Şimdi Ara

ForwardMSGfix ile Operator logosu çakışma problemi ve çözümleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Niffob Şebeke Logolarını yüklemen yeterli.

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Valla mükemmel oldu bu, teşekkürler..

Bende Şebeke Logoları yüklüydü, bunu kaldırıp, sonra ForwardMSGfix i yükleyip sonra Şebeke Logoları 0.5'i tekrar mı yüklemeliyim?

Yoksa direk şimdi Şebeke Logoları 0.5'i yükleyip ardından ForwardMSGfix i mi yüklemeliyim? Yani sıranın bir önemi var mı diye sormak istiyorum.

• diğerlerini kaldırdım bunu yukledim ama durduk yere logo gidiyor :((
  • operatör logosu ve call forward sorununu çözdüğünü zannediyordum. Call Forward yazısı tamamen hallolmakla birlikte, operatör logosu bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor ve eski kayan turkcell yazsısı çıkıyor. Bu arada FW:1.1.4
  • Başka bir prog ile değişiyor olabilir. Şebeke Logoları yükledikten sonra başka bir şey yüklediniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbjk

operatör logosu ve call forward sorununu çözdüğünü zannediyordum. Call Forward yazısı tamamen hallolmakla birlikte, operatör logosu bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor ve eski kayan turkcell yazsısı çıkıyor. Bu arada FW:1.1.4
  • Bir başka başlıkta bende yazdım bunu ama cevap gelmedi, aynı sorun bende de var arkadaşlar, tam olarak ne zaman olduğunu bilemiyorum ama bir süre sonra kayan logo geri dönüyor. Makinayı kapatıp açınca kendine geliyor...

Ama ben hem Niffob'un şebeke logolarını, hem de ForwardMSGFix 1.1.3 ü yüklediğim zaman sanki bu sorun yok gibiydi.. Eğer buradan bir çözüm yolu çıkmazsa tekrardan ForwardMSGFix 1.1.3 ü yükleyip o şekilde deneyeceğim...
  • aynı şey bendede oluyor arkadaşlar herşeyi silip baştan yüklemeyi deniycem..
  • evet logo gidiyor belli bir süre sonra. tele kapatıp açınca tekrar geri geliyor. bişeyle çakışıyor ama neyle bulamadım hala.
  • Hayır, herhangi bir başka program yüklemedim. Sadece, Şebeke Logoları 0.5 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbjk -- 31 Mart 2008; 16:16:37 >
  • Ne güzel bende de var bu sorun... :)))
    Niffob dostum her numarayı denedim walla olmaması için ama çözemedim... mesela unknown.bundle içindeki herşeyi sildim, tekrar kendime göre bir klasör yarattım... içinde sadece turkcell'in iki tane .png dosyası info.plist ve carrier.plist var (içinde forward message olayını da çözmş olduğumuz dosya)

ama duruyor duruyor... bir süre sonra pat die değişiyor... ve hiç bişi eklemedim mesela bende sonradan... ama şunu söliiim ilk defa merakımdan installerdan şebeke logolarını yükledim... önceden kendim hep atıyordum logoyu ve carrier.plist dosyasını unknown.bundle'a vee bunu yaşamamıştım... şimdi neden böyle yapıyor anlamadım bir türlü...
  • Niffob gelince kontrol edecektir, ben 1.1.3 kullandığım için
    yardımcı olamıyorum ama mantıken niffob u kurup üzerine msgFwdFix i yükleyip,
    carrier.plist
    dosyasını notepad ile açıp, string içini değiştirirseniz düzelmesi gerek

(<string>VODAFONETR</string>
    yada
    <string>TRTURKCELL</string> )
  • bu dediklerini yemiyor walla...
    her şeyi yaptım... msgFwdFix'e de gerek yok ayrıca onu da carrier.plist'ten edit edersen aynı şey...

quote:

Orjinalden alıntı: jamboree

Niffob gelince kontrol edecektir, ben 1.1.3 kullandığım için
    carrier.plist

yada

• ilginç, ben bu şekilde yaptım sorunsuz kullanıyorum.
    1.1.4 de carrier.plist için nasıl bir fark var bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

bu dediklerini yemiyor walla...
    her şeyi yaptım... msgFwdFix'e de gerek yok ayrıca onu da carrier.plist'ten edit edersen aynı şey...

quote:

Orjinalden alıntı: jamboree

Niffob gelince kontrol edecektir, ben 1.1.3 kullandığım için
    carrier.plist

yada

• Bahsi geçen Call Forward sorununu Version 1.1.2 'de hangi programla yok edebiliriz acaba ?
  • Şebeke logosu problemi bende de var v1.1.4 logo kayboluyor.
  • aynı sorun bendede var yaklasık 3 gundur logo kayboluyor restarttan sonra geliyor
    bende msgfwdfix te yuklu degil acaba baska biseydenmi oldu ne yukledim diye dusunup duruyorum
  • Fix bende de yüklü değil.
  • weTool 0.39 yukleyince sebeke logolari gitti. Yeniden uninstall/ install yaptim. Sanirim niffob'un plist uzerine weTool'da Forward Message Fix gibi yaziyor.
  • Taskbar Notifier ile alakası olabilir mi acaba? Ben az önce sildim Notifieri ve arkasından Logoları tekrar yükledim. Bakalım sanıyorum çözülecek...

Sizde de yüklü müydü acaba Taskbar Notifier ya da benzeri taskbarı değiştiren bir program ?
  • bendede yüklü..

umarım ondan kaynaklanmıyodur taskbar notifier ı seviyorum çünkü..

niffob aynı sorun sende yokmu üstad ? yüklü olan veya olmayan programlara göre karşılaştırsak böyle birşeyden mi kaynaklanıyor diye aklıma başka bişey gelmiyor?
  • bende de aynı durum var. taskbar notifier yuklu.

Logonunkaybolmasında ya arama geldiginde yada mesajdan kıllanıyordum. Sonra nasılsa cıkıyor tekrar.

FW1.1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 3 Nisan 2008; 2:44:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.