Şimdi Ara

ForwardMSGfix ile Operator logosu çakışma problemi ve çözümleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende bir resim arattım google dan onu logo boyutuna indirdim.çözünürlük falan ok.isminide logolarda oldugu gibi yapıp PNG olark kaydettim carrier ede düzgünce giridm ama gözükmüyor.:S
  • peki upload et orjinal dosyayı... bende bir deneyeyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 10 Nisan 2008; 16:28:28 >
  • bu arada hala canavar gibi çalışıyor... sanıyorum çözdük sorunu...

Jamboree dostum mesajımda ki rapid linkini ilk mesaja taşıyabilirsin... istersen Mesaj başlığınıda Logo ve Forward Message Fix olarak değiştir... sen bilirsin tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 10 Nisan 2008; 16:38:36 >
  • evet, sorun çözülmüştür.

editlenmiş dosyayı telefonuma kopyaladım, ayarlarda hat TURKCELL gözükmesine rağmen logo sabit duruyor. (yani diğer logoya geçiyor) bu arada @xphoid dostum sen hangi programla editledin dosyayı? notepad++ ve windows'taki wordpad ile denedim, ikisinde de yazı yerine garip garip işaretler çıktı.
  • dostum AÇILAN SAYFADA önce bilgisayarına kayıt ettiğin .plist dosyasını browse ederek buluyorsun sonra upload edip->convert ettiriyorsun ki direk sana "save as" diye de soruyor... gene aynı yeri seç ve dosyayı replace etsin... yeni save ettiğin dosyayı Wordpad yada Notepad'de editleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 11 Nisan 2008; 14:04:34 >
  • elinde avea logoları olanlarda upload edebilirlermi lütfen.

hatta başka değişik logolarınızda varsa olabilir.
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

dostum AÇILAN SAYFADA önce bilgisayarına kayıt ettiğin .plist dosyasını browse ederek buluyorsun sonra upload edip->convert ettiriyorsun ki direk sana "save as" diye de soruyor... gene aynı yeri seç ve dosyayı replace etsin... yeni save ettiğin dosyayı Wordpad yada Notepad'de editleyebilirsin...

süpermiş, teşekkürler..
  • güle güle kullan, asıl sorunu çözdüğün için ben tşk ederim... deli oluyordum :D
  • rica ederim
  • thread'de verilen system.rar dosyasını açıp içindekileri tel'e attım. 2 gündür kullanıyorum. Bir problem yok. Emeğe teşekkürler...
  • merhabalar, yine ben...
    system.rar dosyasını attıktan sonra herhangi bir problem yasamamıstım, fakat bugun dikkat ettim, gün içerisinde turkcell yazısı bazen kayıyor bazende logosunu buluyor. Eskiden gittimi tam giderdi. Şimdi kendi kafasına göre takılıyor. Ben de 2. bir secenek olarak installerdan niffob'un sebeke logoları 1.0'i yukledim. Bakalım simdi normal gibi duruyor, insallah bu da problemli olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbjk

merhabalar, yine ben...
    system.rar dosyasını attıktan sonra herhangi bir problem yasamamıstım, fakat bugun dikkat ettim, gün içerisinde turkcell yazısı bazen kayıyor bazende logosunu buluyor. Eskiden gittimi tam giderdi. Şimdi kendi kafasına göre takılıyor. Ben de 2. bir secenek olarak installerdan niffob'un sebeke logoları 1.0'i yukledim. Bakalım simdi normal gibi duruyor, insallah bu da problemli olmaz.

dosyada bir problem olduğunu zannetmiyorum. ama dosya bildiğin gibi sadece TURKCELL ve TR TURKCELL'de işe yarıyor. sende logo değiştiğinde büyük bir ihtimalle turkcell ayarlarda TCELL, TR TCELL gibi bir şey olmuştur, logo kaybolduğunda kontrol edersen iyi olur. arkadaşlar ona göre dosyayı yenilerler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.