Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ya ne dicem ben elegan abi NITRO RACING WHEEL nasıldır?bana dandik geldide biraz buldum biyerde.

uzak dur..usa fiyatı 19 dolar sen düşün gerisini..yorumlar berbat...

ya microsoft orjinal al yada logitech drivefx..

ben usa dan bi arkadaşıma aldırdım..59 dolar logitech.35 usd de fedex tuttu..

çok memnunum şimdiye kadar forza2 oynamamışım dedim.

platin elketronikte var logitech ancak fiyatı tuzlu 250 ytl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 24 Ocak 2008; 10:54:38 >
  • Ben dün sizden önce yabancılarla yarış yaptım, çok az lag oldu o da beni etkilemedi.
    Eğer arabaları satabilirsem viper alabilirim onun dışında yine parasız kaldım(gerçek hayatta da hiç para tutamam).
    Miniler nereden çıktı? yine turnuva mı var?
    Artık ben en aşağı A class olmak üzere ağırlık olarak S ve U class arabalara ağırlık veriyorum...
    S class ta çok iddalı arabalarım var

Son bir şey söyleyeceğim, eğer Forza2 ye ilginiz varsa, kesinlikle ilk ollarak
    -December car pack (400 point)
    2. road america (100 point)
    3. olarak montegi pisti (400 points) alınması lazım

Görüşmek üzere
  • hoşbulduk, teşekkürler
    ms point almam lazım bi yerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

hoşbulduk, teşekkürler
    ms point almam lazım bi yerden

www.microsoftpointsxbox.com

konsolun NTSC ise buradan alabilirsin ben hep alıyorum anında geliyor kod mailine.
  • [
    quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ya ne dicem ben elegan abi NITRO RACING WHEEL nasıldır?bana dandik geldide biraz buldum biyerde.

uzak dur..usa fiyatı 19 dolar sen düşün gerisini..yorumlar berbat...

ya microsoft orjinal al yada logitech drivefx..

ben usa dan bi arkadaşıma aldırdım..59 dolar logitech.35 usd de fedex tuttu..

çok memnunum şimdiye kadar forza2 oynamamışım dedim.

platin elketronikte var logitech ancak fiyatı tuzlu 250 ytl..

Abi nasıl 35 dolar tuttu ya kutusuyla direk mi gönderdin?Ben DHL ye baktım da çok pahalıydı.

• valla bilmiyorum arkadaş yolladı..35 usd ödedim dedi ..3 günde geldi..
  • yaw arkadaşlar hep yazıyorum ama avrupa hesap için point lazım 1600 veya 2100..
    Forza car paket ve pister için arıyorum..sırf bu yüzden avrupa hesap aldığım için pişman oldum valla..
    GG de buldum 4200 puan oda aşırı pahalı geldi bana..85 ytl istiyor eleman.
    www.microsoftpointsxbox.com gibi avrupa hesap için alabileceğim bir site varmıdır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 24 Ocak 2008; 12:00:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

yaw arkadaşlar hep yazıyorum ama avrupa hesap için point lazım 1600 veya 2100..
    Forza car paket ve pister için arıyorum sırf..sırf bu yüzden avrupa hesap aldığım için pişman oldum valla..
    GG de buldum 4200 puan oda aşırı pahalı geldi bana..85 ytl istiyor eleman.
    www.microsoftpointsxbox.com gibi avrupa hesap için alabileceğim bir site varmıdır??

ya 4200 için 20 YTL kadar pahalı ama sen msj at bence adama zaten sittin sene satamaz o paraya soyle 65-70 ytl ye açsın sana al.

• Akın peki UK hesap içn kullanılır demiş notunda.Benim hesap Almanya üzeri..sorun çıkartmaz değil mi ?
  • quote:

Akın peki UK hesap içn kullanılır demiş notunda.Benim hesap Almanya üzeri..sorun çıkartmaz değil mi ?

ya benim bildiğim PAL - NTSC-J - NTSC-U diye ayrılıyor UK dediği PAL oluyor bence olmaz yani ülke ülke ayrılsa zaten kaos olurdu şimdi
  • Arkadaşlar ben de yarışlarda aranıza katılmak isterim, henüz çok tecrğbesiz arabasız ve parasızım ama olsun en azından bu şekilde yarışa yarışa tecrübelerimi arttırmak istiyorum..

Gamertag: bynedim - fakat gt'mde problem var dışarıdan beni ekleyemiyor kimse, ben sizi ekliyorum listeme..
  • zamanında uk ye çevirmiştim region u passporttan
    şimdi geri us yapamıyorum
    billing address saçma bi yer olsa sorun olmaz dimi
  • bynedim friend requset ini kabul edemiyorum.ben snn listende görünüyor muyum ?
    akşam bekleriz mutlaka..
  • şu yeni modem gelse bende girecem aranıza inş
  • quote:

@mrmrmrmr
    youtube daki yasak kalktı ve videolarını izleyebildim sonunda.
    ilk izlenim olarak,viraja girişlerde düzgün bir açı yakalayamıyorsun.yani araç viraja girerken arka kısmı aksi istikamete atamıyor.web sitesindeki videoları izlediysen eğer,feint videosunu tekrar izle demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın.
    + olarak yosunkaya abimizden öğrendiğim kadarıyla aracı 45 derecelik bir açı ile tutmak yanlamanın temel kuralı,buna G noktası deniyor.
    drift yaparken joypad in yön tuşlarından yukarı bas ve yön tuşları ile Body Acceleration kısmına gel.ekranda büyük bir artı işareti çıkacak.aracın body tepkisine göre kırmızı çizgi beliriyor,bu çizgiyi yanlama sırasında + nın tam arasında tutmaya çalış.direksiyonu sağ sol yaparak dengede tut aracı.dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım biraz..videoları kesinlikle izle.
    yosunkaya abim biraz daha açıklayıcı bir yazı yazarsan sevinirim.yanlış bir şey söylememişimdir umarım.

edit:imla..

yorumların için teşekkürler.
    videoları izlemiştim zaten ama bunu yapan birini görmeden öğrenmek cok zor. yine de deneyeceğim.
    selamlar...

• quote:

bynedim friend requset ini kabul edemiyorum.ben snn listende görünüyor muyum ?
    akşam bekleriz mutlaka..

gameman, ben de hala pending olarak görünüyorsun.. Şimdi tekrar kontrol ediyorum, olmadı tekrar friend request gönderirim..

edit: Tekrar arkadaşlık teklifi gönderdim gameman.. Bi problem olmaması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 24 Ocak 2008; 19:50:53 >
  • mrmrmrmr dostum,

Gameman in de sana bahsetmeye çalıştığı şey esasında tam anlamıyla gaz kontrollü bir şekilde el freni, debriyaj tokatlama yada direksiyon istikametlerini sert geçerek arabanın dengesini bozman ve G kuvvetinin viraj dönüş istikametini 45 derecelik açıyla göstermesine çalışmandır..Belli bir süre arabayı düzgün bir şekilde bozmayı öğrenmen gerekecek , esasında en önemli kısım da bu.kontra direksiyon kısmı ve gaz kısmı kolay, tabii oyunda kolay.Gerçek hayatta debriyaj tokatlamaktan tut, gaz dozajlamasına kadar herşeyi yapıyorsun hemde canlı canlı ve adrenalin pompalayarak :) .Oyunda öğrenmen daha kolay gerçek hayatta ilk olarak 15-16hp gücündeki go kart araçlarıyla tecrübe etmeni isterim.Debriyaj sorunun yoktur ama yanlamanın esasını çok kolay kaparsın ;) Sonra oyunda devam edersin.İnan bana sürekli çalış pratik yap daha sonra sana da bir araç hazırlarız yuh amma kolaymış dersin kardeşim.

• Barış abi saol açıklama için..snn de dediğin gibi olaya ilk başlangıç çok önemli..başlangıcı düzgün yapınca gerisi geliyo zaten.
    go kart yapmadım hiç ama şimdi sen yazınca gerçekte yanlama nasıl bir zevk merak ettim..ilk fırsatta gideceğim go kart pistine..
  • Bunlar da benden olsun 2003 Ferrari #88 Velaqx Class: R2

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

•  Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

Dünküleri de sabah koyarım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.