Şimdi Ara

Forumdaki seviye düştü diyenlere (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bugünlük beni çekiştire bilirsiniz afacanlar size bir şey demiyeceğim hadi uslu uslu oynayın yumurcaklar ya sizi,

sakin ol ve elindekini bırak.sakın yanlış bie hareket yapma.

• 8 yazmışım yahu sizlerde alemsiniz 18 yazacaktım be bastıra bastıra hat vermiyorlar demişim,

@ Dextercrime

Tamam,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

8 yazmışım yahu sizlerde alemsiniz 18 yazacaktım be bastıra bastıra hat vermiyorlar demişim,

@ Dextercrime

Tamam,

Aferin.

Şaka biryana ciddende çok düştü sorum seviyesi.Okullar açılsında gitsin şu bebeler.Get out!

• Onların içinde bende varmıyım

Orijinalden alıntı: ghostriderx

Çekilişe katılmak istiyorum

al işte
  • Konu dışındaki gereksiz şeyler unutulursa, espri ve yorum kalitesi artarsa süper olur ama forumun diğer bölümlerinde kalite düştü. mesela önceden bir konu açardım pc de şu sorun var diye 1 saatte en az 3 kişi cevaplardı şimdi günlerce bekle cevap yok...
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.