Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu isimlerinin başında yeni mesaj atılınca çıkan ve mesaj atanın isminin sonunda bulunan bu kısayolla ilgili sürekli olmasada arada böyle bir hata alıyorum bilginize

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/fb.asp, line 71
  • Futbol Bölümünde:

Genelde takımlar sıralanırken ya alfebetik ya da kuruluş tarihine göre sralanır..
    Bu her forumda böyle olduğu gibi şirketlerin kampanyalarında felan da böyledir hatta yanlış anlaşılmaması için alfabetik sıra felan diye belirtilin..
    Mesela Ülkerin dört büyüklerin taraftarlarına top hediye kampanyası var sonunda belirtilir takımlar alfabetik sıraya göredir diye..
    Ama DH de Sıralama Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor diye listeleniyor..
    Bu sıralamanın neye göre olduğunu merak ediyorum..
    F harfi B harfinden önce geliyorda benimmi haberim yok ya da kuruluşu 1903 olan Fenerbahçe miydi..
    Hiçbir artniyetim yok..
    Sadece sıralama neye göre açıklama bekliyorum..
    Saygılar..
  • var gelen=0; var eskim=0; var eskim2=0; var tiklandi=0; var ustunde=0; function systemjs(id,li,m) { gelen++; tiklandi=1; if ((eskim==0) || (eskim!=m)) { gelen=1; eskim=m; } if (gelen%2==1) { document.getElementById("mysis"+m).innerHTML=''; document.getElementById("mysis"+m).style.display=''; eskim2=m; //document.getElementById("mysis"+m).style.fi

Ankete oy verirken aldığım hata.
    Ayrıca açtığım bir konuya mesaj yazarken "Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'" şu hatayı alıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

sayın yönetici cep tel profilime girdiğim halde

"Gsm numaranızı onaylamadığınız için telefon numaranız hariç profilinizde değişiklik yapamazsınız"

uyarı alıyorum

Gsm numarınızı yazdıktan sonra telefonuza bir sms geliyor, beraberinde gelen 4 haneli kodu profilinizde , numarınızı yazdıktan sonra çıkan yere yazıyorsunuz. Böylece onay aşamasınıda geçmiş oluyorsunuz. Bunları yaptınız mı ?

sms geldi fakat onay kodunu yazacak yer çıkmadı
  • Merhaba,
    benim sorunum ŞİKAYET etme ve şikayet ettiğim kişinin cevap veren kişi olması, aynı kişi yani bölüm yetkilisi olması,
    Ben herzaman ''DONANIM HABER/Çok kişili online oyunlar/Muonline'' bölümü ile ilgileniyorum,yani genelde konuları okuyor ve arasıra cevaplıyor/topiç açıyorum.
    Ancak bu gün açılmış bir topiçle ilgili olarak bölüm yetkilisinin Bence taraflı olarak yapmış olduğu'' Konu Kilitleme''ile ilgili olarak bir şikayet mesajı oluşturdum(bölüm yetkili hakkında).Ama bir süre sonra şikayetimi incelerken bi baktım,benim şikayette bulunduğum kişi şikayete cevap vermiş ve konu ile ilgilenileceğini yazmış.
    Bu olay bana çok ilginç geldi ve tarafsızlığından şikayet ettiğim kişinin benim şikayet mesajımı görüp,cevaplaması çok komik.Zaten ben onu şikayet ediyorum,bu nasıl bi durum,açıkcası objektif bir olay olmadığını,boşuna şikayet ettiğimi düşünüyorum.Bu konunun yetkililer tarafından objektif olarak incelenmesini talep ediyom.
    Kilitlenen topiç belki yerinde deil ama topiç MUONLİNE oyununun yepyeni bir açılımı ve açılmasındaki başlıca neden bu oyunla ilgilenen herkezi bilgilendirmek.

http://forum.donanimhaber.com/m_25612828/tm.htm

Asıl sorun şurda bu topiç nekadar gerekli ise bi okadar da gereksiz(mu online oyunu ile ilgisi olmayan )topiçler kilitlenmiyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_25579366/tm.htm

• Hiç görmedim ama bir önerim var

madem konu dışında mesaj artmıo o zaman nie konu dışında mesaj atma süresi var o kaldırılsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

Hiç görmedim ama bir önerim var

madem konu dışında mesaj artmıo o zaman nie konu dışında mesaj atma süresi var o kaldırılsa...

O zaman diğer bölümlerde de kaldırılsın.

Pokémon bölümü, KO bölümünde de post artışı yok sanırım.

Daha öncede belirtilmişti bu. Süre düşürme kaldırma olmaz diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

nick değişikliği için kime veya nereye başvurmamız gerekiyor??

http://forum.donanimhaber.com/nick_report.asp

teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Ben telefon numaramı doğru şekilde girdim fakat tamam butonuna bastıktan sonra sayfanın yuklenmesı sırasında ıc sunucu hatası verdı sonra tekrar aynı sayfaya gıttıgımde onay kodu ıstıyor fakat telefonuma kod gelmedı.

Forumdestek@... mail attım ne kadar sürede çözülür profilimde oynama yapamıyorum

Hala sonuç alamadım forumdestekten yanıt gelmedi.Profilime girdiğimde onay kodu soruyor telefonuma onay kodu göndermenin bir yolu yokmu ?
  • krm-iks

Profilinize gsm numarınızı yazıp tamam dediğiniz zaman tekrar profil sayfasına yönlendiriliyorsunuz, bu sefer onay kodu için. O sıra gelen sms de 4 hanli onay kodunu yazıp tamam diyorsunuz..
    Detaylı bilgi için ; http://forum.donanimhaber.com/m_25544757/tm.htm
  • http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_264536

şu haberi koydum, uyarı vermişler rahatsız edici mesajdan. bu nedir ya, nasıl bir uygulamadır bu. haberi koyuyoruz rahatsız edici mesaj diye uyarı veriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_264536

şu haberi koydum, uyarı vermişler rahatsız edici mesajdan. bu nedir ya, nasıl bir uygulamadır bu. haberi koyuyoruz rahatsız edici mesaj diye uyarı veriyorlar

forumda siyaset yasak

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

O zaman diğer bölümlerde de kaldırılsın.

Pokémon bölümü, KO bölümünde de post artışı yok sanırım.

Daha öncede belirtilmişti bu. Süre düşürme kaldırma olmaz diye.

Pokémon bölümünde artıyor.

• quote:

flooddan geçilmez o zaman, 1dknın altında olması o bölümü bitirir.

• Öyle kolay bir sanat değildir uyumak. Onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir
    Kimine göre yalnızlık,hasta kişinin kaçışıdır;kimine göre de,hasta kişilerden kaçıştır
    Bağ-ı dehrin hem hazânın hem baharın görmüşüz. Biz neşatın da gamın da rûzlgârın görmüşüz.
    Çok da mağrur olma kim meyhane-i ikbâlde,Biz hezaran mest-i mağrurun humarın görmüşüz.

bakın arkadaşlar, ben arada boşluk bırakmıyorum, ama

ilk 2 satır ortada sonraki 4 satır solda hizalı olsun deyince aralarında boşluk bırakıyor. bunun nedeni nedir. ben boşluk bırakmıyorum oysa ki

• Profil editleyemiyorum. Cep telefonu onayi hatasi verip duruyor. NY de yasiyorum. Ne numarami kabul ediyor ne mesaj yolluyor. mesaj gelsede onay kodunu yazicak yer yok. sistem tikanmis. imzami editleyemiyorum. Sorun nedir. kim duzelticek ?
  • haklısın kardeşim
    benim imzam, kodlardaki hata yüzünden satır boynu aşıyormuş. şimdi kodun gelmesini bekliyorum.
    ya ben 7 satır imza yapıyorum, kodlar nedeniyle arada boşluk oluyor
  • Akortek Bilişim'in düzenlediği hediyeli anketin sonuçları hala muallakta.
  • merhaba. kendimi forumdan nasıl uzaklaştırabilirm böyle bir bölüm varmış sanırım
  • Yazdım ama cevap bulamadım, Hangi yöneticiye göndereyim,
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

_ahmet_

Yöneticilere bir danışın. Karışık bir durum.. Özelden yardım isteyebilirsiniz..

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.