Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
0
Favori
56.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: servecold

    Gsm no hakkında 2 önemli sorum cevaplanırsa sevinirim
    1 Girdiğimiz gsm no yu sonradan değişme hakkı varmı yani sınırlımı
    2 Eğer Tek bir Gsm no kullanma hakkı varsa ve sonra kontur yüklememekten dolayı numara iptal olmuşsa ve Gsm no gerekli bir işlem yapmak gerekiyorsa başka bir seçenek varmı


    Zaten gsm numarası ile üyelik aktivasyonundan başka bir işlem yapılmıyor. O yüzden hattınız ile bir kere aktivasyon yapmışsanız başka ihtiyaç yok. Ama yine de noyu değiştirmek isterseniz adminlere (mesela bana) yeni numaranızı söyleyerek (onun için de aktivasyon yapmak şartıyla) güncellenir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mewluth


    quote:

    Orjinalden alıntı: JANT!

    Lütfen su foruma zeka sınırlaması koyun. Yada yanlış yapanı verin banı kapansın hesabı. Lanet olasıca yerde bir konu açıyoruz, aptallar hemen doluşuyor. Mubarek bayram konusunun dahi içine ettiler hemen yok böyle birşey ya.

    Şikayet ediyorum cevap yok. Yarım saat sonra konu kitleniyor. Yazık böyle yaparak sadece iyi üyelerinizi kaybediyorsunuz, ötekileri ise devam. Hepside ufacık veletler yaw. Lütfen adaletli olun.
    Hee ben hata yaparsamda benide banlayın kapatn hesabımı ama şuraya bi kural koyun.
    Eski DH istiyorum ben!


    Yaş sınırı mı zeka sınırı mı koyalım anlayamadım? Cümleniz zekadan başlıyor yaşa kadar geliyor.

    Biraz gergindim şunu yazarken
    Bayram ile ilgili konu açtım ve birkaç patavatsız velet yüzünden ilk mesajımda uyarmama ramen olumsuz olaylar meydana geldi. Sanal ortam, klavye önunde yazıyor..
    Şikayet ettim bi 5-10 dk sonra konu kitlendi dahada sinirlenip buraya bunu yazdım. Şikayetimde mesajların silinmesini istemiştim bi 5dk sonra mesajlar silinik şekilde konu tekrar açıldı..
    Uzun zaman sonra gördüğüm en iyi yönetici eylemiydi. Güzel.

    Anlatmak istediğim; çok katı bir disiplin olmasını talep ediyorum,ben.
  • alttaki resmi avatarıma yüklermisiniz? boyut:7 kb olmaslı diyor bu resim 7,24 yüklenmiyor bu yüzden.

  • Profildeki referans kısmına birisi bişey yazdığında bizi uyarsa hani çok güzel olurmuş. Çünkü profile girmiyorum girdiğimde de en son yazdığım konulara bakıyorum. 22 Eylül'de yazılmış ben farketmedim. Bugün farkettim.
  • Herhangi bir moda soruyorum
    benim şu anki imzam kuraldışımı?

    eğer değilse neden 1 uyarı puanı aldım?

    Bu imzayı DH de onaylatmıştım...

    Herhangi bir sayasi içerik de yok türk efsanesini imzama koydum...

    Saygılar.
  • Futbol bölümüne görevini tarafsızca yerine getirebilecek, küfür edeni adminlere iletebilecek, tuttuğu takımı kayırmayacak moderatör koymanızı rica ediyorum. Mevcut moderatörlerin taraflı ve yetersiz olduğunu düşünüyorum.
  • İmzamın boyutu büyük olduğundan kural dışı durumuna düştü. Değiştirmek için telimi girdim " Girmiş olduğunuz GSM numarası zaten sistemde mevcut" diye uyarı verdi. Ama ben numaramı daha önce girmedim en azından hatırlamıyorum ayrıca girmiş olsam onay kodu gelirdi. Aklıma sadece birisi benim numarayı fake olarak girmiş olabilir ama oda onay kodu istediğinde bana gelirdi Kısaca bu telefon işini kiminle konuşacağım. Bi el at @aSSembLy.

     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • benim bir şikayetim var:
    bir kaç gün önce bir konu açmıştım,davulcuların Allah cezasını versin diye.konunun içinde adamların bahçeye kadar girdiklerini falan söylemiştim.şimdi forumda o kadar konu varken bula bula benim konumumu buldunuz?yoksa yöneticiler arasında davulculara yakın olanlar mı var?
    bu konu yüzünden uyarı puanı almışım.

    bir de bu yazı hakkında:
    Içinde bulundugumuz tarihten itibaren sonsuza dek forumdan uzaklastirma seçenegi kaldirilacaktir. Bunun yerine giderek uzayacak sürelerde cezalar verilecektir. Bu sistemin uygulanabilmesi için bir kullanici bir telefon hesabi ile eslestirilecek ve tekrar tekrar üye olmalarina engel olunacaktir. Ayrica eposta hesabinizin degismesi nedeniyle eskisine ulasamamaniz durumunda ya da hacklenmesi durumunda hesabiniz ilgili degisiklikleri yine SMS onaylama sistemi ile yapabileceksiniz. Yine tüm bu hizmetlerin masraflari Donanim Haber tarafindan karsilanacaktir.

    bu asla sınırsız banlanmayacağımız anlamına mı geliyor?ama ben sınırsız banlananları görüyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 3 Ekim 2008; 0:05:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YalnızEnes

    Herhangi bir moda soruyorum
    benim şu anki imzam kuraldışımı?

    eğer değilse neden 1 uyarı puanı aldım?

    Bu imzayı DH de onaylatmıştım...

    Herhangi bir sayasi içerik de yok türk efsanesini imzama koydum...

    Saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: febastan

    MaşAllah forum çok büyük,Allah hitinizi daha çok arttırsın.

    Ama benim bir eleştirim olacaktı.

    Amacınız hit mi? Yoksa seviyeli hit mi?

    Konu dışı forumunuzun yarısı bel altı sohbet,domaltmak bağırtmak gibi lafları rapor ediyoruz ama dokunulmuyor.

    Bu bizim öğrendiğimiz ahlak kurallarına uymuyor.Eminim burada çok kaliteli insanlar vardır fakat ben bu oluşan havadan rahatsızım.


    kısacası nitelik mi nicelik mi?

    birde 450bin civarı üye.bu gerçek üye değil sanırım.mackolik.com da bir kimlik noya bir üye oluyor!!!burdada olsa acaba kaç kişi düşer.
  • 450 bin üye olacak ve böyle bir anasayfa olacak.tasarımcılar yokmu tatilemi gittiler nee
  • mewluth sen mi bakmaya başladın hocam bu öneriler bölümüne? allah sabır versin sana ben biraz daha arttırayım önerilerimi bari..


    şimdi forumun ana sayfasına bakıyorum, herbir konuda mesajlaşma yapılır hale geldi forum. ancak

    iki konuda bence forumun artık özel bir başlık atma zamanı geld diye düşünüyorum. gerçi online üye sayısını doğrusu general daha iyi bilir ama bana kalırsa önereceğim iki konuda da forum aktif üye sayısını arttıracaktır sanıyorum.

    bence forumda, siyaset ve dini konularla ilgili iki ayrı konu başlığı daha oluşturulması faydalı olacak. birinde siyaset yapıp herkes birbirini yerken, dini konular başlığı altında da mesut olmanın yollarından tutun her bir konuda bilgi alışverişi yapılabilir.


    bu mu dur? evet durum budur..




    diğer bir önerim, forumdaki yazı karakterlerindeki bozulma hakkında. örneğin:

    " Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleÅ�tirileriniz, Å�ikayetleriniz... " şeklinde yukarıda görüldüğü üzere.

    forumda yapılan değişikliklerin kaydı tutuluyorsa, bu şiakeytin başlangıcına yakın yapılan yeniliklerin tek tek kontrol edilmesi hatanın kaynaklanma sebebini bulmada faydalı olabilir diyecektim ama bu konunun birinci ve iki sayfası neden etkileniyor olabilir acaba hazır ikinci sayfadayken bir incelensin derim. mesela ilk sayfada görünen: " Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz..." gayet düzgün. bende merak konusu oldu biraz bakındım ama asp ilgi alanımın dışında kaldığı için pek muzaffer olamadım konuya çözümü de paylaşırsanız bilgimiz artar. sorun blckhm' mı yoksa mewluth mu biz de bilelim hani.. mewluth konuya girdi başlık değişti yani hayırdır inşallah diyelim, keramet belki de mewluth' dedir.
  • Ben bunu kaç ay öncede dile getirmiştim ama hala düzelmemiş. Gerçekten can sıkıcı ya. Gelen kutusuna falan girmek istiyorum reklam aşşağ iniyor. Sonra başka sayfalara tıklıyorum şans değilmi hepsi aynı reklam çıkıyor hiçbirşeye tıklanmıyor. Programcılarımız halleder demiştinizde tekrar hatırlatayim. İnan bu yüzden sinir sahibi olan çok kişi vardır :))

     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 2 Ekim 2008; 19:28:22 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

    Ben bunu kaç ay öncede dile getirmiştim ama hala düzelmemiş. Gerçekten can sıkıcı ya. Gelen kutusuna falan girmek istiyorum reklam aşşağ iniyor. Sonra başka sayfalara tıklıyorum şans değilmi hepsi aynı reklam çıkıyor hiçbirşeye tıklanmıyor. Programcılarımız halleder demiştinizde tekrar hatırlatayim. İnan bu yüzden sinir sahibi olan çok kişi vardır :))

     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

    ben operada reklamları engelledim şimdi hiç bir sorun yok sende öyle yap istersen...
  • Reklamları engelleyincede çok cılızı duruyor forum. Reklamlardam hiçbir zaman şikayetçi olmadım işimede yarıyorlar ama bu tıklanınca aşşağıya doğru sarkanlar sorun oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

    Reklamları engelleyincede çok cılızı duruyor forum. Reklamlardam hiçbir zaman şikayetçi olmadım işimede yarıyorlar ama bu tıklanınca aşşağıya doğru sarkanlar sorun oluyor.

    Bende niye bu reklam olayı yok acaba siz hangi tarayıcı ile bağlanıyorsunuz??
  • İmzalarla ilgili bir öneride bulunacağım...

    Bazı üyelerin imzalarında bütün imza alanı içinde tıklama linki konuluyor yani imza için ayrılan bölümün neresine gelirseniz gelin

    ok işareti parmak işaretine dönüşüyor 1 tıkla başka yerlere gidilebiliyor...

    Önerim bu tıklama linklerinin sadece yazı ve resimlerinin üzerine gelince çıkması...

    Bu forumun yararı için güzel bir çalışma olacaktır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IlDestilI


    quote:

    Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

    Reklamları engelleyincede çok cılızı duruyor forum. Reklamlardam hiçbir zaman şikayetçi olmadım işimede yarıyorlar ama bu tıklanınca aşşağıya doğru sarkanlar sorun oluyor.

    Bende niye bu reklam olayı yok acaba siz hangi tarayıcı ile bağlanıyorsunuz??

    Opera. Ve o kadar can sıkıcı ki alakasız yerlere tıklıyorum oradaki şeyler ulaşabilmek ve o reklamın oradan gitmesini sağlamak için.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teknocel


    quote:

    Orjinalden alıntı: febastan

    MaşAllah forum çok büyük,Allah hitinizi daha çok arttırsın.

    Ama benim bir eleştirim olacaktı.

    Amacınız hit mi? Yoksa seviyeli hit mi?

    Konu dışı forumunuzun yarısı bel altı sohbet,domaltmak bağırtmak gibi lafları rapor ediyoruz ama dokunulmuyor.

    Bu bizim öğrendiğimiz ahlak kurallarına uymuyor.Eminim burada çok kaliteli insanlar vardır fakat ben bu oluşan havadan rahatsızım.


    kısacası nitelik mi nicelik mi?

    birde 450bin civarı üye.bu gerçek üye değil sanırım.mackolik.com da bir kimlik noya bir üye oluyor!!!burdada olsa acaba kaç kişi düşer.


    hocam bir de cevap verme gereği duymadılar : )
    sağlık olsun,demek aranılan kalite değil hit imiş biz cevabımızı aldık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: febastan


    quote:

    Orjinalden alıntı: teknocel


    quote:

    Orjinalden alıntı: febastan

    MaşAllah forum çok büyük,Allah hitinizi daha çok arttırsın.

    Ama benim bir eleştirim olacaktı.

    Amacınız hit mi? Yoksa seviyeli hit mi?

    Konu dışı forumunuzun yarısı bel altı sohbet,domaltmak bağırtmak gibi lafları rapor ediyoruz ama dokunulmuyor.

    Bu bizim öğrendiğimiz ahlak kurallarına uymuyor.Eminim burada çok kaliteli insanlar vardır fakat ben bu oluşan havadan rahatsızım.


    kısacası nitelik mi nicelik mi?

    birde 450bin civarı üye.bu gerçek üye değil sanırım.mackolik.com da bir kimlik noya bir üye oluyor!!!burdada olsa acaba kaç kişi düşer.


    hocam bir de cevap verme gereği duymadılar : )
    sağlık olsun,demek aranılan kalite değil hit imiş biz cevabımızı aldık.



    Hocam sende haklısın tabi de daha naapsınlar mod alırken ince eleyip sık dokuyorlar 3 ay araştırmaya alıyorlarmış...

    T.C kimlik te çok konuşuldu ama başkasının no.sunu verme gibi şeyler var... Forum ciddi bir forum kuralları katı...

    Üyelerde konuşçak bişeyde bulamayınca üstü kapalı oraya yöneliyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.