Şimdi Ara

Forumun erkekleri bir bakın hele.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk olarak söylemek isterim ki konu çok ciddidir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 2 seneden beri süren bi ilişkim var fakat farklı şehirlerdeyiz ama 2 haftada 1 görüşmeye çalışıyoruz ilşkimizin ilk 7-8 ayı herkesde olduğu gibi güzel geçti çok eğleniriz güleriz ederiz ama 1 seneden sonra nedenini anlayamadığım bir sebepten ötürü erkek arkadaşım çok değişti çok sık kavga etmeye başladık sınıf arkadaşımdan kıskanırdı beni onunla konuşmuyorum bile dedikçe bana hiç bir zaman inanmadı ve hep her tartışmada bi şekilde konuyu oraya bağlardı sonra çok sık trip atmaya başladı arada şakasına yapar ama bu bile artık sinir etmeye başladı beni yapma dedikçe yapar buluşuruz saçıon güzel olmamış makyajın güzel olmamış der beni deli eder ve daha sonra kızdığımda şaka yaptığını söyler.

Bi ara çok kötü durumdaydık açık açık bana güvenmediğini söyledi kaç kere ayrılmak istedi ama yapamadıda sonra tehdit etti ardından özür diledi kavga çıkartır niye bunu yapıyosun derdin ne dediğimde hiç bir şekilde cevap vermez konuyu değiştirir ama normale dönünce çok iyidir.

Bu foruma uzun zamandan beri üyeyim güvendiğim için böyle bir konu açıyorum ve sizlerden yorum bekliyorum ne olmuş olabilir erkek arkadaşıma ve böyle davranmaya başladı.
    Tekrardan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26B472C85 -- 27 Nisan 2013; 20:32:50 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dengesizlik varmış erkek arkadaşında birde arkadaşları filan da aklını çeliyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

dengesizlik varmış erkek arkadaşında birde arkadaşları filan da aklını çeliyor olabilir

arkadaşlarının hepsini tanıyorum öyle çocuklar değiller ama dengesizlik var evet ama bu dengesizlikten dahada öte bişey

• söyleyim ben, bu ilişki düzelmez bidaha,

ayrılmayı kafasına koymuş erkek, ne yapar eder ayrılırsınız
  • ona vermelisin

dersini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

söyleyim ben, bu ilişki düzelmez bidaha,

ayrılmayı kafasına koymuş erkek, ne yapar eder ayrılırsınız

bilmiyorum 2 senede o kadar çok ayrılık lafı geçtiki hiç birinde beceremedik oda istemiyo yani ben onun ilk ilişkisiyim biraz ona güveniyorum açıkça

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumun erkekleri demişsin fakat bende cevaplayayım dedim.
    genellikle ilişkide bir süre çok güzel vakit geçiriliyor iki tarafta memnun fakat bir anda vazgeçiyorlar..
    Kesin belirli bir cevabı olmayabiliyor çogu zaman nedensizce sıkıldığından kendine doğru gelmeyen şeyler oldugundan uzaklaşmaya hatta bitirmeye çalışıyorlar.
    ve terazi burcuysa bir gün çok iyi bir gün umursamaz aksi biri olabiliyor.
    Tavsiyem bırak gitmek istiyorsa gitsin sen peşine düştükçe o senden kaçacaktr.Ne yaparsan yap döndüremezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

ona vermelisin

dersini.

Kız seni iplemedi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın feryadı -- 27 Nisan 2013; 20:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

quote:

Orijinalden alıntı: criadores

ona vermelisin

dersini.

Kız seni iplemedi bile

-türk kızı?
    ve
    -cinsellik?

=mahalle baskısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dölleme Uzmanı -- 27 Nisan 2013; 20:49:49 >
  • Şimdi birisi gelip kalktı yazarsa alınma,onlar da ciddi ciddi yazmıyor zaten uzun süredir forumdaysan biliyorsundur.Dilediğinizi paylaşabilirsiniz burada yardımcı olanlar çok olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sunja_

forumun erkekleri demişsin fakat bende cevaplayayım dedim.
    genellikle ilişkide bir süre çok güzel vakit geçiriliyor iki tarafta memnun fakat bir anda vazgeçiyorlar..
    Kesin belirli bir cevabı olmayabiliyor çogu zaman nedensizce sıkıldığından kendine doğru gelmeyen şeyler oldugundan uzaklaşmaya hatta bitirmeye çalışıyorlar.
    Tavsiyem bırak gitmek istiyorsa gitsin sen peşine düştükçe o senden kaçacaktr.Ne yaparsan yap döndüremezsin..

haklısın çünkü ikimizde çok sıkıldık kavgalardan sorunlardan belkide onu uzaklaştıran budur ama bilemiyorum 2 senelik bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mi ben ayrılıyorum dediğimde arayıp ağladığını biliyorum ben erkek arkadaşımin bi sorun var ama ne bunu hissediyorum isim tuha kısmı ve bunu sorduğumda hiç bişey söylemiyo kafamı kurcalayan bu

• Sana karsi erkekligini ispatlama ihtiyaci duyuyor. Ipler elinde olsun istiyor. Biraz gururunu okşayıp biraz da iyi yanlarini ovebilirsin. Erkekler zayıflık duygusuna kapılmamak icin dertlerini paylaşmazlar. Bu yüzden cani sıkkın oldugunda derdin ne diye sorarsan kendisine hesap sormuş gibi olursun. Dikkatini baska yone cekersen daha iyi hisseder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Sana karsi erkekligini ispatlama ihtiyaci duyuyor. Ipler elinde olsun istiyor. Biraz gururunu okşayıp biraz da iyi yanlarini ovebilirsin. Erkekler zayıflık duygusuna kapılmamak icin dertlerini paylaşmazlar. Bu yüzden cani sıkkın oldugunda derdin ne diye sorarsan kendisine hesap sormuş gibi olursun. Dikkatini baska yone cekersen daha iyi hisseder.

bunu hiç düşünmemiştim ama denicem teşekkürler.

• O nasil iliskiymis ? Böyle iliskimi olur (trip atmalar;güvenmeme vs..) bence erkek arkadasindan hayir gelmez en kisa zamanda ayrilin inank dogru yaparsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

quote:

haklısın çünkü ikimizde çok sıkıldık kavgalardan sorunlardan belkide onu uzaklaştıran budur ama bilemiyorum 2 senelik bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mi ben ayrılıyorum dediğimde arayıp ağladığını biliyorum ben erkek arkadaşımin bi sorun var ama ne bunu hissediyorum isim tuha kısmı ve bunu sorduğumda hiç bişey söylemiyo kafamı kurcalayan bu

onu arayıp ayrılmak istediğini ne kadar zaman önce söyledin?
    eger bir sorununun oldugunu düşünüyorsan yüzyüze buluştugunda onun yumuşak oldugu bir anda sor gerçekten neden böyle yaptığını
    ona durumunu anlat hala bitsin istiyorsa artık yapacagın birşey kalmamıştır üzgünüm..

• quote:

Arkadaşlar ilk olarak söylemek isterim ki konu çok ciddidir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 2 seneden beri süren bi ilişkim var fakat farklı şehirlerdeyiz ama 2 haftada 1 görüşmeye çalışıyoruz ilşkimizin ilk 7-8 ayı herkesde olduğu gibi güzel geçti çok eğleniriz güleriz ederiz ama 1 seneden sonra nedenini anlayamadığım bir sebepten ötürü erkek arkadaşım çok değişti çok sık kavga etmeye başladık sınıf arkadaşımdan kıskanırdı beni onunla konuşmuyorum bile dedikçe bana hiç bir zaman inanmadı ve hep her tartışmada bi şekilde konuyu oraya bağlardı sonra çok sık trip atmaya başladı arada şakasına yapar ama bu bile artık sinir etmeye başladı beni yapma dedikçe yapar buluşuruz saçıon güzel olmamış makyajın güzel olmamış der beni deli eder ve daha sonra kızdığımda şaka yaptığını söyler.

Bi ara çok kötü durumdaydık açık açık bana güvenmediğini söyledi kaç kere ayrılmak istedi ama yapamadıda sonra tehdit etti ardından özür diledi kavga çıkartır niye bunu yapıyosun derdin ne dediğimde hiç bir şekilde cevap vermez konuyu değiştirir ama normale dönünce çok iyidir.

Bu foruma uzun zamandan beri üyeyim güvendiğim için böyle bir konu açıyorum ve sizlerden yorum bekliyorum ne olmuş olabilir erkek arkadaşıma ve böyle davranmaya başladı.
    Tekrardan teşekkürler.

Boşver onu sana erkek mi yok

• quote:

quote:

quote:

onu arayıp ayrılmak istediğini ne kadar zaman önce söyledin?
    eger bir sorununun oldugunu düşünüyorsan yüzyüze buluştugunda onun yumuşak oldugu bir anda sor gerçekten neden böyle yaptığını
    ona durumunu anlat hala bitsin istiyorsa artık yapacagın birşey kalmamıştır üzgünüm..

yaklaşık 4 ay kadar önce ayrılma konuları çok geçmişti fakat ayrılamadık o zamanlar şuan öyle bir sıkıntım yok ama bana trip attığında yerli yersiz veya sinirlendiğinde olur olmadık yere bunu niye yapıyosun dediğimde cevap vermiyor bana

• sen mi erkeksin yoksa o mu kız ? ne biççim bi erkek arkadaş bu trip atmalar falan..

senen ayrılmak istiyor belli ama insan olsaydı açık açık konuşarak ayrılırdı bence yol ver gitsin
  • Erkeğin trip ataın da berbat oluyor be çevremden gördüğüm kadarıyla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.