Şimdi Ara

Forumun yaş ortalamasının yükselmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil artık bu tür forumlara ilgi göstermiyor, genelde YouTube da video izleyerek vakitlerini geçiriyor, veya malum teknoloji sitesini takip ediyorlar. Sizce forumun reklamları arttırmak yerine, kendini yenilemesi gerekmiyor mu?
    Yakın zamanda elindeki kitleyi de kaybedeceği, ülke gündemindeki siyasi tartışmalarla gözüküyor zaten. Açılan konulara bakıyorum da forumun bel kemiği troller, csb ler eskisi gibi ilgi görmüyor, sebebini kitlesinin büyümesine bağlıyorum.
    Bu konunun da ilgi görmeyeceğinden adım gibi emin olsam da içimi dökmek istedim, okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok canım atlan deve değil ya okuduk gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • winter is coming ?
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Winter is here...

• yeni nesil asosyal değil ki sosyal hepsi yakışıklı uzun boylu falan ne işleri var burada konu dışı asosyal loserlerin yeridir buranın bel kemiği biziz bizi de banlasınlar anca ulan adminler bir daha ban atmayın bir daha gelmem bana muhtaçsınız lan siz aq dedik diye ban yiyoz
  • O kadar haklısın ki hocam, cidden yoktan yere 7 gün yiyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

yeni nesil asosyal değil ki sosyal hepsi yakışıklı uzun boylu falan ne işleri var burada konu dışı asosyal loserlerin yeridir buranın bel kemiği biziz bizi de banlasınlar anca ulan adminler bir daha ban atmayın bir daha gelmem bana muhtaçsınız lan siz aq dedik diye ban yiyoz

Yanlış bir düşünce yeni nesil daha berbat evden çıkmayan aklı sadece youtube instagram için çalışan bir nesil geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Foruma giren kişi azalmış yaştan baştan değil millet bıktı reklam görmekten dh'nın mehşur veri tabanı hatalarından

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

yeni nesil asosyal değil ki sosyal hepsi yakışıklı uzun boylu falan ne işleri var burada konu dışı asosyal loserlerin yeridir buranın bel kemiği biziz bizi de banlasınlar anca ulan adminler bir daha ban atmayın bir daha gelmem bana muhtaçsınız lan siz aq dedik diye ban yiyoz

Yanlış bir düşünce yeni nesil daha berbat evden çıkmayan aklı sadece youtube instagram için çalışan bir nesil geliyor

ok burada takılmazlar yine de insta da karı kız takılırlar yutup da eğlence falan ne işleri var burada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

ok burada takılmazlar yine de insta da karı kız takılırlar yutup da eğlence falan ne işleri var burada

Benim sınıftakiler bile forum ne demek diyor uzaylı görmüşcesine

Demek ki kimsenin ilgisini çekmiyor bu tür siteler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.