Bildirim
forza horizon 2 xbox 360
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Al gitsin kardeşim oyun gercekten eğlenceli.Tabii bir xbox one de ki kadar değil biraz daha kirpilmis versiyonu grafik ve oynanis olarak hava koşulları yağmur du vs yok gece gündüz olayları aynı grafiklerde hic fena değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyun çok iyi.Tereddüt etmeden alabilirsin
_____________________________ Hayat bir oyun değilmi SİZCE? -
İleride One almayı planlıyorsan One'a kalmalı bu oyun. Oyun bayağı bayağı kırpılmış. Grafik, araç listesi, dlc vs.
Grafikleri pek bir soluk, One versiyonu Akdeniz havasını gerçekten yansıtıyorken 360 versiyonunda boş arazi pek bir fazla.
Özetle imkanınız varsa One'da oynayınız ben tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: golf_R
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock69
quote:
Orijinalden alıntı: golf_R
İleride One almayı planlıyorsan One'a kalmalı bu oyun. Oyun bayağı bayağı kırpılmış. Grafik, araç listesi, dlc vs.
Grafikleri pek bir soluk, One versiyonu Akdeniz havasını gerçekten yansıtıyorken 360 versiyonunda boş arazi pek bir fazla.
Özetle imkanınız varsa One'da oynayınız ben tavsiye etmiyorum.
Tamam hocam one alabilirsek alırız 360 a zaten fw li olarak alıcam horizon 1 i de oynamadım
Tabiki al o zaman
Orijinal haline cidden para verilmez. Alın o zaman Horizon 1 ile hemen hemen aynı. Tek sıkıntı oyunun haritası büyük ve Akdeniz Bölgesinde geçtiği için grafiklerden kırpılmış. (Grafiği kestiği için sıkıntı)
Özetle orijinal olmayan hali alınıp oynanabilir.
:D tamam hocam saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
En acikcasi horizon 1 den farkini goremedim aksine sanki birseyler eksik gibi geldi ama buyuk ihtimalle xbox one odakli yapildigi icin oyun boyle oldu. Arac grafikleri gelismis ama cevre detaylari x360 da daha kotu gibi geldi bir de horizon 1 daha dolu bir oyundu festival havasi olsun yollar sesler vs. One da eminin cok iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Even the apocalypse didn't stop us killing one another over ideology." -
eger ki one da görüp oynamadıysa alabilirsin ancak one dan sonra 360 hiç gitmiyor.
xbox 360'da oynuyorum. sürüş çok kötü olmuş bunu söylemeden geçemeyecegim. full herşeyi kapatıyorum yine araba yanlamıyor. ya neden her oyunun 2. si bu kadar kötü olurki. keşke ilk oyundaki sürüş sistemi aynı kalsaydı. lanet olsun sebebi neydi ki.
o degil boşuna aldık indirdik oyunu ya.

_____________________________ CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34 -
_____________________________ CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34
-
1'i oynamadıysan 1'i almanı tavsiye ederim. Horizon 1 hem sürüş olarak hemde grafik olarak daha iyi gibi geldi bana.
Horizon 2 az biraz daha arcade gibi, dönüşler frenler Horizon 1'e göre daha kolay.
Horizon 2'de çevre böyle bi' boş gözüküyor. Birde gündüzden geceye geçerken grafikler bi' kötü gözüküyor, gölgeler kayboluyor ama etraf aydınlık. Anlatamadım ama bana kötü gözüktü :D
Müzikleride daha iyi Horizon 1'in :D Kısaca Xbox 360'da Horizon 1 daha iyi bence :)_____________________________ IBM-650 Data Processing Machine| Birinci nesil Lambalı | 2000 Sözcüklük Tambur Bellek |
| Dakikada 78000 Toplama-Çıkartma, 5000 Çarpma, 138.000 Mantıksal karar verebilme | Delikli Kart Bilgi Girişi | Özel kablolalu Kontrol Paneller |
| Assembler ve Fortran ‘ın Özel Programlama Dilleri Kullanımı |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt