Şimdi Ara

Forumu ciddiye alıp moral bozanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumu bilmediğinz için ya da içinizdeki "Acaba kötü mü gelecek" endişesi dolayısıyla sınavın kolay olduğunu bu yüzden de sınavın sonucunun kötü olacağını düşünüyorsanız yapmayın. Burası donanım haber her yıl bu zamanlar böyle olur ve bazıları durduk yere moralini bozar, sabredin 23 gün kaldı ne o trolleri göreceksiniz ne de durmadan sıralama tahmini konuları.


    Etrafımda çok deneme çözmüş, dersanede denemelerde iyi yapan insanlar bile normal denemelerden daha kötü bekliyor orası bir gerçek, TYT kolay sayılabilecek bir sınavdı fakat süreyi kimse yetiştiremedi, AYT MAT ise cidden son yılların en zor Lys'si olabilir. O yüzden moral bozmayın açın oyun oynayın, dizi izleyin, kitap okuyun, türev integral çalışın üniversitede lazım olacak, ingilizce öğrenin, yazılım öğrenin bir iki hello world falan birşeyler yapın yani; yoksa buralardaki trollere kulak asıp moral bozarsanız boşuna üzülmüş olur hem de boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MstfAlkan -- 8 Temmuz 2018; 0:39:34 >







  • Forumun en aktif takipcilerinden birisiyim.Gecen yil da sonuclar aciklanmadan once karamsar bekleyenlere troll denmisti, ben de demistim hatta ,neticede troll denen adamlar hakli cikti.



    Şu dershane denemelerini bi birakin artik.Ben de giriyordum hepsi birbirinden çöp denemeler.



    345,cozum,sarmal cozmezlerse tabi ki de gercek sinavda daha dusuk net yaptim derler.Oysaki benim netim bu denemelere gore yuksek geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum dersane kar amaciyla lanet otesi denemeler yapti hep. Son 4 ay hicbirine girmedim. Aldim frekans 345 palme nitelik apotemi olene kadar cozdum dehset kufurler ettim masa basinda ama ayt de bana misin demedim. Normaldekinden cok daha fazla geldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ben mi daha düşük yaptım 345'ten falan ya ? Baband starixa gibi adamlarla kıyaslıyordum kendimi . Tabi 1 tık altındaydım ama çok yakın netler geliyordu . 345'te 70 yapmıştım kendimi verdiğimde . Sınavda gitttim 67-68 yaptım . 10k dışı sıralama gelirse vicdan azabı çekeceğim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

    Forumun en aktif takipcilerinden birisiyim.Gecen yil da sonuclar aciklanmadan once karamsar bekleyenlere troll denmisti, ben de demistim hatta ,neticede troll denen adamlar hakli cikti.



    Şu dershane denemelerini bi birakin artik.Ben de giriyordum hepsi birbirinden çöp denemeler.



    345,cozum,sarmal cozmezlerse tabi ki de gercek sinavda daha dusuk net yaptim derler.Oysaki benim netim bu denemelere gore yuksek geldi.
    Geçen yıl kötümser bekleyenler bu kadar ki gibi abartmıyordu gereksiz fazla bu yıl, ki dediğim insanların bir kısmı bitirmediği deneme kalmayan insanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.