Şimdi Ara

FORUMLARDA KÖTÜ ALIŞKANLIĞI OLMAYAN VARSA BURADA BULUŞALIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara asla olmayacak çünkü içmek zaten başlı başına bi aptallıkama içki ise işte arasıra arklarla beraber o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: SEDAT_PEKER_

içki ,sigara kolaa kullanmam YESİLAYCIYIM

maşallah imzanda burdan oraya kadar

• bence keşke sigaranız olsada içkiniz olmasa diye düşünüyorum.bunun öbür tarafı daha bi derin konu biliyosunuz.

Allah'a şükür ne sigaram,ne içkim nede buna benzer bir alışkanlığım var.

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Sigara asla olmayacak çünkü içmek zaten başlı başına bi aptallıkama içki ise işte arasıra arklarla beraber o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzbek -- 15 Temmuz 2005, 18:27:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Allahım yarabbim, beni sabır imtihanına mı tabi tutuyorsun

kardeş son günlerde sana birşeyler olmaya başladı , aman bardak taşmasın sakin ol

buarada benim de kötü alışkanlıklarım yok , ama birazcık sinirliyim , hatta az önce mahallede bir genci dövecektim zor tuttular

asabiyye haricinde herhangi bir kötü alışkanlığım yok

• quote:

Orjinalden alıntı: auzbek

bence keşke sigaranız olsada içkiniz olmasa diye düşünüyorum.bunun öbür tarafı daha bi derin konu biliyosunuz.

Allah'a şükür ne sigaram,ne içkim nede buna benzer bir alışkanlığım yok.

quote:

Sigara asla olmayacak çünkü içmek zaten başlı başına bi aptallıkama içki ise işte arasıra arklarla beraber o kadar

cümlenin sonunu "var" olarak bitirmen gerekiyordu....bu şekilde anlatım bozukluğu olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: cehennemsovalyesi

agzıma ne sıgara ne içki koydum.20 yasındayım

+1-2=18
  • abi bence bi islami konu forumu açılmalı. Allah (c.c.) yazısı ve birayı seviyorum alt alta hiç de hoş değil bence yaw
  • quote:

bence keşke sigaranız olsada içkiniz olmasa diye düşünüyorum.bunun öbür tarafı daha bi derin konu biliyosunuz.

quote:

Tabiki de haklısın auzbek, dinimizin yasakladığını bilyorum ancak yasaklanmasındaki tek neden çok fazla içip sapıttıktan sonra hem kendi bedenine hem de etrafa zarar wermek. Ben o noktaya getirmedikten sonra bi sakınca görmüyorum ama tabi bu benim düşüncem.

• quote:

quote:

quote:

Tabiki de haklısın auzbek, dinimizin yasakladığını bilyorum ancak yasaklanmasındaki tek neden çok fazla içip sapıttıktan sonra hem kendi bedenine hem de etrafa zarar wermek. Ben o noktaya getirmedikten sonra bi sakınca görmüyorum ama tabi bu benim düşüncem.

tabi bu senin düşüncen olabilir ama islamda bu açık ve net şekilde yasaktır, sapıtırsın sapıtmazsın önemli değil. sorgulamadan değiştirmeden uygulamamız gerekir. yassahh kardeşim yassah haram.
    tabi yine senin bileceğin iş...

• quote:

Orjinalden alıntı: expo

quote:

quote:

quote:

tabi bu senin düşüncen olabilir ama islamda bu açık ve net şekilde yasaktır, sapıtırsın sapıtmazsın önemli değil. sorgulamadan değiştirmeden uygulamamız gerekir. yassahh kardeşim yassah haram.
    tabi yine senin bileceğin iş...

yassah kardeşimm yassaaahh sonuçta ne demiş atalarımız hatice'ye değil netice'ye bakıcaksın içio mym içiorm o zmn atın biraz daha odun

• ne sigara içerim, ne alkol içerim. NEe kumarım vardır , ne de uyuşturucu. karıyla kızla hiç işim olmas. sahtekarlık hiç yapmam. tek bi kötü alışkanlığım var çok yalan söylerim.

şaka şaka yukarıdakilerden sadece biri var ben de
  • 16 virgül 5 yaşındaki bir velet olarak denilenlere katılıyorum Sigara, içki, kumarla aram yokktur, arada sırada özel günlerde şarap falan ikram eder babam o da 1-2 kadeh maksimum.. Sinir oluyorum arkadaşlar(!) geliyor "geçen şuraya takıldık bi sarhoş olduk abi görmen lazımdı" diye başlayan cümleler, 13 yaşındaki kızların ağzında özentiğilin simgesi gibi duran ucuz sigaralar.. Böğğkk iğrençç türk kızalrı zaten iğrençti sigarayla daha da beterlerrr (genelleme yapmak yanlış da çok sinir oluyo görünce bacak kadar kızlarda emin olun..!?

• hayatta sigara içmem içirtmem de

• sigarada içkide kumarda yok,,işte var..
    ama evde kaldık o ayrı mesele.
  • ben temizim memur bey
  • 20 yaşındayım içki igara alkol çok şükürki yok,bundan sonrada olmaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: SEDAT_PEKER_

içki ,sigara kolaa kullanmam YESİLAYCIYIM

maşallah imzanda burdan oraya kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

içki de var,sigara da var.ama öyle esrara,hapa falan sonuna kadar karşıyım.

süpersin yaa
  • İçki ve sigara dahi kullanmadım bu yaşıma kadar , kullanmamda , ayrıca bırakamıyorum vs geyiklerine acayip gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

İçki ve sigara dahi kullanmadım bu yaşıma kadar , kullanmamda , ayrıca bırakamıyorum vs geyiklerine acayip gülüyorum

demekki "bırakamıyorum" kelimesi sadece bana komik gelmiyormuş bende de yok o dediklerinizden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.