Şimdi Ara

FORUMU YILLARDIR ESİR ALAN ''KIZ'' KONULARINA ARTIK BİR SON VERELİM!! [DH UNİTED!!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda o kadar kız konusu açılmıştır şu güne kadar,o kadar kişi bu sorundan yakınmıştır,sızlanmıştır vs vs...Bakın,biri çıkıp söyleyene kadar kendi başınıza doğru kararlar alacak potansiyelde değilsiniz maalesef.İradenizi güçlü tutmak zorundasınız ama görüyorum ki çok zayıfsınız.Popüler kültür saçmalığına yenik düşüyorsunuz çünkü.Bu forumdaki çoğu insanın sorunu bir kız arkadaş edinme ya da sevilmek falan değil.Kendimizi kandırmayalım.Çoğunun sorunu cinselliktir.Siz evlenerek veyahut kız arkadaş edinerek bu ''cinsellik'' eylemine bir amaç ve bir isim vermiş oluyorsunuz,aynı zamanda bu eylemi meşrulaştırıyorsunuz.Yoksa umrunuzda değil sevgili yapmak falan.Lütfen kendimizi sorgulayalım ve objektif olalım.Zaten herkes biliyor artık kızların ne olduğunu,bilmeyen mi kaldı? Orada burada söylemiyor musunuz tek takılmak daha iyi diye? O halde nedir sıkıntınız? Neden kız arkadaş edinmek istiyorsunuz? Dediğim gibi sizin sorununuz cinselliktir sevgili falan değil.

Bakın,kendinizi küçük görerek ya da kız arkadaş edinmeye çalışarak bu sisteme destek vermeye çalışıyorsunuz ve kendinizi küçültüyorsunuz.Yaptığınız şeyin farkında değilsiniz.Kırın artık şu döngüyü yahu.Sistem çok güçlü olduğundan değil,insanları etkisi altına almayı bildiği için güçlüymüş gibi görünüyor.Siz de kendi sistemini oluşturun,bu sistemi sanki herkesin yaptığı ya da uyduğu bir şeymiş gibi insanlara dayatın/yansıtın.Sıradanlaştırın.O zaman insanlar da sizin ''sistem''inize uymaya çalışacaklar ya da en kötü ihtimalle bir eleştiri dahi yapamayacaklar.Tabi bunun anahtarı sürekliliktir.Bunu hayatınıza yayacaksınız ve sabitleyeceksiniz.AMA SÖYLEDİĞİM ŞEYLER KIZLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEYİP DE YİNE ONLARA BAKMAK ZORUNDA KALANLAR İÇİN.BU BİRAZ DA ZİHNİYET MESELESİ.

Dediğim gibi çoğunuz sistemin dayatmalarından dolayı kız arkadaş istiyor,dışarıda kimi görsem sevgilisi var düşüncesiyle onlara uymaya çalışıyor.Kendisinin zayıf onların güçlü olduğunu düşünüyor.Kendisinin yanlış onların doğru yaptığını sanıyor.ÇOK ÇOK SAÇMA VE YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ,BUNUN BİLİNCİNDE OLUN DİYE AÇTIM KONUYU ARTIK.ZATEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜRSEK NE KADAR DENERSENİZ DENEYİN TEKLİFTİR ŞUDUR BUDUR RED YİYORSUNUZ EN NİHAYETİNDE OLMUYOR,SİZ ÜZÜLÜYORSUNUZ DERT AÇIYORSUNUZ YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ? ONU GEÇTİM DEĞMİYOR ZAMAN HARCAMAYA.

VELHASIL-I KELAM ARTIK ŞU KONULARIN SONUNU GETİRELİM DİYORUM.LÜTFEN DUYARLILIK SERGİLEYELİM VE GÜÇLÜ DURALIM.LÜTFEN ARTIK ŞU SAÇMALIĞA BİR SON VERELİM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 8 Nisan 2015; 16:43:16 >

• Okumadım ama tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum usenmeyip yazdığın için tebrik ederim.okumadim.

• Durumumuz yoktu okuyamadım

• Okumayın bonzai kafası

• @GüneyKampüs

@the_kingson

Kendiniz kaybedersiniz ben farkındalık yaratmak adına bir şeyler yazdım.Ve bu forumun farkındalığa ihtiyacı var!
  • Okumaya yeltendim,lakin yoktu gözlerimde mecal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

dh kız arkadaşları omayanların avutma konusu

kimse kimseyi avutmuyor ben kız arkadaşın olmaması gerektiğini savunuyorum zaten.Zahmet edip okursanız bir zahmet,çok zor bir şey değil.
  • Sonuna kadar haklı okudum

• Okumadım ama sanane kardeşim. Adamlar dert anlatıyor dinliyoruz yorum yapıyoruz akıl veriyoruz akıl alıyoruz. Ne var bunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardisli_Doctor

Okumadım ama sanane kardeşim. Adamlar dert anlatıyor dinliyoruz yorum yapıyoruz akıl veriyoruz akıl alıyoruz. Ne var bunda ?

ben dert anlattığınız bu eylemler dizisinin çok gereksiz ve sizi sadece yıpratmaya yönelik olduğunu söylüyorum.Beyler benim için sorun yok ben sizin için yazdım bunları.İster dinleyin ister dinlemeyin ama sonuçta siz çekeceksiniz yani.
  • Okumadım ama katılıyom
    karı kız ayarlama yeri değil burası
    konu dışı ozele açın

• Nereye yorum atacaklar ? Bu kadar millet kız konusu olmasa nereye yorum atacak he ?

• Kari kiz ayarliyamiyolar daha neyin kafasi bu Yaslari bilmesen max 13 dersin, adam daha kizla konusmamis ya bu yasina kadar sıkıntılı misiniz olum

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Nereye yorum atacaklar ? Bu kadar millet kız konusu olmasa nereye yorum atacak he ?

Troll konuları çoğalsın.gülüp eğlenelim.bu nedir böyle değmeyecek insanlar için o kadar iyi adam harcanıp harcanıp duruyor!!
  • durumum yok okumam okuyamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

Kari kiz ayarliyamiyolar daha neyin kafasi bu Yaslari bilmesen max 13 dersin, adam daha kizla konusmamis ya bu yasina kadar sıkıntılı misiniz olum

Karı kız ayarlamaları gerekmiyor.Hayatının merkezine kızları koyan bir tayfa var.Sen onlardan mısın?
  • Bu konu altından peşin peşin sorun yanıtlayalım. Bir kaç gün Güzin abilik yapım size.
  • iyi yazmıssın kardeşim , bu işler piskevit isteği gibidir .Herkes kendi kendine soruyor anne benimde piskevitim olsa bizde niye yok diye o yüzden bu haldeyiz :D Halbükü oluruna bırakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu konu altından peşin peşin sorun yanıtlayalım. Bir kaç gün Güzin abilik yapım size.

Artık sorun yanıtlamak yok!!!! Sorunları kökten çözüyoruz!!! Sorunları daha oluşmadan bitiriyoruz!!!

WE HAVE THE POWER NOW!!! WE CAN CHANGE THE DH!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.