Şimdi Ara

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
10
Favori
24.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şahıs halen aktif. dikkatli olun.
  • Selam millet başlıkta da olduğu gibi kenji yani kendini özel harekat polis olduğunu belirterek milleti dolandıran arkadaşın elimde olan Telefon numaralarını size atacağım lütfen bu tiplere dikkat edelim. Kendisini benim ve Ahmet Şeker ile çalıştığını söyleyerek ikna etmeye çalışıyor oyuna da gelmeyelim. @mandown vardı forumda dolandırıcıları ifşa eden bu numara ve forum linkini de eklesin konuya.

    Telefon numarası 1: 0551 260 75 07
    Telefon numarası 2: 0551 604 06 44

    Steam Profili:http://steamcommunity.c...files/76561198084741456

    ilgili konu;
    https://forum.donanimhaber.com/m_121290306/tm.htm


    dikkatli olalım arkadaşlar




  • onun için karlı, yüz yüze bir alışveriş ayarlayın da şahısla canlı görüşelim forumdan toplanıp arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 1 Kasım 2016; 2:36:28 >
  • şahsın yeni profili: just another dayhttps://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=2361794

    dikkat edin bu dengesizin yeni kurbanlarından biri olmayın.

    edit: kullandığı isim Ahmet Günel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 6 Kasım 2016; 1:48:31 >
  • Bu arkadas beni de dolandirdi ama cin olmadan adam carpmanin ne demek oldugunu gorecek az kaldi. Beni aradigi hat kimin uzerine ogrendim. Pasaport numarasi ile hatti almis Aveadan sonra da Turkcelle gecmis az kaldi bulmama. Hafta ici de yani pazartesi gunu polis ve savci arkadasimla konusup gereken ne ise baslatacagim. Cakal parayi izmir esrefpasa caddesindeki akbank atmsinden cekmis. Kamera kayitlari icin de pazartesi neler gerekiyorsa ogrenecegim. Cekirge bir sicrak iki sicrar. Para umrumda degil de adami enayi yerine koyuyor o gucume gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaki yeni hesabı crowhunter245 https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2375811
  • şerefsizin yeni nicki crowhunter 245
    bu da yazışmaların bir kısmı inanmayın uyarın
    FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL
  • kynee K kullanıcısına yanıt
    sınırsız çizileli çok oluyor merak etmeyin
  • sunlara kaniyorsunuz ya cidden cok trajikomik bi olay.
    neden referanssiz adamlardan alisveris yaparsiniz ki 5-10 lira icin allah askina.
    akla mantiga sigmayacak isler yapiyorsaniz hakediyorsunuz demektir abi, net.
    konuda dili yanan herkese de gecmis olsun bu arada.
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    konuyu düzgün okuduğunuza emin misiniz?
    olay sadece referanssız birinden bir şey almak değil ki.
    satarken de dolandırıyor. her türlü dikkatli olmak gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    konuyu düzgün okuduğunuza emin misiniz?
    olay sadece referanssız birinden bir şey almak değil ki.
    satarken de dolandırıyor. her türlü dikkatli olmak gerekir.

    zaten anlatmak istedigim sey ayni, satmak ya da almak fark etmez hocam.
    dikkatli olmak gerekiyor tabii ki, ayni seyi diyoruz. bunun konuyu düzgün okumamla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum.
  • ha bi de yorumu size özel atmadim, sizin olay biraz daha farkli, sacma sekilde dolandirilan arkadaslara yazdim.
  • ben mekan isletirken foruma açtığım karambit bicak satışı icin aramıştı. telefonumda CIA var ve aradığında dolandırıcı yazıyordu. bana da aynı muhabbetleri yaptı senol uslanmaz cart curt referansim var falan para problem degil ayaklari,ne mal olduğunu anladığımda mesaj yazıp telefonla aramıştım engellenmişti. bir de bana dolandırıcı deyip duruyordu. keske realde bu insanları görüp nefes aldığına pişman edebilsek. kac kişinin canını yakmıştır kim bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi ara bu şahıs beni kullanarak başka birisini dolandırmıştı, Şimdi durum şu şekilde oldu ikinci ele ilan açmış ürünü tam hatırlamıyorum fakat 100 tl civarında bişeydi neyse birisiyle anlaşmış sonra benim hesab numarama parayı yatıttırmış daha sonra steamden bana hesabına para yatırdım 100 lira dedi bende bilgileri sordum söledi (karşı tarafa sorup öğrenmiştir) daha sonra kendisi aradan çekildi hesabıma para yatıran şahıs dolandırıldığını anlayınca bankadan iptal talebinde bulundu tabiki bende ona dolandırıcı gözü ile baktım benim düşündüğüm itemi aldıkdan sonra bankayı arayıp ücreti iptal ettiriyor sandım, neyse banka benı 2-3 kere aradı ben bankaya hızmetin karşılığını aldı dedim daha sonra elemanın numarasını verdiler aradım telefonda sövdü biraz :) sonra olayın aslını anladım ben buna anlatmam 2 gün sürdü eleman hala kendısını benım dolandırdığımı düşünüyordu :) neyse ben yatırdıgı parasının yarısını karşıladım csgo gift ve biraz item vermiştim yanı burada item satan arkadaşların çok dikkatli olması gerkiyor ben forumdan satışları bıraktım elimdeki itemleri bynogame üzerinden satıp işide bırakacam satış yapacak arkadaşlar yeni üyelere dikkat etsinler keza ben yeni üyelerle kesinlikle alışveriş yapmıyordum o olaydan sonra




  • the_raculaa kullanıcısına yanıt
    işte aynen. bana 3 kişi üzerinden para yatırtmış, biriyle konuştuk allahtan anlayışlı çıktı çözdük. bir tanesini hiç bi yerden bulamadım, bankayı aradım atmden yatırmış dediler bilgilerine ulaşamadım. fakat diğeri ile telefonda görüştük, ben durumu anlattım. adama durumu anlatabildim diye düşündüm, sonra tekrar görüşmek üzere sözleştik, ben de dedim hatta şikayetçi olursanız elimdeki bilgileri paylaşırım vs, adam beni de şikayet etmiş. polis geldi kapıya ifade aldı falan, bi dünya rezillik. sonra avukat arkadaşımla adam akıllı bi ifade yazıp dosyaya eklettirdim, aylardır bi gelişme olmadı. sürekli e devlet üzerinden kontrol ediyorum, dahil olduğunuz bi dava yok diyor, ama içi rahat etmiyor insanın. şikayet eden kişinin adresine kadar buldum meğer bildiğim bi yerde oturuyormuş görüşmeyi planlıyordum adam askere gitmiş. suçsuz olduğumu bile bile şikayet etmesini de kabullenemiyorum ama elden bir şey gelmiyor şimdilik.

    bu dolandırıcı şahsa gelince. on yıl yirmi yıl sonra dahi olsa bu şahsı tespit ettim diyelim. inşallah ölümcül bi hastalığı vardır da o günleri göremez. keşke beni dolandırsaydı üzerine su içer geçerdim. hayatımın en stresli döneminde her şeyi bırakıp bununla uğraştım. alacaklıyım anlayacağınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_raculaa

    Beyler bi ara bu şahıs beni kullanarak başka birisini dolandırmıştı, Şimdi durum şu şekilde oldu ikinci ele ilan açmış ürünü tam hatırlamıyorum fakat 100 tl civarında bişeydi neyse birisiyle anlaşmış sonra benim hesab numarama parayı yatıttırmış daha sonra steamden bana hesabına para yatırdım 100 lira dedi bende bilgileri sordum söledi (karşı tarafa sorup öğrenmiştir) daha sonra kendisi aradan çekildi hesabıma para yatıran şahıs dolandırıldığını anlayınca bankadan iptal talebinde bulundu tabiki bende ona dolandırıcı gözü ile baktım benim düşündüğüm itemi aldıkdan sonra bankayı arayıp ücreti iptal ettiriyor sandım, neyse banka benı 2-3 kere aradı ben bankaya hızmetin karşılığını aldı dedim daha sonra elemanın numarasını verdiler aradım telefonda sövdü biraz :) sonra olayın aslını anladım ben buna anlatmam 2 gün sürdü eleman hala kendısını benım dolandırdığımı düşünüyordu :) neyse ben yatırdıgı parasının yarısını karşıladım csgo gift ve biraz item vermiştim yanı burada item satan arkadaşların çok dikkatli olması gerkiyor ben forumdan satışları bıraktım elimdeki itemleri bynogame üzerinden satıp işide bırakacam satış yapacak arkadaşlar yeni üyelere dikkat etsinler keza ben yeni üyelerle kesinlikle alışveriş yapmıyordum o olaydan sonra

    Yapmanız gereken şey artık şu olmalı. Birisiyle havale/EFT yöntemiyle alışveriş yapacaksanız bankadaki açıklama bölümüne parayı gönderen kişiden detaylı şeyler yazmasını isteyin. Örneğin; DonanımHaber sitesi üzerinden xxx adlı kullanıcıdan yyy adlı kullanıcıya Karambit Fade satışının bedelidir." gibi gibi... Umarım anlatabilmişimdir. Bu açıklama hem alıcı hem satıcı için resmi bir belge niteliği taşır eğer böyle şeyler yazdırırsanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 12 Aralık 2016; 2:12:36 >




  • Ne kalitesizler var ya
    Tebrik ediyorum hocam sizide iyi araştırma yapmıssınız polise falan gittiniz mi bu konu ile alakalı şu polis kimliğinin fotoğrafı ile birlikte falan giderseniz hiç birşey olmazsa sahte kimlikten yine ceza aldırabilirsiniz
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    herkes ayrı ayrı gitti, bi sonuca ulaşacak mı göreceğiz. son dönemde halen aktif bu parazit. dikkatli olmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    herkes ayrı ayrı gitti, bi sonuca ulaşacak mı göreceğiz. son dönemde halen aktif bu parazit. dikkatli olmak lazım.

    siz de böyle söyleyince ben iyice işkillendim forumdan da artık alışverişi korka korka yapacak gibiyiz.
  • Ayıp yav
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.