Şimdi Ara

Forumun aktif olmayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Ay sonra Donanımhaber'e tekrar girdim ancak donanım -haberin sessizliği ve üyelerinin aktif olmayışı beni üzüyor yeni bir konu açılsada çoğu zaman cevap gelmiyor bazı konu türleri unutulmuş yazan yok.

forum hiç aktif değil eskiden böyle değildi bu forum TÜRKİYENİN İLK TEKNOLOJİ FORUMU ancak şuanki hali maalesef iler acısı.

• bazı bölümler dönem dönem daha az aktif olabiliyor. çok fazla etken var aslında :)

• Evet ancak bir Technopat'a bir Shiftdeletenet'e baktığımızda buradan çok çok daha aktif olduğunu görmekteyiz halbuki Donanımhaber bu sektörde çok uzun zamandır var ve eskiden gayetde aktifdi şuan malum eski aktifliği görülmüyor

Cevabınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADİM 25 -- 2 Ağustos 2021; 17:21:15 >
  • Forum adminleri ve site sahibi kendi bildiklerini okursa, daha çook üye kaybeder. Daha önce üyeler defalarca forumun daha iyi olması adına taleplerini söylediler.

Mesela kahrolası 8 sn reklamı defalarca söylendi kaldırılsın diye ama dinleyen kim? Bu ve buna benzer üyelerin talepleri, uyarıları oldu ama nafile değişen bir şey olmuyor.

Yönetim kendi bildiğini okumaya devam etsin.

Şahsen bende eskisi kadar çevrimiçi değilim. Bu yazdıklarımdan dolayı da hesabım sınırsız kapatılsın umrumda bile değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfestein kullanıcısına yanıt
    mobil uygulamayı kullanıyorum, hiç reklama rastlamadım hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.