Bildirim
Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (260. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
bizim yapimci yine heyecanlanmis
bizlerle paylasmak icin sabirsizlandigi bisey varmis -
-
-
Allah'ım çıksın artık. -
Arkadaşlar şöyle bir baktım ama çektiğimiz fotoğraflara nereden erişim sağlıyoruz. Photo mode da araba dururken çekebiliyorum. Bazı paylaştığınız fotoğraflar araç giderken. Bu çekim nasıl yapılıyor, bilgisi olan var mı acaba? -
Shutter speed arttırman lazım, foto modunda efekt modu diye altta yazıyor tuşunu gösteriyor. -
Photo mode girip istediğin gibi çekiyorsun. Sonra save diyip internete yüklemiş oluyorsun. Fotoğrafları ForzaHub uygulamasından indiriyorum. Mağazada ForzaHub uygulaması var. Mağaza ülkesini değiştirerek indirebilirsin. İndirdikten sonra ülkeyi tekrar Türkiye yapabilirsin. -
Forza hub uygulaması çıkmadı, ülke değiştirmeme rağmen. Onun yerine xbox uygulaması çıkıyor daha önceden yüklediğim. O uygulamada da herhangi birşey bulamadım :/ -
Xbox uygulamasında ayarlarda DVR var ordan istediğin gibi çekebilirsin. -
Bu oyunu klavye ile oynayabilir miyim yoksa gamepad ile çok daha rahat mı olur? -
Vazgeçtim, Android Xbox uygulamasında ayarlarda dvr bulamadım. Fotoğrafsız olsun napalım. -
-
Herkese tekrardan selamlar. Finaller dolayısıyla bayağıdır aranızda yoktum :) Makus talih bütlere kadar devam edecek gibi duruyor Bkz.https://www.youtube.com/watch?v=O5HKhQY2xbY
Herneyse aradaki boşluğu bari birkaç ss le doldurayım dedim. Yeni aldığım huayrayla ufak cilveleşmeler
-
slaptrain videolarina bakiyorum ama sanki fh2 deki heyecani yok gibi
fh2 oynamadigim icin bu durum oyundanmi yoksa ondanmi kaynaklaniyor bilemedim
iki oyunu da oynayip artilar eksiler yonunden fh3 fh2 kiyaslamasi yapabilecek arkadaslar varmi ?
fh3 te fh2 ye gore geriye giden seyler oldumu -
-
www.forzamotorsport.net 'den giriş yaparak görüntüleri oradan aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misek -- 8 Ocak 2017; 10:40:17 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
slaptrain videolarina bakiyorum ama sanki fh2 deki heyecani yok gibi
fh2 oynamadigim icin bu durum oyundanmi yoksa ondanmi kaynaklaniyor bilemedim
iki oyunu da oynayip artilar eksiler yonunden fh3 fh2 kiyaslamasi yapabilecek arkadaslar varmi ?
fh3 te fh2 ye gore geriye giden seyler oldumu
fh2 oynamadım ama avustralyada olması oyunu kötü yönde etkiledi avrupada olsa oyun zevki iki kart artmış olurdu benim için. -
@AhmetHmz
İsteği üzerine Haftaya Cumartesi Alamancı Etkinliği Saat 22.00'da.
Sınavlar dolayısıyla ben katılamıyorum, konuya etkinlik yazıyor katılmıyor denilmesin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X