artık bu konunun açılması gerekti beyler ve ben açıyorum kendi gözlemlediğim kadarıyla forumdaki üyeler evlenilcek ve eğlenilcek diye 2 ye ayrılıyor bu evlenme olayını hem mecaz hem gerçek anlamda alabilirsiniz ikisinede uyar örnek vermek gerekirse evlenilcek üyeler round robin hocamdır , epsilondur ve omisistir. bu adamlar hem eğlenceli hem akıllı hemde güzel tespitleriyle ilişkiyi her daim ayakta tutar, sorun oldugu zaman çözüme gitme yandaşlarıdır eğlenilcek üyeler ise ceykalda yıkık tayfa ve hamza örnek verilebilir ceykalda kızı kandırır antalya rusya falan der beraber tatile giderler denizden bişeyler çıkar falan filan fakat 1 hafta sonra para biter günü yaşamışsınızdır fakat geleceğe yönelik bişey kalmamıştır günlük yaşarsınız sadece yıkık tayfadaki elemanlar ilk 1 hafta kızın köpeği olur her dediğini yapar u kızın hoşuan gider ama uzun vadede bu can sıkar gönül gibi çok iyi oldugunuz için terk edilirsiniz bu sefer hamza hocam ise entelektüel görünümüyle kızların dikkatini çeker heyecanlı başlar ilişki fakat sonra hamza yaşadığı iç sorunları kıza da yansıtır kız da bunu görüp hamzadan soğur diye düşünüyorum.yani bi yere kadar çeker dolayısıyla bu tür kişiler eğlenilcek üyelerdir beyler siz ne düşünüyosunuz ? |
Bildirim