Foruma girdiimde arada linki 5 dkkada açıo sonra blki hata veriyo bu sadece bndemi var yoksa sizdede varmı?[Ama şu anda düzeldi]
hoca sen ne diyon ya kafayı yemek ne demek ******* yiyo dicen.. girilmiyo artık doğru düzgün soğumaya başladım zorlada girmioz ama neyse.. site güzelse bizide mutlu etcek arkadaşım her tarafa reklam koymakla olmuyor bu iş..
Belki internetinde ilgili bir problem vardır.Ben şuana kadar bir sorun yaşamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: unforgiv3n
Belki internetinde ilgili bir problem vardır.Ben şuana kadar bir sorun yaşamadım.
knka benm arkadaşın evindede böle oluyo ozmn onnda int. te sıkıntı vardır
TTNET bu sıkıntı olmadığı allahın günü yokki
quote:
Orjinalden alıntı: unforgiv3n
TTNET bu sıkıntı olmadığı allahın günü yokki
ben ankara batıkent teyim arada bi acılmıyor ste bi agırlık bi yavaşlık var onun dışında bütün steler hızlı biyanda download oldugu halde
yok arkadaşlar bn quicknet kullanıom oda bööle. bnce siteden dier sitelerde olmuo bu yavaşlık. resimler açılmıo, linklerin açılması 2 saat alıo...
Bazen bana da oluyor son birkaç gündür. Forum ve forumdan açtığım linkler 2-3 dk da açılıyor.
arkadaşlar bence sitenin geç ve ağır olması aşırı reklam olması çünkü farklı bir konuya tıkladığınızda hemen allta reklam çıkıyo sağ ve üst tarafı hiç sormayın ztn
Onu boşver çok kişi online oluyo bu nedenden dolayı da sever kaldırmıyo olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Arslan
ben ankara batıkent teyim arada bi acılmıyor ste bi agırlık bi yavaşlık var onun dışında bütün steler hızlı biyanda download oldugu halde
bende batıkentdeyim sen hangi taraftasın
Bu forumu satarlarsa almayı düşünürüm 150 kağıt işler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme