Şimdi Ara

Forumdakiler neden beni tanimiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden ben iplenmiyorum? Nicin? Yillarca 2004 yilindan beri takip ettim donanimhaberi uye olmadim, kac defa uye oldum tutunamadim.
    4-5 mesaj yazdim sonra yazamadim
    en son bu uyelikte tutundum bir sekilde, ama benim varligim ile yoklugum hic anlasilmiyor. neden bu kadar degersizim ha? neden?
    Simdi gitsem kimse demez `Bir Crazymania vardi. he iste ne oldu ona?` kimse hatirlamaz bile

• bu foruma yıllardır üyeyim birsürü hesabım ban yedi yıllar geçmesine ramen bende tanınmıyorum. 3-5 tane arkadaşım var okadar. tanınmak istememde zaten tanınmamayı neden dert ediyosunki ?
  • Digerleri Gibi forumda tanindik olmak istiyosan duzgun bi nick al ve her konuya mesaj at

not: bende taninmam forumda ama boyle konuda acmiyorum niye kafaya takiyon ki umursama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin birader.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

Digerleri Gibi forumda tanindik olmak istiyosan duzgun bi nick al ve her konuya mesaj at

not: bende taninmam forumda ama boyle konuda acmiyorum niye kafaya takiyon ki umursama

Nickim kotu degil ki :( ne guzel iste :(

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Allah başka dert vermesin birader.

Amin Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 22 Mayıs 2013; 3:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

Digerleri Gibi forumda tanindik olmak istiyosan duzgun bi nick al ve her konuya mesaj at

quote:

Amin Hocam

Crayzmania56

• Tanıyorum ben seni . Adın Şafak Deniz, 1 Ocakta doğdun, İstanbulda oturuyorsun, Saçın uzun daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 22 Mayıs 2013; 3:48:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

quote:

Amin Hocam

Crayzmania56

Crazymania= Ne guzel aciklamissin hocam duygulandim

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Tanıyorum ben seni . Adın xxx 1 Ocakta doğdun, İstanbulda oturuyorsun, Saçın uzun daha ne olsun

Cok Detay oldu bu Acanlar Damlar birazdan sil sil si

(profilimde yaziyor xxx koydum heyecan yarattim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 22 Mayıs 2013; 3:53:10 >

• kullanıcı adın tıpkı metin2 şeysi gibi yada ne bileyim internet alemine yeni girecek olan birinin alabileceği nicklerden biri gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

kullanıcı adın tıpkı metin2 şeysi gibi yada ne bileyim internet alemine yeni girecek olan birinin alabileceği nicklerden biri gibi

Internet alemine yeni giren nickinden cok, anlamsiz ve unique o sebeple bu Nick nerede bir `crazymania` var ise o ben oluyorum, sonundaki sayi onemsiz genelde 88 olur. Kendisi cok eski bir nick sanirim 7 yillik bak duygulandim yine o zamanlar dusunmus koymusum.

MMORPG oynarsam. Ya iDawN olur, ya da Makise, Kurisu gibi Nickler kullanirim, Crazymania id olur genelde

ben bi gidip sistem tavsiyeleri bolumunu turlayayim en iyisi. Islemcim zaten bozuktu(ya da board hala muamma) oyle kullaniyordum. Islemci 105 dereceyi gordu bugun i3 550, biosda 85 derece sabit. Gece olduda 65 indi Termal Macun azalmis cikarttim baktim ama 85 biosda cok fazlaydi bozulsun zaten desem de, hic param yok.

ATX kasa
    Anakart
    Islemci
    PSU

lazim 200 lira param var bi 400 daha lazim bana gts 250 e-green ekran kartiyla yola devam

Bunu dusundum:

Dark GTX High Power 500W Güç Kaynaklı, SSD Ready ATX Performans Kasa 117,81 TL+KDV

CPU:
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4 GHz, 8 MB, BOX İşlemci (125W)
    96 $ ( 178,08 TL)

ANAKART:
    ASUS M5A97, AMD 970, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX
    105 $ ( 194,78 TL)

@Ystipi

su anda 350lik dandik PSU
    i3 550 (elimden dustu ekran karti 16x@16 da calismiyor @4 de calisiyor)
    h55m-ud2h sahibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 22 Mayıs 2013; 4:04:40 >

• Benide taniyan yok takma kafana
  • ad soyad ver , ölünce mezarına gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Benide taniyan yok takma kafana

Bende senin kafana takam

• Beni de metal yutan adam olarak bilen var geçen biri adimi konu disinda gormus iyi misin diye sordu.

• donanımhaber de böyle bi konuyla karşılaşacağımı hiç zannetmezdim
  • Gereksiz yorum yap bazıları gibi tanınırsın hemen

• Beni de tanımıyolar Dert değil zaten yeniyim Tanınmak da istemem de Bazen hiç sallamıyolar ona deli oluyorum Normal bişey yazınca cevap bile yok Kız olduğumun farkına varınca yazan akıllılar oluyor onlar da gereksiz

• Zaten forumda öyle çok tanınan bir kaç kişi var zaten, onlarda ya troll, ya yönetici.Ben de çok takılıyorum buralarda ama beni de tanıyan yoktur.Takma kafana yani.
  • takam kafana

• Artiz ne arar laa DH de?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.