Bildirim
Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (113. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden ss yok
_____________________________ -
Ulan grafik niye bu kadar kötü gözüktü ki gözüme ?
Forza2'den farksız sanki az cilalanmış o kadar.
Forza3 Demo'da bu kadar gözükmüyordu ya photomode muhteşem, girişte 3-2-1 muhteşem ama oyuna bi başlıyorsunuz AA eksiği baya var, araçlar Forza2'nin resmen cilalanmış hali. Pek aşırı bi fark yok yani.
Hep quick race modunda çeşitli arabalarla sürdüm, sanki belirlenmiş araçlar dışında diğerkiler daha özensiz yapılmış poligon anlamında diğer şeylerde felan.
Demoda kokpitte fena değildi kalite olarak, ama full sürümde demodaki araçlar dışında beğendiğim kokpit olmadı hep kötü renkli özensiz poligon fakiri kokpitler var.
Kısacası grafikte arabadan arabaya fark gösteriyor cidden kayırmışlar resmen grafikte belirlenmiş araç dışında standart Forza2'nin cilalanmış hali gibi gözüküyor sanki
*Sadece grafik olarak konuşuyorum, beklentileriminde altında çıktı grafik, fakat oynayış felan güzel bildiğin simulasyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 15 Ekim 2009; 14:52:30 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: joven
Oyunun full sürümünü deneme firsatım oldu grafikler gerçekten bana demodan farklı geldi... Oyunun son halini beğendiğimi söyleyebilirim... Demo yanılttı beni biraz kabul ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CK07
Ulan grafik niye bu kadar kötü gözüktü ki gözüme ?
Forza2'den farksız sanki az cilalanmış o kadar.
Forza3 Demo'da bu kadar gözükmüyordu ya photomode muhteşem, girişte 3-2-1 muhteşem ama oyuna bi başlıyorsunuz AA eksiği baya var, araçlar Forza2'nin resmen cilalanmış hali. Pek aşırı bi fark yok yani.
Hep quick race modunda çeşitli arabalarla sürdüm, sanki belirlenmiş araçlar dışında diğerkiler daha özensiz yapılmış poligon anlamında diğer şeylerde felan.
Demoda kokpitte fena değildi kalite olarak, ama full sürümde demodaki araçlar dışında beğendiğim kokpit olmadı hep kötü renkli özensiz poligon fakiri kokpitler var.
Kısacası grafikte arabadan arabaya fark gösteriyor cidden kayırmışlar resmen grafikte belirlenmiş araç dışında standart Forza2'nin cilalanmış hali gibi gözüküyor sanki
*Sadece grafik olarak konuşuyorum, beklentileriminde altında çıktı grafik, fakat oynayış felan güzel bildiğin simulasyon
quote:
Orijinalden alıntı: m_girit
Oyunla ilgili cok buyuk bir sıkıntım var, yardımcı olabiliecek varsa cok sevineceğim gercekten :)
Yarıs oyunlarında iyi oldugumu dusunuyorum, bu oyunda assist ayarlarından Opponent Skill "HARD" olarak oynuyorum, brake, stability , tracktion ayarları ise hepsi "OFF" durumunda.
Sadede gelirsek, oyunun en basında verdiği orta seviye arabalardan Honda, Citroen, Nissan, hepsini denedim ama bir turlu 1. olamıyorum, gerçekten çıldırmamak içten bile değil :d:d: öleceğim sinirden.
Ben Opponent Skill mediumda oynamak istemiyorum, ayrıca sunu da belirtiyim, Season Play deki ilk yarıslardaki bolumleri gozunuzun onunue getirin, Ne çimlere cıkıyorum, ne de kuma, hız son surat, neredeyse frene cok az basarak bolumu tamamlıyorum ama en iyi 3. olabiliyorum, bi kere 2. oldum.
Assist ayarlarından Opponent Skill Hard kalacak sekilde tam olarak optimum ayarlar ne olmalı sizce? Ayrıca Ben nasıl 1. olacağım söyler misiniz ? Opponent Skill Mediumda oyanyanlar icin sorun yok tabiki :d:d
tşk..
Assist bölümüne gir ordan oponent car ai kısmını normala getir..
Hocam iyi guzel soyluyorsun da, sorun da burda zaten, Opponent Skill Hard da oynayan yok mu hic? Ben oyunu en zorda bitiremeyecksem zevk alamam ki, bir eleştiri yapacak olursam ki, ilk kez bir yarıs oyunun da boyle birşeyle karsılasıyorum, Oyun en zor seviyede oynanırken, ne gerek vardı Opponent Cars ların neredeyse hatasız ve son hızda gitmelerine, yetisene kadar ölüyorum yaaa, hatta yetişemiyorum :d:d
Yine de belki birisi vardır Opponent Skill Hard dayken, 1. olmayı basarabilen, bu orta seviye arabalarla :)_____________________________
-
Modifiye et sende rabayı bak nasıl geçiyorsun...Arkandan tozunu yutarlar...
o da ayrı bir cozum tabi de, normal şartlarda çok zor hakikaten, ama denemeye devam :) _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
quote:
Oyunla ilgili cok buyuk bir sıkıntım var, yardımcı olabiliecek varsa cok sevineceğim gercekten :)
Yarıs oyunlarında iyi oldugumu dusunuyorum, bu oyunda assist ayarlarından Opponent Skill "HARD" olarak oynuyorum, brake, stability , tracktion ayarları ise hepsi "OFF" durumunda.
Sadede gelirsek, oyunun en basında verdiği orta seviye arabalardan Honda, Citroen, Nissan, hepsini denedim ama bir turlu 1. olamıyorum, gerçekten çıldırmamak içten bile değil :d:d: öleceğim sinirden.
Ben Opponent Skill mediumda oynamak istemiyorum, ayrıca sunu da belirtiyim, Season Play deki ilk yarıslardaki bolumleri gozunuzun onunue getirin, Ne çimlere cıkıyorum, ne de kuma, hız son surat, neredeyse frene cok az basarak bolumu tamamlıyorum ama en iyi 3. olabiliyorum, bi kere 2. oldum.
Assist ayarlarından Opponent Skill Hard kalacak sekilde tam olarak optimum ayarlar ne olmalı sizce? Ayrıca Ben nasıl 1. olacağım söyler misiniz ? Opponent Skill Mediumda oyanyanlar icin sorun yok tabiki :d:d
tşk..
Assist bölümüne gir ordan oponent car ai kısmını normala getir..
Hocam iyi guzel soyluyorsun da, sorun da burda zaten, Opponent Skill Hard da oynayan yok mu hic? Ben oyunu en zorda bitiremeyecksem zevk alamam ki, bir eleştiri yapacak olursam ki, ilk kez bir yarıs oyunun da boyle birşeyle karsılasıyorum, Oyun en zor seviyede oynanırken, ne gerek vardı Opponent Cars ların neredeyse hatasız ve son hızda gitmelerine, yetisene kadar ölüyorum yaaa, hatta yetişemiyorum :d:d
Yine de belki birisi vardır Opponent Skill Hard dayken, 1. olmayı basarabilen, bu orta seviye arabalarla :)
bence sorunun cevabı için biraz sabret oyunu henüz çok az kişi oynadı
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
1.cdnin dvd dosyası çıkmadı =(( _____________________________ -
Çıktıı
ss istiyorum neden kimse koymuyor çok mu kaptırdınız kendinizi oyuna pazara kadar kandırayım kendimi
kokpit kamerasını geriye çekmişler bi şekilde

buda linki
http://forums.forzamotorsport.net/forums/permalink/3057170/3057133/ShowThread.aspx#3057133
okumadan buraya yazıyım dedim bakıyım nasıl yapmışlar_____________________________ Gamertag:xolax
-
Nasıl çekmişler bizde çekelim... _____________________________ -
eğer bu gerçekse çok güzel olmuş
oyunun çoklu ekran ayarlarından yapmışlar _____________________________ -
Nasıl yani... _____________________________ -

Anyone who feels down in the cockpit view, too far forward, you can change the seat position with a little trick. Is this in Forza Motorsport 3 in "My Profile" and then "multiple monitors". A setting of levels between the screens "your seat position changes. The higher is this value, the further back you sit.
Ahaa işte bu şekilde ayarlanıyor Sony_55 bi ara deneyip sonuçları yazarmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 15 Ekim 2009; 17:00:31 >_____________________________ -
oyunda my profilde multi screen kısmı var ordan birşeyleri ayarlamışlar _____________________________ -

böyle güzel olmuş gerçekten_____________________________ Gamertag:xolax -
Öncesi

Ayardan sonra

Diger şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 15 Ekim 2009; 17:02:49 >_____________________________
Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki