Şimdi Ara

ForumTR'yi Görünce Bu Forumun Haline Üzüldüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hiç girip bakmam. ortaokulda kullanıyordum. Bir gireyim dedim nostaji olur diye. Off topik kısmına girdim yani konu dışı bölümü
    Orada adamlar bir muhabbet ediyor. Bir samimi ortam var hiç sorma. Burada ateist, kemalist, çomar, akpli, kürtçü vs. diye gidiyor muhabbet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 2 Kasım 2017; 1:15:11 >

• Oraya git o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an o siteye nasıl girdin hocam site sanki çernobil gibi herkes terk etmiş hayalet site... ama 2005-2009 arası ne takılırdım o forumda... GS bölümünde esmerrrr vardı uaholigan vardı hagivolkan vardı :D o zamanlar dhyi hiç bilmiyodum ne yalan söyleyeyim.

edit: adminlerden ick'i ana avrat sövüp banlanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 2 Kasım 2017; 1:18:14 >
  • DH'yi zorunda kaldığımız için kullanıyoruz. Piyasada başka kalabalık bir forum yok bu kadar. Adminler de bunu bildiği için tabiri caizse iplemiyor forumu. Ortam DH tekelinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

şu an o siteye nasıl girdin hocam site sanki çernobil gibi herkes terk etmiş hayalet site... ama 2005-2009 arası ne takılırdım o forumda... GS bölümünde esmerrrr vardı uaholigan vardı hagivolkan vardı :D o zamanlar dhyi hiç bilmiyodum ne yalan söyleyeyim.

edit: adminlerden ick'i ana avrat sövüp banlanmıştım

Ismet abilerine taparlardi adeta

• aynen :D herpsi aklıma geliyo şu an. manken diye biri vardı herkesin mesaj sayısı en fazla 15 20bin iken onun 100bini aşmıştı arkasından cuteach mı ne geliyodu güzel zamanlardı aslında. burada oyle ortamım yok kimseyi pek tanımıyorum orada herkes tanırdı birbirini. düşün ben daha 12-13 yaşımdaydım kameralı muhabbet ediyoduk o zamanın 25 30 yaşındaki adamlarıyla :D

• **** knight online bölümü...

yaktım bir cuara..

edit forumTR'nin kısaltması neden sansürlü lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 2 Kasım 2017; 8:23:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum nasıl bu hale geldi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

aynen :D herpsi aklıma geliyo şu an. manken diye biri vardı herkesin mesaj sayısı en fazla 15 20bin iken onun 100bini aşmıştı arkasından cuteach mı ne geliyodu güzel zamanlardı aslında. burada oyle ortamım yok kimseyi pek tanımıyorum orada herkes tanırdı birbirini. düşün ben daha 12-13 yaşımdaydım kameralı muhabbet ediyoduk o zamanın 25 30 yaşındaki adamlarıyla :D

hatta kurucusu dj sonsuzluktu
  • rober hatemo gibi bi şeydi :D

• orası hala aktif mi ? vay anasını .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanimHaber forumun kuruluş yılı 2001, benim üyelik tarihim 2001. Bu forumda yıllarca donanım ve elektronik konularına girdim konu dışında ise ilk defa bu sene faal olmaya başladım, yani DH'i sadece Konu Dışı'ndan ibaret sanmak, sadece Konu Dışına bakarak fikir yürütmek kafadan yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.