Şimdi Ara

Grand Slam Tennis 2 (EA) | Xbox 360 - PS3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk trailer yayınlandı. Çıkış tarihi 2012

Akıllara zarar duruyor. Top Spin 4 ten daha fazla lisansı var hatta videodada belli Wimbledon lisansı var. Ve eminim EA Sports yapımı olduğu için oyuncu ve turnuva lisansı Top Spin 4 ten fazla olacak. Trailera bakarsak ciddi bir simülasyon olacağıda kesin.

• 2K ya da EA şu işi yapsın bir her oyunda belli oyuncular olmuyor, Top Spin iyi Sim. ama liste çok az EA'den bekliyordum bu duyuruyu ve geldi sonunda..EA bu lisans işlerinde en iyi firma umarım şöyle 100 kişilik bir liste olur..4 Grand Slam koyuyorlarsa fazla isim olmalı tüm turnuvayı oynamak istiyorum..2K'nın önüne geçebilir tabii oyunun kalitesi de önemli ama EA'ye güveniyorum bakalım NBA gibi olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 12 Ağustos 2011; 18:42:51 >
  • Benim en çok istediğim şey lisanslı, en üst seviye tenis oyuncularıyla turnuva yapmak ama Top Spin 4 te bunu gerçekleştiremedim 3 tede yapamamıştım. 2011 yılına geldik hadi Wimbledon lisansını geçtim çok az ünlü tenisçi var. Mari Sharapova'yı bile koyamamışlardı. Şöyle turnuva yapmaya yetecek kadar tenisçi koysalar nolurdu, ben bunu kendi oyuncumu geliştirmek için oynamıyorum ki demiştim. Sürekli normal maç yaptım bilindik tenisçilerle ve 2 ay sonra sıktı haliyle. Şimdi bu oyun bomba gibi geliyor. Tüm grand slamler lisanslı zaten. Birde oyuncuların büyük çoğunluğunu lisanslayıp koysalar tamamdır. Oyunun sim. olacağıda kesin hatta trailer çok iddialı. Bence harika olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Benim en çok istediğim şey lisanslı, en üst seviye tenis oyuncularıyla turnuva yapmak ama Top Spin 4 te bunu gerçekleştiremedim 3 tede yapamamıştım. 2011 yılına geldik hadi Wimbledon lisansını geçtim çok az ünlü tenisçi var. Mari Sharapova'yı bile koyamamışlardı. Şöyle turnuva yapmaya yetecek kadar tenisçi koysalar nolurdu, ben bunu kendi oyuncumu geliştirmek için oynamıyorum ki demiştim. Sürekli normal maç yaptım bilindik tenisçilerle ve 2 ay sonra sıktı haliyle. Şimdi bu oyun bomba gibi geliyor. Tüm grand slamler lisanslı zaten. Birde oyuncuların büyük çoğunluğunu lisanslayıp koysalar tamamdır. Oyunun sim. olacağıda kesin hatta trailer çok iddialı. Bence harika olacak.

Top Spin'de de vardı 3 GS..Ama bakalım 30-40 toplam tenisçi olması can sıkıcı dediğim gibi turnuvaya yetecek kadar olmalı 50 ATP 50 WTA olmalı en az..

• Kesinlikle 2k ile mukaise edilemez EA,şu anda Fifa football'da en iyisi ama bunun nedeni 2k'nın bu işe girmemiş olması,bu oyunda ise sadece grafiklerle alakalı bişey dikkatimi çekti,formalar kütük gibi neredeyse hareketsiz,Top Spin serisinde animasyonlar ve özellikle formalar gerçeğine çok benzer,en üst düzeyde yapılmış.Bunun dışında yüzleri hiç göstermemişler tabi arkadan kimin kim olduğu anlaşılıyor ama bunun nedeni acaba eleştiri almamakmı şimdiden ,bilemiyorum.

Tabi herşey grafik değil ama açıkcası Top Spin oynanışta da rakipsizdi herzaman,EA ekibi daha hangi konuda bu oyunu geçebilireler bekleyip göreceğiz.
  • İlk oyun Wii'ye çıkmıştı ve fena değildi. Xbox360 ve PS3 için de gelecekti ama iptal oldu galiba. Kinect ve move için özel yapılırsa sim. olmasını beklemeyin bence. İlk oyun da sim. sayılmazdı...
  • quote:

Benim en çok istediğim şey lisanslı, en üst seviye tenis oyuncularıyla turnuva yapmak ama Top Spin 4 te bunu gerçekleştiremedim 3 tede yapamamıştım. 2011 yılına geldik hadi Wimbledon lisansını geçtim çok az ünlü tenisçi var. Mari Sharapova'yı bile koyamamışlardı. Şöyle turnuva yapmaya yetecek kadar tenisçi koysalar nolurdu, ben bunu kendi oyuncumu geliştirmek için oynamıyorum ki demiştim. Sürekli normal maç yaptım bilindik tenisçilerle ve 2 ay sonra sıktı haliyle. Şimdi bu oyun bomba gibi geliyor. Tüm grand slamler lisanslı zaten. Birde oyuncuların büyük çoğunluğunu lisanslayıp koysalar tamamdır. Oyunun sim. olacağıda kesin hatta trailer çok iddialı. Bence harika olacak.

Evet simülasyon olacağı kesin gibi,ve dediğin lisans olayı güzel bişey,ama bu konu normal oyuncular için ne derecede önemli tartışılır,bence sıkı bir tenis izleyicisi /oyuncusu değilsen bu konu çok önemli değil,animasyonlar,vuruş hissi,grafikler daha ağır basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 11 Ağustos 2011; 19:48:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Xbox 360 gta 5
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

quote:

Evet simülasyon olacağı kesin gibi,ve dediğin lisans olayı güzel bişey,ama bu konu normal oyuncular için ne derecede önemli tartışılır,bence sıkı bir tenis izleyicisi /oyuncusu değilsen bu konu çok önemli değil,animasyonlar,vuruş hissi,grafikler daha ağır basıyor.

Hayır aksine çok sıkı bir tenis izleyicisiyim ve yeterli derecede tenis eğitimide aldım. Top Spin gerçekçilik olarak harika benim yıllardır hayranı oldupum oyundur ama 20 tane tenişçiyle olmuyor işte, trailerda o kadar iddialı konuşmuş adamlar control vs. demekki iyi bir sim. olacak. Bir turnuva yapamadığın Top Spin 4'ün ömrüne bak bence 2 aydı ve sıkıldım artık. Birde bir sürü tenisçiyle turnuva yapabileceğin başka bir sim. Grand Slam Tennis 2 ye bak o en az 4 ay gider.

• quote:

quote:

quote:

Hayır aksine çok sıkı bir tenis izleyicisiyim ve yeterli derecede tenis eğitimide aldım. Top Spin gerçekçilik olarak harika benim yıllardır hayranı oldupum oyundur ama 20 tane tenişçiyle olmuyor işte, trailerda o kadar iddialı konuşmuş adamlar control vs. demekki iyi bir sim. olacak. Bir turnuva yapamadığın Top Spin 4'ün ömrüne bak bence 2 aydı ve sıkıldım artık. Birde bir sürü tenisçiyle turnuva yapabileceğin başka bir sim. Grand Slam Tennis 2 ye bak o en az 4 ay gider.

ZAten sıkı tenis izleyicisi derken senden bahsetmemiş ki adam
    Ayrıca katılıyorum ben sadece oynamayı seviyorum benim için önemli değil isterse agassi den kournikova'ya federrer'den williams kardeşlerin babası bile oyuna dahil olsun ben oynanışa ve gerçek hayattaki gibi zevk alıp alamadığına bakarım benim için tenis oyunları hep böyle oldu zaten oyunun gerçekçiliğini hissetmek istiyorusan kendi karakterini yapıp onunla kapışıacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Farrabi

quote:

quote:

quote:

ZAten sıkı tenis izleyicisi derken senden bahsetmemiş ki adam
    Ayrıca katılıyorum ben sadece oynamayı seviyorum benim için önemli değil isterse agassi den kournikova'ya federrer'den williams kardeşlerin babası bile oyuna dahil olsun ben oynanışa ve gerçek hayattaki gibi zevk alıp alamadığına bakarım benim için tenis oyunları hep böyle oldu zaten oyunun gerçekçiliğini hissetmek istiyorusan kendi karakterini yapıp onunla kapışıacaksın

Aslında mükemmel bir oyun için hepsi gerekiyor,ama tenis sporu dünyada çok tutulan ve büyük bir kitliye hitap eden bir spor değil,genellikle zengin kısma hitap ettiği için oyuncuları da,turnuvaları da pek tanınmıyor,dolayısıyla oyunları da bundan kendi payını alıyor,o yüzden dedim normal bir konsol oyuncusu için grafikler ve oynanış lisansdan daha önemli olsa gerek,tabi konu böyle bir oyun olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 11 Ağustos 2011; 21:19:38 >

• Ben Top Spin serilerinde başlarında epey zorlandığım için bırakmıştım ama bu bırakılacak gibi değil sanırım
  • ilk grand slam tennis'i baya oynadım wii'de
    wiimote ile oynanan en iyi tenis oyunu kesinlikle

bu oyunda sanırım daha gerçekçi bir oyun yapmışlar
    ilk oyunda fantastik şutlar vs olmasada modellemeleri ile arcade'di çünkü
  • oyunda kinect desteği varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

oyunda kinect desteği varmı?

bu nasıl bir hort, beynimi deldin gerçekten de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 6 Şubat 2012; 22:47:14 >
  • Bu oyuna yorum yapmayı unutmuşum.

Demoya göre konuşuyorum oyun benim açımdan hayal kırıklığı oldu. O kadar arcade bir oyun yapmışlar ki 2 maç yapıp kapattım demoyu hiç sarmadı. Gördüğüm en büyük artısı geveze bir spiker var oyunda onun haricinde grafikleri ve oynanışı Top Spin 4'ün gerisinde kalmış tam sürümü oynamayı düşünmüyorum şuan.
  • Hort olması gerekiyordu ki oldu bence. Oyunun videoları dökülür yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyuna yorum yapmayı unutmuşum.

Demoya göre konuşuyorum oyun benim açımdan hayal kırıklığı oldu. O kadar arcade bir oyun yapmışlar ki 2 maç yapıp kapattım demoyu hiç sarmadı. Gördüğüm en büyük artısı geveze bir spiker var oyunda onun haricinde grafikleri ve oynanışı Top Spin 4'ün gerisinde kalmış tam sürümü oynamayı düşünmüyorum şuan.

aslında top spin 4 çok ii bir oyun ama bir noktadan sonra rakip servisini kırarsan hele basitleşiyor. Very Hard seviyede bile zorlanmadan nadalmış djokovic miş banamısnı demedi. Bu oyunun demosunu defalarca oynadım evet arcade havası var gibi ama drop shot daha düzgün olmuş ama sakın virtual tenis gibi sanmasın kimse onun eline arcadede su dökemez iğrenç ötesi bir oyun o bence.. Bu oyun bazı konularda top spinden 1-2 artısı olan bir oyun olmuş. Bazı konulardada eksisi olan bir oyun.. Bence 2side olmalı arşivde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 6 Şubat 2012; 23:36:57 >

• Yaklaşık 10 gün kadar önce oyunun demosunu denemiştim ve bence oldukça kötüydü. Oyunu arcade-sim. karışımı bir şey yapmaya çalışmışlar ama hiç olmamış. Ne Virtua Tennis gibi zevkli, ne de Top Spin gibi gerçekçi. Raketle topa vurduğunuz zaman çıkan sesler fazla abartıldğından çok kötü geliyor. Nadal da Djokovic de normalde hayatta tek el backhand kullanmaz ama bu oyunda nedense kullanıyorlar! Bir oyuncu fileye geldiğinde puan kaçırması oldukça zor. Yukarda da dendiği gibi oyunun en büyük artısı tenis oyununa spikerin eklenmiş olması. Onun dışında demo resmen hayal kırıklığı. Umarım tam sürümde bu sorunlar düzelir yoksa bu haliyle orta halli bir oyundan öteye geçemeyecek gibi gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyuna yorum yapmayı unutmuşum.

aslında top spin 4 çok ii bir oyun ama bir noktadan sonra rakip servisini kırarsan hele basitleşiyor. Very Hard seviyede bile zorlanmadan nadalmış djokovic miş banamısnı demedi. Bu oyunun demosunu defalarca oynadım evet arcade havası var gibi ama drop shot daha düzgün olmuş ama sakın virtual tenis gibi sanmasın kimse onun eline arcadede su dökemez iğrenç ötesi bir oyun o bence.. Bu oyun bazı konularda top spinden 1-2 artısı olan bir oyun olmuş. Bazı konulardada eksisi olan bir oyun.. Bence 2side olmalı arşivde...

Bu oyunun demosunu çıktığı gün oynadım ve hiç beğenmedim. Tam sürüm de %99 aynı olacak. Komple değiştirecek halleri yok oyunu:) İğrenç ötesi dediğin Virtua Tennis-3.oyun-benim için çok daha iyi bir oyundur

Arcade oynanışa sahip oyunlara karşı garip bir önyargı var forumda nedense. Bir oyunun Arcade oynanışa sahip olması onu kötü yapmaz, hatta genelde çoğu sim. oyundan daha eğlenceli yapar. Bana göre de Top Spin-özellikle 4 süper-çok daha iyi bir oyun ama, Virtua Tenis serisi de kesinlikle çöp değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.