Şimdi Ara

Forumdan psn Plus aldım bakın ne oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan psn plus aldım aldığım kişi hesabın çift hakkıda bende olucağını söyledi. Ve hesabın içinde gta 5 ve birkaç oyunla beraber sattı + 6 aylık psn plus ile. Satın aldım fakat gta 5i internetsiz açmıyor ve diğer hesaplardan gta 5 i açmak istediğimde klit resmi oluyor. Forumdan aldığım hesabı ana hesap yapmaya çalıştığımda ise şu hatayı alıyorum. "Bu sistem ana ps4 sistem olarak etkinleştirilmiyor hesabınızla başka bir sistemi ana ps4 sisteminiz olarak önceden etikenleştirdiniz sistemi etkinleştirmek için diğer sistemi devre dışı bırakınız" gta5 i internetsiz açtığımda ise şu hatayı alıyorum. "İçerik kullanılmıyor lisans doğrulaması için sunucuya bağlanılamıyor" . Ben normal hesabımdan indirdiğim dijital oyunları internet olmadan da açabiliyordum ve hiç bir hatada vermiyordu. Bu hesaptaki sıkıntı nedir arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu eleman satıştan sonra şifreyi değiştirmiş sanırım. Başkasına da senden sonra satmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bu eleman satıştan sonra şifreyi değiştirmiş sanırım. Başkasına da senden sonra satmış olabilir.

Hayır şifre hala bende gtayı felan açıyor ama internet olmadan açmıyor

• Söyle satın aldığın kişiye deaktif etsin ondan sonra sen etkinleştir kendin hesabından oynarsın kilit kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan3734 -- 2 Haziran 2015; 0:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan3734

O zaman sana satan arkadaş deaktif etmemiş demek ki

O deaktif dediğiniz şeyi yapınca artık indirdiğim oyunlar internet gerektirmeden açılıcakmı? Ve o işlem nasıl yapılıcak deaktif?

• ilyas77 kullanıcısına yanıt
    Evet internete gerek kalmadan açılıcak

• sercan3734 kullanıcısına yanıt
    Deaktif işlem nasıl olcak hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilyas77 kullanıcısına yanıt
    Sana satan arkadaş deaktif edicek cihazdan hesaba girip devredışı bırakacak.

• Satan adam deaktif edecek kendi ps4 ünden . Sonra siz , bu hesabı ana hesap yap diyeceksiniz .

Yapmaz ise bilişim suçlarına başvurun 50-60 lira icin degmez demeyin bunlar ciddi suc olmaya basladi artık .

Bir de Sony sitesinden deaktif yapın siz sonra hemen kendi ps de ana hesap yapın .

Yalnız bu işlerden anlamayan Kişilerin de buradan hesap almasını dogru bulmuyorum biraz araştırıp okuyup oyle alım satıma başlayın ki hem baskası hem siz yanmayın

• Pri hak oldummu internet gerekmiyor sec hesaplarda int sart lisans dogrulamasi icin satan kisi deaktif etmeli senin ana hesap yapman icin herkes ten oyun almayin

• Size satmış olduğu hesap sec hesap ,sattıktan sonra deaktive etmesi gerekiyordu.Öncelikle konuşarak çözün,diğer satış konusunada yazmışsınız bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok. Satanın belkide haberi bile yok.
  • Bu arkadas size satmadan niye deactive etmiyor ya millet tam çakal olmuş

• Isim ver hocam

• Arkadaşlar şu zamana kadar satan arkadaşın kötü niyetli olduğunu düşünmüyordum ama sanırım kötü niyetli bi arkadaş. Telefonlarımı engellemiş. Ben sana sattım daha uğraşmam diyor. Öyle şeymi olur hadi bilmiyorsun satıyorsun bi sıkıntı çıktığında beni ilgilendiren birşey yok sizi engellicem böyle giderse diyor. Engellemiş. Ya kötü niyetli yada bilmediğinden sattı ve artık elimden çıktı yapıp ilgilenmiyor. Bir kaç gün ulaşmaya çalışıcam. Ulaşamazsam hep birlikte böyle insanların sonlanması için bilişim suçlarına gideceğim.

• Sizde sağolun yardımcı oluyorsunuz

• Yaz telefonunu buraya bide biz arayalim

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    0 (553) 585 50 60 hocam arayın ama diyinki sattığınız hesabı kendi ps4 ünüzden ana hesap olmaktan çıkartın diyin.

• Telefonunu acmadi bende mesaj attim 
    Gunaydin hocam Su sattığınız hesab var ya psnli gta 5 li falan size zahmet onu kendi ps4 ünüzden ana hesap olmaktan çıkartırmisiniz ortada magdurluk bi durum soz konusu size zahmet o islemi yaparsaniz cok makbule gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Telefonunu acmadi bende mesaj attim 
    Gunaydin hocam Su sattığınız hesab var ya psnli gta 5 li falan size zahmet onu kendi ps4 ünüzden ana hesap olmaktan çıkartırmisiniz ortada magdurluk bi durum soz konusu size zahmet o islemi yaparsaniz cok makbule gecer

hocam bide bu arkadaştan alıcam diye kendi psn plus hesabımı sattım.
    2 gün mühlet zaten kendi ps4 hesabından çıkış yapması için. yoksa bilişim suçlarına gidilicek. ev adresi numarası banka numarasına kadar duruyor bende ilk attığı mesajdan bu yana tutuyorum o arkadaşın mesajlarını. tanıdık savcıda var onuda araya sokucam 100-150 liranın pesinde değilim yanlış anlaşılmasın karşısındaki insanı enayi yerine koyuyor olmasından dolayı üstelik birde engelliyor.Ne cürret! bu tür arkadaşların sonunun gelmesi için elimden geleni yapıcam arkadaşlar. tanıdık bir savcıda var onuda araya sokucam daha öncede telefonum çalınmıştı. tekirdağa kadar gitmiş telefon savcı sayesinde sabahın 6-7 sinde evime polisler tarafından telefonum getirilmişti. savcılar aşırı etkili oluyor. inşAllah arkadaş bilmeden yapmıştırda bunlarada gerek kalmaz. savcıda aile dostumuz sonuçsuz olacağını ve olumsuz bakıcağınıda düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyas77 -- 2 Haziran 2015; 10:45:28 >

• saticinin nickini verirmisin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.