Şimdi Ara

Forvet Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde takımlarımda 4-2-3-1 ve deplasman taktiği olarak 4-1-2-3 oynatıyorum, her iki taktikde de forvetlerim çok kullanışsız kalıyor anlam veremiyorum bu duruma örneğin Fenerbahçe'nin ilk sezonunda Nani 25 gol 15-20 asistte oynarken Van Persie 15-20 golde tıkanıyor tüm sezon toplamında. Van Persie de oyunda denk geldiğim en kullanışlı forvet bu arada kendi açımdan, o bile ''leblebi'' diye tabir ettiğimiz şekilde atamıyor, skor katkısının çoğu kanatlardan geliyor hangi takımda olursam olayım, bunun bi çaresi yok mudur?

• forvetin cok gol atmasini istiyorsan 1 tanesi sahte veya yardimci digeride komple forvet veya uc santror ayarlanmis 2 forvetle oynamani tafsiye ederim forvetlerin bitiriciligi en az 16 olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca geri oyuncularının rollerine göre forvetinin rolünü belirlemen lazım. mesela kanatlar kanat oyuncusu ise forvetin de uzun, kafa toplarına çıkabilen ama yavaş forvetse talimatlardan çizgiye gelmeden orta yap seçip forveti pivot santrafor seçtiğin zaman daha etkili olur. ya da içe kat eden kanatlara sahipsen ve oos oyuncun oyun kurucu ise forvetini komple forvet yap. bu şekilde oos oyuncuların zaten forvete kadar topu taşıdığından forvetinin ilerde kalması daha avantajlı olur. büyük takıma karşı oynuyor ve kontra futbolu oynuyorsan, emenike gibi bir forvetin varsa fırsatçı golcü seçersin. roller de önemli artık oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 24 Ağustos 2016; 13:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

ayrıca geri oyuncularının rollerine göre forvetinin rolünü belirlemen lazım. mesela kanatlar kanat oyuncusu ise forvetin de uzun, kafa toplarına çıkabilen ama yavaş forvetse talimatlardan çizgiye gelmeden orta yap seçip forveti pivot santrafor seçtiğin zaman daha etkili olur. ya da içe kat eden kanatlara sahipsen ve oos oyuncun oyun kurucu ise forvetini komple forvet yap. bu şekilde oos oyuncuların zaten forvete kadar topu taşıdığından forvetinin ilerde kalması daha avantajlı olur. büyük takıma karşı oynuyor ve kontra futbolu oynuyorsan, emenike gibi bir forvetin varsa fırsatçı golcü seçersin. roller de önemli artık oyunda.

Hocam ben gs ile şöyle düşünüyorum.yasin sol içe kat eden , sinan sağ içe kat eden , sneijder ofansif orta saha hücum , forvetede podolski.podolskinin en iyi oynadigi rol yaratici forvet ve firsatci golcü.mantıken düşündüğümde yaratıcı forvette forvet oyuncusu gol atmanın yanı sıra kanatlara koşu yapar vs. Yazıyor , fırsatçıdada mevkisinden ayrılmaz sadece golü düşünür yazıyor. Orta saha kalabalık olduğu için kanatlara koşu yapması gereksiz , mantıksız olur gibj o yüzden fırsatçı golcü mü olmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet fırsatçı golcü de olabilir.
  • quote:

evet fırsatçı golcü de olabilir.

Evet hakikaten güzel oyun şu fm ☺ hayat stili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar güzel ki. yine bir takım eksiklikler var. ama çok ilgilenince oyunun zevki daha da artıyor. talimatlar roller diziliş, transfer etmeden önce oyuncunun aklını çelme. aklını çeliyorum 20m lik adamı 10m e alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol beke yedek olarak Wederson
    12 yıl önce açıldı
    Tutturmuşlar bir pivot santrafor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Mitchy Batshuayi'yi 2 yıllık kiraladım FG olarak 3-4 maçtır boş geçmiyor, aradığım forveti buldum sanırım.
  • NapTower N kullanıcısına yanıt
    fg olarak sadece papis cisse oynattim. ama genelde komple forvet oynatiyorum. ortasahadaki ikili de defansif. stoperler çakılı stoper olunca hata yapmiyorlar. boyle olunca forveti komple oynatiyorum :)

Liginiz de önemli hocam ben Türkiye'de oynuyorum ondan biraz daha rahatım, İngiltere gibi bi ligde olsam gelen geçen 3-5 atar geçerdi benim takıma Özellikle kanatlardan gelen pozisyonları kalemde görme olasılığım %80-90, kanat savunması için bi öneriniz var mı
    ben fransa ligindeyim. lyon ile oynuyorum. 4. senedeyim avrupada basarim yok :( 2 yil juventusa elendim. 1 yil da juventusun ardindan 2. bitirdim ceyrek finalde elendim. bekler standart bek olsun ama şu ozellikler onemli , top kampa markaj orta yapma onsezi pozisyon alma hiz hizlanma. yani tr liginde hunlar ortalama 14-15 olsa yeter. teknik de 12 oldu mu tadindan yenmez :) solda gibbs var sagda mario fernandes. gayet basarililar. ucuz yollu rodolfo pizarro yu alabilirsin. yuri var emmanuel mas var guzel

Rodolfo Pizarro'yu aramıştım daha önceden fakat databasede yok sanırım. Van der Wiel'ı 12 milyona sattım fakat pişman oldum daha sezon başlamadan Yerine dediğiniz özelliklerde oyuncu bulmam şart, otobana dönücek yoksa
    mario fernandes i al. top gecirmez ofansif anlamda da guclu

• quote:

mario fernandes i al. top gecirmez ofansif anlamda da guclu

Bakarım hocam sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.