SİTEME ÇEŞİTLİ SAÇMASAPAN İSİMLERLE ÜYE OLUP ANASAYFA OLARAK ADULT SİTELER GÖSTERİYORLAR.. SİLİYORUM KULLANICIYI ERTESİ GÜN BİKAÇ KEZ DAHA ÜYE OLUYOLAR.. AYNI ANASAYFAYI YAZARAK... ENGEL OLAMIYORUM... KELİME FİLTRESİ KOYUYORUM O SİTELERE... SADECE FORUM İÇİ ENGELLİYOR. ANASAYFASI ENGELLENMİYOR.. BUNA NASIL ENGEL OLABİLİRİM.... DEFALARCA ÜYE OLDULAR BEN DEFALARCA SİLDİM AMA ÜŞENMİYOLAR TEKRAR TEKRAR ÜYE OLUYOLAR. NE YAPMALIYIM.... >( HAZIR FORUM KULLANIYORUM)<
kelime filtersi nasıl işe yaramıyor yaws? yapacak pek birşey yok IP ban desem büyük ihtimalle dinamik ip kullanıyorlardır ama sen yinede ip yi bi banla
ewet değişken ip kullanıyorlar.. yapıcak bişey yokmu arkadşlar....
HALA DEWAM EDİYOLAR. EMAİL ADRESLERİNİ BANLASAM. SALLAMA KULLANIYOLAR ZATEN. HİÇ Bİ ÇÖZÜMÜM YOK MU.. ONLAR YÜZÜNDEN ADSENSEDEN ATILCAM ADULT İÇERİK WAR DİYE
quote:
Orjinalden alıntı: nicker
HALA DEWAM EDİYOLAR. EMAİL ADRESLERİNİ BANLASAM. SALLAMA KULLANIYOLAR ZATEN. HİÇ Bİ ÇÖZÜMÜM YOK MU.. ONLAR YÜZÜNDEN ADSENSEDEN ATILCAM ADULT İÇERİK WAR DİYE
eğer sallama kullanıyorlarsa sen de e-mail adresini onaylamasını sağla. yani önce mail adresine bi link gitsin oradan üyeliğini aktif etsin. yüönetim panelinde muylaka böyle bir seçenek vardır. böylece sallama mail adresi kullanamazlar.
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
quote:
Orjinalden alıntı: nicker
eğer sallama kullanıyorlarsa sen de e-mail adresini onaylamasını sağla. yani önce mail adresine bi link gitsin oradan üyeliğini aktif etsin. yüönetim panelinde muylaka böyle bir seçenek vardır. böylece sallama mail adresi kullanamazlar.
dediğini yaptım ama onaylanmasına gerek yok onların adresi onaylanmasa bile üyeymiş gibi görünüyolar sadece aktif olmuyorlar... yani onların profiline tıklayanlar anasayfasını görüyolar doğal olarak
sende üyeliğini admin onaylı yap.
hangi forum kullanıyosun ?
quote:
Orjinalden alıntı: alpsi1987
sende üyeliğini admin onaylı yap.
hangi forum kullanıyosun ?
arkadaşım üyelik onaylanmasa bile forumda üyeymiş gibi görünüyo diyorum.. yani aktif değil ama sonuçta üye... anasayfasını herkes görüyo... sinir ediyor beni.. yani amacı nedir ya benim sitemden ona üye gitmesin istiyorum hala neden diretiyo anlamıyorum ki. nerden bulmuş benim sitemi niye bu inat onu da anlamış diilim..
hergün onların pisliklerini temizliyorum.. bazen günde bikaç kez üye oluyolar
allah belasını versin....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme