ya şikayet yokta hani diyorm ki herkes bi konu açıyo bunun bi müddeti falan olsa mesela bi hafta kadar sonra o konu silinse bakıyorm da bi sürüüüüüüüüüüüü konu açılmıs
quote:
Orjinalden alıntı: alpalp84
quote:
Orjinalden alıntı: uynus
3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)
O zaman 21. kez oku... "Tam veledlere göre bir topic" kelimesi küçük düşürücü sözlere girer...
Merak ettim, hiçbir yetkin olmadığı halde neden devamlı soruları yanıtlıyorsun ? Bu sorular modlara soruluyor.
arkadaş gelecegin modu belkide onu mod yapsınlar diye bi nevi göze girmeye çalişiyordur
@uynus
herkes aynı şeyi söylüyor. Yetkili olmadığın işlere niye karışıyosun
Dante*
emrah2008 ; bağlantı verdiğiniz sitede uygunsuz içerikler bulunduğu için kaldırılmış konunuz.
PHI ; Üşengeçlik yapmayınız lütfen arayan bulur
vertigo_tr ; Programcı arkadaşları bilgilendiriyorum bir sorun var ise kısa sürede çözülür.
krm-iks ; Bazı zamanlar aşırı yoğunluk nedeni ile şikayetlere geç müdahale edilebiliniyor.
HewaL.s Uyarılarınızı ve bu uyarılarınızın sebeblerini kontrol ettim hiç bir haksızlık adaletsislik göremedim. Uygunsuz avatar nedeni ile 1 uyarı almışsınız rahatsız edici mesaj nedeni ile iki uyarı almışsınız. Verilen iki uyarının haksız bir yanı yok.
OnuR ; Programcı arkadaşlara iletirim, böyle bir özellik eklenmesi olumlu karşılanırsa eklenebilir, önerin için teşekkürler.
evohan ; forumdestek@dnanimhaber.cm adresine telefon numaranızı ve uyelik bilgilerinizi belirten bir mail gönderirseniz tekrar onay kodunuz gönderilir.
madmann ; GSM onayı mecburidir ve saçma bir tarafı yoktur.
alpalp84 ; Kurallara aykırı olmayan ve seviyeli bir şekilde ilerleyen hiç bir konu silinmiyor zaten.
krm-iks ; Programcı arkadaşlara iletiyorum kontrol edilecektir bir sorun var ise kısa sürede düzeltilir.
Muśtafa ; Evet GSM onayınız taamlanmış durumda, Test için özel ileti gönderdim eğer almadıysanız şikayet sistemi üzerinden ulaşırmısınız lütfen.
Dark_Lord_ ; Flood korumasının bulunmasının tek nedeni post kasanların önüne geçmek değil bu sebeble flod süresinin bahsettiğiniz bölümlerde kalkması mümkün değildir.
Blue Dragon ; Hatayı programcı arkadaşa iletiyorum kontrol edecektir.
JANT! ; Sistem paneli devre dışı sadece sizinle alakalı bir durum değil.
Fakir_çocuk Forumu eski haline döndürün derken bahsettiğiniz şeyi net olarak yazarmısınız lütfen.
RaPpErBoY® ; Uyarı puanınız bulunmamakta bu nedenle gözükmüyor.
Computeus ; Ana sayfa üzerinde halen çalışmalar sürmekte.
Robinson_Crusoe ; Uyarınız tekrar gözden geçirilecektir.
Çağdaş ; Öneriniz için teşekkürler konu dışı bölümünde zaten bu tur konular kısıtlı olarak izin veriliyor bunun dışında kural dışı ise siliniyor yada uygun görülür ise futbol bölümüne taşınıyor.
Hazar ; Basılabilir versiyon ile alakalı hatayı programcı arkadaşa iletiyorum diğer sorununuz konu içindeki silinmiş mesajlardan dolayı kaynaklanıyor.
erdemlix ; GSM onayını yapmanız gerekmekte çünkü üyelik onayı için artık GSM aktivasyonu kullanılıyor. Reklam konusunda zaten profilinizde bir seçenek var reklam almak istemediğinizi belirtirseniz almazsınız.
Dante* ; Son uyarınızın sebebi bahsettiğiniz mesaj değildir uyarınızı uyarı listesinden takip edip itirazınızı yapabilirsiniz.
Konu Yenilenme sebebi ile kilitlenmiştir yeni konudan devam edecektir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme