hariç diğerlerini dilediğiniz kadar yapabilirsiniz sonsuz gibi(Araba sınıfları arasında fark ediyor bütün sınıflarda 1.olursanız ne olur bilmiyorum ama araba değiştirince yeni gibi gözüküyor. )bence yan görevlerin hepsini yapmanıza gerek yok belli bir noktadan sonra goliath yarışı götürüyor. -
Rica ederim. Yani ben kendi düşüncelerimi yazdım. Oyunun normal haritasından daha çok vakit geriçirmeye başladım. Benim için değişik bir deneyim oldu. Umarım sizde eğlenirsiniz. -
-
Merhaba Arkadaşlar Forza Horizon 3'ümü satıyorum Digital key, ilgilenen arkadaşlar PM den mesaj atabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: ayaz84
Merhaba Arkadaşlar Forza Horizon 3'ümü satıyorum Digital key(Forza Horizon 3 for Xbox One and Windows 10 Download Code),
ilgilenen arkadaşlar PM den mesaj atabilir
STANDART EDITION
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaz84 -- 12 Ocak 2017; 11:44:27 > -
Blizzard Mountain'in giris kisminda Ford Gymkhana veriyor oyun. Sonrasinda bulamadim, acaba demo olarak mi veriliyor? -
Menüden dlc cars kısmından alıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bende bulamamıştım senin gibi youtube tan bulmuştum çözümü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ford Gymkhana sadece blizzard eklentisi alanlaramı verildi acaba ?
yeni harita büyük ve güzel olsa bari bu karlı harita hiç hitap etmedi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Ocak 2017; 14:24:1 > -
Eyvallah sagol aksam bakiyim bi. Cok guzel arac valla tadi damagimda kalmisti -
Sanırım o açığı kapatmış Playground Games. Kingmaker adında uzunca bir yarıştan sonra verildiğini öğrendim dün Youtube'dan. DLC Cars kısmında araç görünmüyor zaten. -
-
İşte bunların hepsi mazi.
Şimdi çalışıp almak gerekiyor. Forza yan gelip yatma yeri değildir!. -
Aci gercekle yuzlestim ve DLC'lerde yok -
Ben şanslıymışım o zaman.. -
Gecen hafta forzathlon dan subaru wrx rally aracinib gorevlerini yapip kazanmistim ama blizzard paketi olmadigi icin vermedi araci
Vermiceksin niye gorev koyuyosun o zaman. -
Yeni güncelleme gelmiş. [32MB]
EDİT: Bir anda gümcelleme 357MB oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 13 Ocak 2017; 12:7:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X