Şimdi Ara

FORUMDAŞLAR BİR YARDIM LÜTFEN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • forumumuzun güzel insanları öncelikle kadir gecenizi can-ı gönülden kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim...
    Problemim şu...benim 2010 model opel corsa arabam var...son zamanlarda ne zaman arabadan insem şoför kapısını kapatmak için kapıya temas etsem elektrik çarpar oldu beni...2,5 yıldır arabayı aktif olarak kullanıyorum,ilk defa problem çıkardı elhamdülillah...5 dakika kullansamda 5 saat kullansamda fark etmiyor...her zaman yapar oldu....acaba statik elektrik mi yoksa kaçak mı var...ama kontağı kapattıktan sonra olması kaçak olma olasılığını ekarte eder mi...neticede sadece şoför tarafındaki kapıda oluyor...statik elektrikse şimdiye kadar niçin olmadı...yani arabadan elektrik alamadım deyimi benim için geçerliliğini yitirdi bu aralar... bol bol elektrik alır oldum :)))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eger ki bir kacak yoksa Giydigin ayakkabi yapar elektrigi.

Orijinalden alıntı: colibaly

Eger ki bir kacak yoksa Giydigin ayakkabi yapar elektrigi.

aklıma geldi bu ihtimal...ama farklı ayakkabılarda da yaptı...daha önce giydiğim ayakkabılarda şlmdi yapar oldu...çok rahatsız edici bir olay değil...2-3 sn sürüyor ama her defasında olunca garipser oldum durumu....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.