Şimdi Ara

forumun rapçisi son kez geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumdan çok soğudum çok itildim kakıldım biraz kafa dinledim ve yeni hesabımla geldim çok hesabım kapandı fake olmadıgı halde çok boşuna ceza aldım tek şuçum konu dışına fazla takılmaktı.Artık son kez geliyom yine aynı şeyler olursa ben yokum amacım foruma sadece sakin kafayla takılmak şebnem feraha selam söyleyin a.e.o

• pardon çıkaramadım?
    hoş geldin. ayrıca konu dışında fazla takıldıgın için ceza almamışındır. merak etme.
  • ben çok eskiyim eskiler bilir
  • modların bir daha ceza vermesini istemediğin için girmem diye tehdit ediyosun anladığım kadarıyla
  • MODLARDAN ÇOK ÜYELERİN ZARARI DOKUNDU üyeler kışkırttı banlanmam için ve vatan haini ilan edildim sadece 2 şaçma konu açmamdan dolayı siz yeni konu dışıcıları işallah böyle diilsinizdir
  • o kadar konu dışındayım.bütün cezalarımı başka bölümlerden aldım.çıkmamak lazım aslında burdan.
  • birazdan bu hesabında kapanır fake almak yasak çünkü
  • ne fakesi ben bu hesap için 1 hafta bekledim tövbe tövbe akşam akşam görüyosunuz dimi böyle kışkırttılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAHZEN -- 17 Temmuz 2007; 20:32:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

birazdan bu hesabında kapanır fake almak yasak çünkü

evet hoşgeldin diyecektim ama güle güle demek daha doğru olur heralde
  • Rahzen has Banned

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®èstIήPèácè -- 17 Temmuz 2007; 20:40:07 >
  • tmm tmm pes buraya takılmıcam knight bölümüne takılıyo allaha emanet olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAHZEN

tmm tmm pes buraya takılmıcam knight bölümüne takılıyo allaha emanet olun

güle güle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.