Şimdi Ara

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
10
Favori
24.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsın technopat forumlarındaki aktivitesi için ilgili başlığı inceleyebilirsiniz:https://www.technopat.net/sosyal/konu/dolandiricilik-tuncay-guevenc-ibrahim-mete.425407/
  • arkadaşlar şaka maka bu herif dünyaları çaldı. şuanda türkiye de bile değildir ona güvenerek bu kadar rahat takılıyordur. aksi halde bunu bulsalar dünyasını şaşırtırlar. herkes aynı değil. birini dolandırırsın sindirir diğerini dolandırırsın 7 ceddini birden katleder.
    o çaldığın paralarla şuan rahat rahat gezip istediğini yapabiliyorsundur. biliyorum sana hoş geliyor sonuçta emek vermeden oturduğun yerden çalıyorsun. ama min ol o para bir gün çıkacak. bak buna emin ol müslüman olmayan biri olarak söylüyorum. mutlaka okuyorsundur burayı.
  • No aynı 0536 017 00 50 hareketler fix sadece kullanıcı ismi halilmetehansulak olmuş.. gelmeyin böyle şeylere
  • forumdaki yeni profili: halilmetehansulak:https://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=2215334

bir de metehansulak isminde aynı konuya mesaj atmış bir kullanıcı var:https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2201708

ayrıca ele geçirdiği bir diğer polis kimliği: Tuncay GÜVENÇ

kullandığı resim de bu fotoğrafın sansürsüz hali:

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL

• Arkadaşlar, şahıs İzmir'de yakalanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awrlord -- 30 Mart 2017; 15:21:54 >
  • Lutfen şaka veya yanlış bilgi olmasın...

• Kesinleşmeyen şahsın ismi Emre Göktaş henüz yazılı tebligat gelmedi, bilgiler kesinleştiğinde paylaşacağım, madur olup dava etmek isteyenler için.
  • Technopattaki bilgi işallah dogrudur :d

• awrlord kullanıcısına yanıt
    hocam bu isim uzun zamandır gündemde ama eleman bi kaç güne kadar aktifti forumda. hedef şaşırtıyor olmasın?

kimliğini burada ifşa ettigimiz ilk polis memuru sanırım işin üzerine gitmiş öyle sonuç alınmış. ama anladığım kadarıyla bu bilgiyi facebook üzerinden almış arkadaş. o profilin şenol beye ait olduğundan emin olamıyorum ben, herkesin kılığına giriyor çünkü.
  • f o rumtr deki başlık da şöyle:www.fr mtr.com/rosetta/7066451-calinma-5.html

boşlukları birleştirin adres çubuğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 30 Mart 2017; 16:53:0 >
  • Görüştüğüm şenol bdyin hesabından ben şüphe duymuyorum, technopatta da bilgiyi paylaşan benim ekran görüntüsünü paylaştım, kendisi ile çok uzun süredir konuşuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

şahsın technopat forumlarındaki aktivitesi için ilgili başlığı inceleyebilirsiniz:https://www.technopat.net/sosyal/konu/dolandiricilik-tuncay-guevenc-ibrahim-mete.425407/

Forumca gözümüz aydın :)) Forumda dolandırılan arkadaslar burda detaylı bilgiler mevcut. Davacı olan kim varsa geregini yapsınlar bu parazitin dosyası daha cok kabarsın ki icerden cıkamasın ve kimsenin rızkına göz dikemesin.

• beyler şenol bey ile ben de görüştüm. belirttiğine göre şahıs yakalanmış. vakit hakkını arama vaktidir. etrafınızda dolandırdığı ya da dolandırmaya çalıştığı kim varsa haber salın, kan alacağız kan!
  • Hayırlı olsun herkese.
  • Hayırlı olsun .
  • Cezasını kat kat çekmesi dileğiyle
  • Tüm forumlarda çarşaf çarşaf yaptığı hırsızlıklar anlatılırken bu adam da hala milleti dolandırmaya devam ediyordu. Başka polis kimlikleri başka nüfus kağıtları vs kullanarak.

Açıkçası bu kadar cesaretini yurt dışında olma ihtimali ile anlayabiliyordum. Veya güvendiği başka şeyler var olma ihtimali ile.

Meğersem adamın olayı ülkemizdeki adalet aksaklığından kaynaklanan yüzsüzlüğüymüş. Jet Fadılın serbest bırakıldığı gün tutuklanması da biraz ironik olmuş.

Uzun süredir ilgimi sürekli daha fazla çeken bu hikayenin bitmediği, aksine daha gelişme sürecine yeni geçtiğini bugün gördüm.

Hikayenin sonunda aynı "Sır Kapısı"nda olduğu gibi ibretlik bir son çıkacak mı merak ediyorum.
  • Bu adam beni dolandırıp adımı forumda hırsıza çıkartmıştı. :)
    Çok zeki bir eleman. Beni ve ticaret yapacağım arkadaşı dolandırdıktan sonra 3 lü konferans yaptık ve adam hakikatten bir efsane. Yüzsüzlük derecesi inanılmaz üst seviye. Konuşmamızın ses kaydını almıştık. Adam açık açık söylemişti bir yılda 200-240 bin tl arası para kaldırdım diye.
  • bu başlığı uplamamanızı istediği ses kaydı değil mi hocam? paranın geçtiği kısmı fark etmemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.