Şimdi Ara

forumun evlenilcek ve eğlenilcek üyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık bu konunun açılması gerekti beyler ve ben açıyorum

kendi gözlemlediğim kadarıyla forumdaki üyeler evlenilcek ve eğlenilcek diye 2 ye ayrılıyor

bu evlenme olayını hem mecaz hem gerçek anlamda alabilirsiniz ikisinede uyar

örnek vermek gerekirse evlenilcek üyeler round robin hocamdır , epsilondur ve omisistir. bu adamlar hem eğlenceli hem akıllı hemde güzel tespitleriyle ilişkiyi her daim ayakta tutar, sorun oldugu zaman çözüme gitme yandaşlarıdır

eğlenilcek üyeler ise ceykalda yıkık tayfa ve hamza örnek verilebilir

ceykalda kızı kandırır antalya rusya falan der

beraber tatile giderler denizden bişeyler çıkar falan filan fakat 1 hafta sonra para biter

günü yaşamışsınızdır fakat geleceğe yönelik bişey kalmamıştır günlük yaşarsınız sadece

yıkık tayfadaki elemanlar ilk 1 hafta kızın köpeği olur her dediğini yapar u kızın hoşuan gider ama uzun vadede bu can sıkar gönül gibi çok iyi oldugunuz için terk edilirsiniz bu sefer

hamza hocam ise entelektüel görünümüyle kızların dikkatini çeker heyecanlı başlar ilişki fakat sonra hamza yaşadığı iç sorunları kıza da yansıtır kız da bunu görüp hamzadan soğur diye düşünüyorum.yani bi yere kadar çeker

dolayısıyla bu tür kişiler eğlenilcek üyelerdir beyler

siz ne düşünüyosunuz ?

• ben hep eğlenilecek üyelere denk geldim, evlenilecek göremedim.

• Puahahhaahha

Hakkimda yapilmis en iyi tespit budur awk

Arkadaslarim da ilk basta beni cok seviyor sonra depresifim diye k.cima tekmeyi basiyor

En son bi arkadasim vardi 2 3 kez buluştuk 10 kez disari çağırdım hepsini reddetti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne istersen o olurum bebek.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Ne istersen o olurum bebek.

Hocam bana saygı duyuyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

Hocam bana saygı duyuyor musun?

Alıntıları Göster

Duyuyorum hocam.

• Kimse karar vermediğinden benim bi bilgim yokne diyim taliplerimi veya arkadaşları beklerim gerçi.dcde daha çok aktifim orada eğlenecek adam rölü görüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.